Konu: Valentino Nolanto GOD  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2023 20:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino Nolanto @ @Yagoobey 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Dashuan_Pearce, Silvestro_Sauvaterre, Steve Corch, Zoe_Perrin.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.10.2023, 23:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21.10.2023 tarihi, saat 23.09 civarında Market Caddesi'nde kişiyle önce brawl rolünün yapılması ardından kişinin win kazanma amacıyla ölümsüzlük hilesini açması ve bunu kanıtlayan birkaç adet kanıtımızı burada paylaşıyoruz, kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Valentino Nolanto karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp yumruklarıyla birçok kişiyi yaralı duruma düşürdü ve koşarak olay yerinden uzaklaştı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
(2.saniyede yediği bariz bir hit bulunuyor yine ona rağmen düşmüyor bundan öncesinde de 2 kişiyle brawl rolünde kapışıyor ve iki kişiyi god sayesinde düşürüyor ardından Steve karakteri silahını çekip adamın god olduğunu test ediyor ve vurduğu hit sayesinde god olduğu anlaşılıyor, ardından olay yerinden uzaklaşıyor.)

Geleni geçeni sıfır canla düşürdü, tam bir ölüm makinası arkadaş. :manifdog

#1 - 22.10.2023 21:22
Şahitliği mi onaylıyorum.

#2 - 26.10.2023 18:48
Anlamadım yani o kadar kavga ettik, canım çok fena azaldı ancak üzerime bir adet ateş açmış arkadaş ve bu sampın laglarıda olabilir. Çok kesin bir kanıt değil kişiler fazla kinli bana karşı. Savunmam bu kadar başka kanıtları varsa atsınlar bakalım. :)

#3 - 30.10.2023 11:09
Başka bir kanıt mı?:D Arkadaş sanırım god olduğunu farklı açılardan da görmek istiyor. Sonuçlanabilir.

#4 - 30.10.2023 15:28
arkadaş birlik üyem olduğu için bir kaç bir şey ekleyeceğim;

öncelikle sampın bugları olabiliyor ve ya lag. Sen gidipte 4-5mermi atmamışsın 1tane mermi atmışsın. Eğer adam god olsaydı bile brawl atarken canı hiç düşmezdi.

#5 - 30.10.2023 17:45

öncelikle sampın bugları olabiliyor ve ya lag. Sen gidipte 4-5mermi atmamışsın 1tane mermi atmışsın. Eğer adam god olsaydı bile brawl atarken canı hiç düşmezdi.

#6 - 11.11.2023 17:17
Sonuçlanabilir.

#7 - 11.11.2023 17:36

kırpılmış ekran görüntüleri geçersiz kılınır. Kamera modu ile çektiğiniz video yu böyle paylaşmanız saçma.

#8 - 05.12.2023 17:26
Hasar alındığı zaman stun yememesi kafada soru işareti bırakıyor. Kullanıcının önünde yaralanan karakter yüzünden hasarı kullanıcı kendi ekranında görmemiş olabilir. Elinize farklı ekran görüntüleri geçerse tekrarda oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz, bu ekran görüntüleri yeterli değil.