Konu: Mate_Jones - NON-rp, rolde /q  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 03.11.2023 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mate Jones - @Mortee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Metis_Demeter @Linna , Ryan_Kyle @ExoNNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.11.2023 / 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 

Alıntı
NON-RP / rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Admiral marka araç kovalamacası yapmamız sonunda kişiler yakalandı. Bu sırada olay yerine Sanchez ile gelen Mate_Jones karakteri direktiflere uymayıp bölgeden uzaklaşmadığı için kişiyi tutukladık. CHQ'ya gelip kodeslere çıktık. Arkadaş bu sırada koşarak bölgeyi terk edip saçma açıklamalarda bulundu ve /q attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş tutuklandıktan sonra CHQ'ya giderken bütün sorulara küfür ile cevap verip sürekli afk atmıştır.
« Son Düzenleme: 03.11.2023 16:37 HANZEL »

#1 - 03.11.2023 16:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.11.2023 14:44
@Mortee 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#3 - 04.11.2023 15:17
Metis adlı karakter rolde yoktu, beni pd karakoluna bırakıp, devriye atmaya gitti. (SS'DE CHATTE METİS YOK DİYE KENDİ DİYOR BİDE UTANMADAN ŞAHİT EKLEMİŞ.) diğer şahit arkadaş şahitim demiş, aktif rolde afk atıp, rol zevkimizi çöp ettin, pd karakolunda 1 stajyer memurla beraber kaldım, oda kimliğimi aldı ve gitti attığım ss de beni tutan veya bir yere kelepçeleyen yok, bende pd karakolunun içerisinde saklandım, o kadar kötüsünüz pd karakolunu kodes bölümünü 2 tur atıp beni aramak yerine pm den neredesin tarzı cümleler yazdınız attığım ss de pd karakolunda saklandığım ve emoteler mevcutttur.
https://hizliresim.com/97bjnwn

#4 - 04.11.2023 15:24
Benim attığım ss'de 21.53 de oyundayım, arkadaşın ss'i 21.57 gene oyundayım pm den sorulan sorulara cevap veriyorum, ee rol yok adamlar işi gücü saldı pm den bana soruyor bende pd karakolunda 10 dk bekleyip q attım sabah akşam onları bekleyecek değilim

#5 - 04.11.2023 16:27
Her şeyin kaydı tutuluyor ve burada yalan söylemene gerek yok. Arkadaşın interneti kesildiği için IC'de sevkini biz üstlendik fakat seni departmana kadar getiren memur Metis Demeter'idi. Senin karakola gelirken sürekli afk atışın gibi bizimde bir hayatımız olduğu için bizimde önemli işlerimiz olabiliyor. Ellerin kelepçeli iken rolsel olarak polis dolu bir departmanda saklanıp q atman akıllıca değil. Tarafımca daha fazla cevap gelmeyecek, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.11.2023 16:30 HANZEL »

#6 - 05.11.2023 17:20
Mate Jones Non RP ve Refuse RP'den ceza alacak.
« Son Düzenleme: 05.11.2023 17:22 itsbard »