Konu: Yetersiz Oyuncu Profili(DM, RK ihlali, Retarted RP, Low RP)  (Okunma sayısı 362 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.10.2023 17:55
@ozmeninho

Yaptığın ihlalin farkına vardığına sevindim doğrusu, sonuçlanabilir iyi roller.

Arkadaşım ile olan özel muhabbetim kimseyi ilgilendirmez. Ortada yanlış atılmış bir PM vesaire yok. O kadar kin yutmuşsun ki arkadaşımla olan özel mesajlarımdan bile beni yargılattırmak istiyorsun. İbarede belirttiğim gibi admin isterse sansürsüzünü atarım kii gerek kalmadı bile.

#11 - 31.10.2023 23:33
Öncelikle iyi forumlar dilerim arkadaşlar, Clark ile aramızda geçen PM hakkında açıklama yapmak için yazıyorum. Aramızda geçen konuşma aslında tam olarak cinsel içerikli bir mesajlaşma değil :), sosyal medya üzerindeki bir meme'e ithafen yapılmış bir konuşma fotoğrafı da alta bırakacağım. Eğer PM üzerinden kendi aramızda yapmış olduğumuz mizah bir sıkıntı teşkil ediyorsa bunun sorumluluğu bana aittir çünkü zâten ne kadar bir meme üzerine yazılmış bir mesaj da olsa mesajı kendisine ilk olarak ben gönderdim. Eğer sorun teşkil eden bir durum varsa ben kendi adıma özür dilerim bu konuda sorumluluk bana ait. Tekrardan iyi forumlar dilerim  :nays:

Meme:

Clark'a PM üzerinden yukarıdaki fotoğrafa ithafen "sesk(ayib)" yazdım.

#12 - 06.11.2023 14:56
Şikayeti açan taraf ve savunma tarafından gelen kanıtlar incelendi. Yapılan savunma doğrultusunda Sebastian Lovato karakteri Revenge Kill ve Retarded RP sebebiyle ceza alacak. Rolde Clark Wallace'ın hatalı olduğu bir durum görülmüyor ancak şikayet altındaki yazışmaları nedeniyle oyun içerisinden Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.