Konu: Sekmezz - Gereksiz Agresif Rol  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 23.10.2023 21:36
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian_Carvallo @Sekmezz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Agresif Rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Arkadaşın eskilerden kini olduğunu düşünüyorum ve bunu ıcye vurmaktan çekinmiyor. Karakterime ''genç diye hitap etmesi'' Arkadaş eskidende geldiğinde küfürler ederek yine mekandan ayrılıyordu. Bu son yaptığı rol iyice can sıkıcı olmaya başladı, Kendisinin tekrarını yapmaması için ceza almasını talep ediyorum. Arkadaş her birliğe böyle yaklaşıyorsa dost bulacağı pek söz konusu değil gibi. MC birliği mi yönetiyor, hood onaylı mafya birliği mi şahsen anlayamadım. Üstelik kendi hoodumda kendim tehdit ediliyorum, komik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kumar borcunu vermemiş olabilir, bu doğrultuda masaya oturup konuşsak bizzat ben ödeyebilirim. Ama arkadaşın yaptığı saçma gereksiz agresif rolünde bir sınırı olması gerekiyordu, silininen ekran görüntüleri bulamadığım bu agresif rollerin bir çoğu var, bulduğumda ileteceğim.

#1 - 23.10.2023 21:56
komik

#2 - 23.10.2023 21:59
"Üstelik kendi hoodumda kendim tehdit ediliyorum, komik."Bu senin kendi rol tercihin, agresif rol diye bir ihlal yok birlik yönetmek istiyorsan, sunucu kurallarını gözden geçirmelisin. Bundan ötürü sana yaptığım rolü açıklama gereği duymuyorum.

#3 - 23.10.2023 22:09
Öyle düşünüyorsan, admin kararını bekleyebiliriz.

#4 - 23.10.2023 22:33
Eklemek istediğim bir şey var; Sunucuda yirmi beş bin üzeri dolandırıcılığa giriyor, eğer ki paranın derdine düşseydin şikayette soluklanacağını düşünüyorum. Amacın tamamen savaşmak DM atmak, hevesini almak.

#5 - 23.10.2023 22:58
Eklemek istediğim bir şey var; Sunucuda yirmi beş bin üzeri dolandırıcılığa giriyor, eğer ki paranın derdine düşseydin şikayette soluklanacağını düşünüyorum. Amacın tamamen savaşmak DM atmak, hevesini almak.
İC bir olayı ooc'e taşımak istemiyorum, rolü ic olarak sürdüreceğim. Bu bana kalmış bir karar, durduk yere yapılan bir rol değil. O yüzden sana bir şey açıklamak zorunda da değilim. Sonuçlanabilir.

#6 - 24.10.2023 13:46
Rol dahilinde çözüm arayabilirsiniz. Kapatıldı.