Konu: Grupa Krsmanović birliği oyuncuları hile şikayeti  (Okunma sayısı 572 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2023 00:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Vasko_Krsmanovic @Gravano  Budimir_Vujovic @Arnold  Maskeli_26020 forumunu bulamadım.
Olaya dahil olan şahit karakter adı: zoo riders birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vasko_Krsmanovic adlı oyuncu da gamespeed var anormal derece de hızlı hareket edip sıkıyor, slient kullanıp mermiye falso veriyor ek olarak Budimir karakteri uzi ile spread kullanıyor mermileri ip gibi gidiyor bir tane hit kaçırmıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Vasko Krsmanovic karakterinin Gamespeed ve slientin belli olduğu Budimirin nospreadın belli olduğu video.

Mermilerin falso aldığı yerler, slientin belli olduğu kısımlar.

arkadan uzi ile sıkanın Budimir olduğuna ait hasarlar kaydı.

Maskeli_26020 Slientin belli olduğu video.

https://streamable.com/vrlze5
Arkadaş arabanın arka koltuğundan sürücü olmadan driveby kalkıp ateş ediyor, (bu da bir ihlal) ek olarak mermileri sürekli aynı yere isabet ettiriyor bir tane mermi bile başka bir yere gitmiyor sürekli aynı yere Xavi karakterinin olduğu yere gidiyor, büyük ihtimalle dandik slient kullanıyor işlemiyor. 2 arabanın önünde geçse bile mermi yerleri sürekli aynı yerde, arkasında ki arabaya 1 tane bile işlemeden aynı yere gidiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.
« Son Düzenleme: 03.11.2023 00:54 BallıSüt »

#1 - 03.11.2023 01:04
Savunmaları yapmadan önce, win alıp gezdiğimiz yok. Bunun oyun olduğu neticesinde ve bilincindeyiz ki bunu da en açık şekilde belirtmeye çalışacağız. Win alıp gezmek gibi bir durum yok, paranoyaklığı bir kenara bırakabiliriz. Roller dahilinde düşman olsak da roller dışarısında size karşı bir kinimiz, bir havamız ya da "biz bunları yatırdık, d*zdük geçtik, ezdik bittik" falanlar filanlar yok. Kime şikayet açtıysanız herkesin savunması yapılacak.

#2 - 03.11.2023 01:15
Başlangıçta hızlandığımı gördüm, benim ekranımda öyle gözükse ben de aynısını düşünürdüm. Muhtemelen videoyu başlattığım için lag olup benim önde olmama rağmen fps anlık olarak düştüğü için o şekilde gözükmüştür.

#3 - 03.11.2023 01:18
Alıntı

Bu videoya gelecek olursak, sağ arka koltukta oturan arkadaş ben araçtan inmeden sarkıp sıkmaya başlıyor ve beni göremediği için sıkmaya devam ediyor. İşlemeyen silent  diye bahsetmişsin, böyle bir durumda herhangi bir silentın işlememek gibi bir fırsatı yok. Sol arka koltukta oturan sensin. Eğer işlemeyen bir silent olsaydı mermiler değer, kan çıkardı ve canın gitmezdi. Ama mermi sana değmiyor, seni vurmaya çalışırken araca sıkıyor.

Şöföre hit atan da benim.

#4 - 03.11.2023 01:20
Bunlar dışında savunma yapılacak başka bir şey kalmamış gibi gözüküyor. Hile muhabbetleri dışında başka bir sorunuz varsa bana ulaşabilirsiniz. nachgeladenpapa

#5 - 03.11.2023 01:21
Başlangıçta hızlandığımı gördüm, benim ekranımda öyle gözükse ben de aynısını düşünürdüm. Muhtemelen videoyu başlattığım için lag olup benim önde olmama rağmen fps anlık olarak düştüğü için o şekilde gözükmüştür.

Lag oldugu yok, şikayetten böyle kaçamazsın. Speed açık video almışsın bir de, yönetici kararını bekleyebiliriz.  :-\

#6 - 03.11.2023 01:22
Ekstra olarak arkadaşın öyle bir lagı var ki mermileri çok hızlı gidiyor kesinlikle gs değil, aktarımlar kontrol edilsin. Silahları silinsin.  :garip:

#7 - 03.11.2023 01:27

Attığın videoda da anormal bir şekilde hızlı hareket ediyorsun, hızlı sıkıyorsun. Arkada koşan oyunculardan, önünden jet gibi geçen motordan ve son attığın 3 mermiden oyunun hızlı olduğu belli oluyor. Videonun öncesini atarsan daha net bir şekilde anlayabiliriz. Gs 23 veya 22 ye aldın sanırım.

Alıntı

Bu videoya gelecek olursak, sağ arka koltukta oturan arkadaş ben araçtan inmeden sarkıp sıkmaya başlıyor ve beni göremediği için sıkmaya devam ediyor. İşlemeyen silent  diye bahsetmişsin, böyle bir durumda herhangi bir silentın işlememek gibi bir fırsatı yok. Sol arka koltukta oturan sensin. Eğer işlemeyen bir silent olsaydı mermiler değer, kan çıkardı ve canın gitmezdi. Ama mermi sana değmiyor, seni vurmaya çalışırken araca sıkıyor.

Deagle ile sıkanın sen olduğunu biliyorum sürücü zaten hasar alıyor, videoyu çeken sürücü değil Sol arka koltukta oturan Xavi karakteri. Driveby ile sarkan kişi Xavi karakterine kitleniyor 1 2 arabayı arkasına alarak geçse bile mermiler sürekli aynı yere gidiyor hiç bir şekilde uzinin mermisi farklı bir yere gitmiyor Xavinin oturduğu koltuğa geliyor, ne hikmetse canı da gitmiyor çünkü slient işlemiyor. Ya arabada sürücü olmadığı için, ya da dandik bir slient olduğu için.

Zamanında bu slienti kullanan bir oyuncu daha olmuştu onu da buraya bırakıyorum.

Saniye 1:08 mermilerin çoğu karaktere de gelse canı gitmiyor. Aynı durum burada da gerçekleşiyor.

#8 - 03.11.2023 01:45
Mermiler çok hızlı gidiyor ne demek? Bunun hesabını neye göre yapıyorsunuz? 0.04x hızına alıp merminin gidiş saliyesini falan kontrol etmediyseniz böyle bir saçmalığı zaten anlatamazsınız.

Attığın videoda da anormal bir şekilde hızlı hareket ediyorsun, hızlı sıkıyorsun. Arkada koşan oyunculardan, önünden jet gibi geçen motordan ve son attığın 3 mermiden oyunun hızlı olduğu belli oluyor. Videonun öncesini atarsan daha net bir şekilde anlayabiliriz. Gs 23 veya 22 ye aldın sanırım.

Koşan oyuncuların ve diğer oyuncuların sürdüğü araçları, motorları etkileyen hiçbir gamespeed hilesi yok. Bu sunucuda yaygın olan gs 23 veya 22 ayarlamaları yapılan hilelerin hiçbirinden haberim yok. Daha önce burada oynadığım insanlara, benimle olan ortak arkadaşlarına tek tek sorabilirsin. Hızlı hareket etmemin sebebi UncapFPS ayarları ve Addon'un netice halinde kurulu olmaması. Hızlı sıkmıyorum. Son yerde attığım üç merminin hızlı çıkmasının sebebi cbug. Önce yerde sıkıyorum, animi bitirip ayağa kalkıyorum ve iki el daha ateş ediyorum. Hiç mi Deathmatch sunucusunda falan oynamadınız?

Alıntı

Deagle ile sıkanın sen olduğunu biliyorum sürücü zaten hasar alıyor, videoyu çeken sürücü değil Sol arka koltukta oturan Xavi karakteri. Driveby ile sarkan kişi Xavi karakterine kitleniyor 1 2 arabayı arkasına alarak geçse bile mermiler sürekli aynı yere gidiyor hiç bir şekilde uzinin mermisi farklı bir yere gitmiyor Xavinin oturduğu koltuğa geliyor, ne hikmetse canı da gitmiyor çünkü slient işlemiyor. Ya arabada sürücü olmadığı için, ya da dandik bir slient olduğu için.

Zamanında bu slienti kullanan bir oyuncu daha olmuştu onu da buraya bırakıyorum.

Saniye 1:08 mermilerin çoğu karaktere de gelse canı gitmiyor. Aynı durum burada da gerçekleşiyor.
Xavi karakterine kilitleniyorsa neden hiç kan çıkmıyor? Neden hiç canı gitmiyor? Godmode cleosunun çalıştığı bir sunucuda işlemeyecek bir silent mı var? Kullandığınız (geçmişte kullandığınız) hileleri ne kadar iyi tanımlamışsınız bilmem ama yeterince bilmediğiniz oldukça açık. Belki ses modumdan dolayı hızlı sıktığımı düşünüyor olabilirsiniz, ancak söylediğim gibi... Kendi oyunlarınızda aynı şeyleri yaparsanız zaten bir fark olmayacak.

Anormal şekilde hızlı hareket de etmiyorum, geniş ekran kapalı oyunun en büyük göstergesi budur. Örnek olarak gönderdiğin youtube videolarına bakarak, şu anda güncel olarak oynayan ve hile şikayetlerinde adı geçen (ancak hilesiz olduğunu kanıtlayabilen) geniş ekranı kapalı oyuncuların videolarını da kontrol edebilir ya da bizzat kendin de deneyebilirsin. 1024x768 çözünürlüğünü 1920x1080 içine dağıttığında ekranda net olarak zaten daha hızlı gözükecektir, sonuçta üstten basık ve yanlara doğru geniş oluyor.

Ortada bir hile söz konusu değil. Dilediğiniz gibi Deathmatch sunucularında da ekran açık şekilde oynayıp bunları gösterebiliriz.

#9 - 03.11.2023 01:46
Ekstra olarak arkadaşın öyle bir lagı var ki mermileri çok hızlı gidiyor kesinlikle gs değil, aktarımlar kontrol edilsin. Silahları silinsin.  :garip:
Sakin yahu. Kimi nereden kaçırıyorsun? Kullanmadığım hileden ceza yiyeceğimi düşünüp bir şeyler mi kaçıracağım?  :garip:
Gerginlikleri bir kenara bırakın da kendinizle karşı tarafı karıştırmayın.