Konu: Toplu şikayet.  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2023 00:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Callum Lynwood @Efxsd01  - Pedro Lakewood @ahmetkerem2626 - Alfonso Crim @iskamanv2  - Enkai Kawaguchi @Jully - Calvon Deluxe @İzmirLee - Ryad Lowell @emir71

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ADK / Troll / Spam Kill / Hatalı Emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: En baştan anlatıyorum. Ryad adlı kişiye rolde bir kadına arkadaşlarıyla vurmaya kalktığından dolayı "Düzgün dursana Ryad" dedim. Arından beni araçla takip ettiler ve kaza yaptılar. Ardından Ryad'ı aradım, nerede olduğumu sordu. Aralarda normal konuşmalarımız oldu (amına koyayım tarzı küfürleşmeler oldu kısacası fakat adk olmadı) ve Jefferson Motel'deyim dedim. Jefferson Motel'e gittiğimde üç araç beni bekliyorlardı. Sahile gittim ve kaza yapıp denize düştüm. Denizden çıktığım gibi Ryad bıçaklayıp düşürdü. Sonra kaçırma rolü gerçekleşti. Asıl olaylar kaçırılma rolünden sonra başlıyor. Gittiğimde hepsi etrafımda toplanıp konuşmaya başlıyor. ADK gerektirecek kadar büyük bir sebep olmadan adk atılıyor. Tekrardan yere düşürülüyorum, yerdeyken biraz daha vuruyorlar. Ardından kalkınca tekrar bayıyorlar. Ondan sonra Ryad ck izni istedi ve - verdim. Ardından kalıcı hasar istedi, cevap vermeden Alfonso Crim geçici hasar izni istedi ve + verdim. Ardından Ryad gelip rolde çükümü kesme rolüne giriyor. İki dakika sonrada /me'den "Adamın yüzünüe geçici Ryad yazar" diye emote atıyor. Sonra tekrar bayıltıyorlar. Sonra beni Idle Gas'a götürüyorlar. Orada araçtan indirip gideceklerini düşünürken Enkai tekrardan araçtan indirip bayıltıyor. Ardından etrafımda gezmeye devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aralarda benimde rol hatalarım oldu ve kabul ediyorum.

« Son Düzenleme: 30.10.2023 00:35 Vertigoyigit »

#1 - 30.10.2023 15:27
Sonda sana vurmadım. Hasarları ss atarsan sevinirim. Pm üzerinden devamlı olarak bize küfür ediyorsun üstüne her ayağa kalktığında hiç bir şey olmadan kaçtığın için seni düşürmek zorunda kaldılar.

#2 - 30.10.2023 16:31
Sonda sana vurmadım. Hasarları ss atarsan sevinirim. Pm üzerinden devamlı olarak bize küfür ediyorsun üstüne her ayağa kalktığında hiç bir şey olmadan kaçtığın için seni düşürmek zorunda kaldılar.
1- Kaçtığımın ss i bekliyorum.
2- Orada beni düşürdüğün açıkca belli oluyor.

#3 - 30.10.2023 20:23
Neden /hasarlardan bunu bize kanıtlamıyorsun? Sana orada hiç bir şekilde vurmadım. Diğerlerinin yaptığı hatalara beni ortak etme.

#4 - 01.11.2023 17:20
Neden /hasarlardan bunu bize kanıtlamıyorsun? Sana orada hiç bir şekilde vurmadım. Diğerlerinin yaptığı hatalara beni ortak etme.
Hasarların ss i yok dostum, adminler şikayeti inceledikten sonra gerekli kararı verirler.

#5 - 01.11.2023 22:34
Seni orada bayıltmıyorum, emotemi vererek bir veya iki tekme atıyorum.

#6 - 03.11.2023 13:14
Enkai Kawaguchi karakteri Retarded RP, Callum Lynwood karakteri Hatalı Emote Kullanımı ve Türkçe Terim, Ryad Lowell karakteri ise Hatalı Emote Kullanımı ve İzin Gerektiren Rol İhlali kapsamında ceza alacak.

Ayrıca özel mesajlaşmaları sebebiyle şikayeti açan Max White (yeni karakter adıyla Yakov Miron) Ortak Nezaket dahilinde cezalandırılacak.