Güzel kardeşim benim, madem hileyim neden savunmamın altına toxic/kışkırtıcı içerikler yazmaya çalışıyorsun? Şikayetini açtın, savunmamı yaptım uzatma gereksinimin neden? Bunu yapmandaki amaç nedir anlamıyorum. Her neyse, yalan atma kanıtlarla konuş boş boş yazmamanı öneriyorum.
Ben savunmamı ilk sayfalarda yaptım, attığı ilk hitte stun yiyorum, deshariousun videosunda gözüküyor, animim bozuluyor. Elimde silah ve cross açık olduğunda sıkmaya devam ediyorum, çok kindar birisisin bana boş bir şikayet açarak prim kasmaya çalışıyorsun. Senin ismini kendi birliğimde öğrendim rütben düşüktü, hileyi kendiniz kullanıyorsunuz. Kendi şikayetinizden çok benim şikayetimi önemsiyorsunuz, ben hile olmadığımı sunuyorum. Ki, yazdıklarım açık hileden anlayan yetkili arkadaş videoyu detaylı hitlerin nereye gittiğini ve karakterimin hizasını izlerse ne demek istediğimi anlayacaktır. Artık bu gönderimin altınada bir şey yazarsan pes doğrusu biraderim, yeter artık. Bu senin gönderinin altına 4. savunmam. Sen hala iftiralarınla beni yıldırmaya çalışıyorsun. O diğer videodada 3 hit yiyorum, zaten canım azalıyor olay arasında 10-15 dakika fark var, nametag gözükmediği için sen göremiyorsun ama ***GRAM*** canımla oradan kaçıyorum, evin içine sığınıyorum. Stun'u açıkladım, senin iftira attığın god şikayetinede savunmamı yazdım. Sana rica ediyorum daha yazma, yetkilileri uğraştırmadan sonuçlansın kontrol zamanında. İyi forumlar dilerim sana. (ek olarak bir şey değiştirdiğim yok sen o ssi at ben kendi ağzımdan dediysem kendimi banlattıracağım büyük günah işliyorsun mümin kardeşim)