Konu: Deathmatching  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 22.10.2023 21:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Cajob Milner @Sarffd Frank Langford @Pyth

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.10.2023 // 21:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada hiç bir ama hiç bir sebep yokken Cajob Milner adlı oyuncu arkadaşının arabasından indi ve bana direkt bir yumruk attı. O durumdan sonra kaçmaya başladım ve bu sefer arkadaşı Jackson Kelly aracı ile beni ezerek yere - yaralıya düşürdü ve bu süreçte Cajob Milner bana saldırmaya devam etti. Arkadaşlara kısaca Dm attıkları için şikayetimi oluşturuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyunculardan birisi 42 diğeri 48 seviye. Bunu şundan dolayı söylüyorum, eğer arkadaşlar bu sunucuda yeni olsalar bu hareketlerine bir anlam verebilirdim bunlar yeni oyuncu aralarında eğleniyorlar deyip geçiştirebilirdim. Ancak bakıyorum ki arkadaşlar hiç yeni durmuyorlar ve bu seviyeye geldikleri hâlde sunucuyu öğrenemeyecek yapıda olmadıklarını düşünüyorum. Benim buradan çıkarımım şudur, arkadaşlar anlaşılan bu sunucuda sıkılıyorlar ve sunucunun ortamını bozmaya çalışıyorlar. Bu tarz oyuncuların böyle uzun soluklu platformlarda olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ekran görüntülerini elimden geldiğince anlık bir şekilde almaya çalıştım, umarım yeterli olurlar ve arkadaşlar gerekli cezayı alırlar. Bu arada benim o motoru çalıştırma logum da benzim bittiği için aracımı kenara almaya çalışıyordum o yüzden kaynaklı görsel bir kirlilik olmuş kusura bakmayın. İyi oyunlar, iyi çalışmalar diliyorum.

« Son Düzenleme: 23.10.2023 00:43 californialove »

#1 - 22.10.2023 23:09
Seni ezdiğime dair bir kanıtın yok, hasar geçmişini atmışsın. Sana vurmadığım için gözükmüyor mantık olarak. Ben orada Cajob Milner'i yanıma, yani aracıma almak için yanına geldim ve o sıra ekran görüntüleri almışsın. Neden beni araç ile ezdi diye yalan yanlış bir şikayet oluşturdun hiçbir fikrim yok ama dediğim gibi. İyi forumlar.

#2 - 23.10.2023 00:06
 merhaba kaliforniya sever. AFK olup olmadığını kontrol etmek için tren raylarında sana bir yumruk attım evet. ondan sonra sen idlewood'dayken sana bir kaç yumruk daha attım yanlış olduğunu biliyorum. canın az olduğu için sende ezilerek ölmüşsün kusura bakma konuşarak çözebilirdik.

#3 - 23.10.2023 00:39
Seni ezdiğime dair bir kanıtın yok, hasar geçmişini atmışsın. Sana vurmadığım için gözükmüyor mantık olarak. Ben orada Cajob Milner'i yanıma, yani aracıma almak için yanına geldim ve o sıra ekran görüntüleri almışsın. Neden beni araç ile ezdi diye yalan yanlış bir şikayet oluşturdun hiçbir fikrim yok ama dediğim gibi. İyi forumlar.
Pardon dostum özür dilerim, ekran görüntüsü beni yanıltmış. Şoförün adını öyle kamufle etmişsin ki tam arkasında oturarak ben onu direkt sen sandım. Loga bakınca anladım olayın doğrusunu, hemen Frank Langford olarak düzeltiyorum.
« Son Düzenleme: 23.10.2023 00:44 californialove »

#4 - 23.10.2023 00:45
merhaba kaliforniya sever. AFK olup olmadığını kontrol etmek için tren raylarında sana bir yumruk attım evet. ondan sonra sen idlewood'dayken sana bir kaç yumruk daha attım yanlış olduğunu biliyorum. canın az olduğu için sende ezilerek ölmüşsün kusura bakma konuşarak çözebilirdik.
Afk olup olmadığımı bana sorarak öğrenebilirdin ki orada hareket hâlimde olduğumu biliyordun. Hatanın yanlış olduğunu bildiğin hâlde neden yapıyorsun bunu anlayamıyorum. Farkındaysan olay sonrasında seninle konuşarak çözmeye çalıştım ama sen konuşmayı pek ciddiye almadın ve bende onun üzerine bu şikayeti oluşturdum.

#5 - 23.10.2023 09:42
Pardon dostum özür dilerim, ekran görüntüsü beni yanıltmış. Şoförün adını öyle kamufle etmişsin ki tam arkasında oturarak ben onu direkt sen sandım. Loga bakınca anladım olayın doğrusunu, hemen Frank Langford olarak düzeltiyorum.
arabada yokum, olayda yokum, oyunda değilim, attığın görüntülerde adım dahi geçmiyor. anlamadım seni, neden şikayetçisin benden tam olarak?

#6 - 23.10.2023 23:44
arabada yokum, olayda yokum, oyunda değilim, attığın görüntülerde adım dahi geçmiyor. anlamadım seni, neden şikayetçisin benden tam olarak?
Hasar loguna bakıldığında adın gayet güzel bir şekilde gözüküyor. Eğer beni farklı zamanda ezmiş olsaydın bu sahte savunmana mantıklı diyebilirdim ama olayı saatine ve hasar loguna bakacak olursak pek mantıklı gelmiyor bana savunman. Hep beraber sonucu bekleyelim.

#7 - 24.10.2023 13:42
Cajob Milner ve Frank Langford karakterleri Trolling kapsamında ceza alacak.