Konu: Sam Benedetto - GOD  (Okunma sayısı 718 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 03.11.2023 19:40

Baktıkça yeni yeni şeyler farkediyorum.  :D

Uzatanın kim olduğunu Lia gayet iyi bakıp anlayacaktır dost, hâla devam ediyorsun.

#31 - 03.11.2023 19:43
Kardeşim videoda üstte gelen adamı görünce kaçıyorsun, o da giray the kurdish mafia o hiti o atıyor, silahımdan efekt bile çıkmıyor. Düzenliyorum, şikayet kalabalığına gerek yok altta belirteceğim.
« Son Düzenleme: 03.11.2023 20:07 aynenoyleaynen »

#32 - 03.11.2023 19:45
Arkadaşın bir hile şüphesi daha var herhalde, telefondayım düzgünde yazamıyorum  https://streamable.com/b9cjp0 videonun son sahniyesinde mavi skinli arkadaşım geliyor, giray. Pc başına yarın veya pazar geçecek, videoyu aldığımda atarım zaten. Tüm hitleri desharious'a o  atıyor. Silahımdan efekt bile çıkmıyor, iyi günler. Zaten son saniyede bi silaha sıkıyorum, efekt çıkıyor silahın ucuna bakarsanız anlarsınız, iyi günler. Eğer böyle bir şüphen varsa şikayete ekleyebilirsin, canım arkadaşım.
« Son Düzenleme: 03.11.2023 19:54 aynenoyleaynen »

#33 - 03.11.2023 19:47

Silah efekti burada çıkıyor, adam önümde hizayada dikkat edin. Bu arkadaşı anlamıyorum, deli midir nedir çok kinli oyun oynuyoruz kanka.

#34 - 03.11.2023 19:50
Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#35 - 03.11.2023 19:51
Arkadaşım muteli olduğu için onun adına savunma yapıyorum.

Çok garip bir şikayet, bir yerden kırpılıp, bir yerden başlaması gibi. Her neyse hızlıca savunmaya geçmek istiyorum, Default canım 104, bunun üstüne pope birliğinden ekstazy alıyorum. +60 can ile 164 Can oluyor.

Videoda 3 uzi mermi yediğimi görüyorum kan efektlerinden, 2 kere X çıkıyor deagle mermisinden, uzi ise 2.8 veya 3.2 vuruyor diye hatırlıyorum, matematiğim kötü fakat çıktığım canı hatırlıyorum sağ üstte can barı sayım var. Arkadaşın bir mermisi senkronizasyon hatasına gidiyor, ımprovedıda net var, telefondan yazıyorum zar zor eve geçince yazım hatalarını düzelteceğim. fakat çatışma öncesinde 164 canım varken, çatışma sonrasında 108 canla çıkıyordum yanlış hatırlamıyorsam

Geride dt alıyorum, god cleom yok olsam herhalde üstüne basardım herhalde god kullananların çoğu öyle kullanıyordu.
Arkadaş zaten videoyu bir yerde kırpıp bir yerde başlatıyor, bunu Giray diye bir arkadaşa açtığı şikayettede görüyoruz, videoyu indirdim dediğim gibi eve geçince ona da şikayet açacağım.

Ek olarak,
Bir hit deagle mermisine kimse ölmez. Oynadığımız oyun 2004 yapımı eski bir oyun, ilk hiti yiyince üstümden kan çıktı, herhangi bir şekilde GOD durumu yok.

Bu POV açısını "X" DM sunucusunda açarsan, sana silent aimbottan kick atar. Benim ekranımda da bu yüzden gelmedi.
Veya "X" pursuit sunucusunda herhangi bir şekilde açarsan, distance sayacaktır, ve mermini engelleyecektir.

Vice'de silentfix var mı bilmiyorum, fakat yukarıdaki verdiğim örneklere bakarsak, 1 merminin miss durumu olması gayet normal, tekrar tekrar dediğim gibi, 6-7 hit yediğim yok, 1 hite kimse düşmez.

Ek olarak Giray'a açtığın şikayeti indirdim, bunu da indireceğim eve geçince, anti stunun var. Telefondan yazdım bunları, hile açmadım mağdur olmamak için ve yetkilileri uğraştırmamak için acil olarak iş çıkışınca otobüste yazdım. Ve üstelik muteliyim, yerime atacak bir arkadaş bulursam biraazdan savunmayı atacaktır.

ŞİKAYETİ GÜNCELLEDİĞİ SAVUNMAM İÇİN GÜNCELLEME YAPIYORUM.

i=RKYDIvVQxn-cAK9R Bu videoda arkadaşın nametagı gözükmüyor olabilir fakat 3 hit yiyorum 1 hit daha atabilse düşeceğim, minim bir canım kalıyor burada ve canım düştüğü için evin içine kaçıyorum. Mermilerden kaçıyorum, 1 hit daha atılabilse düşeceğim. Arkadşaın nametagı gözükmediği görememesi normal.
« Son Düzenleme: 06.11.2023 19:27 aynenoyleaynen »

#36 - 03.11.2023 19:57
Savunmamda mutem olduğu için yorum yazamadım:

@XYZBey
@Mermilerletetris
@Lawarance

benim adıma discorddan ilettiğim şeyleri bu 3 kişi yazdı, yetkili arkadaşın dikkatine. Bu arkadaşların yorumlarına bakarsanız sevinirim, diğerlerine bir şey attırmadım.

#37 - 22.11.2023 16:50
Yasaklandı.