GBI
Merhaba. Birbiriyle geçmişten bağlantılı üç karakter arasında süregelen bir husumet var.Bu doğrultuda daha önce aynı oluşumda bulunduğum @Quiwy'i vurdum ve şikayetçi değil. Mağdur olmamana rağmen şikayet açmanın sebebini anlayamadım.
İşletmendeki müşterilerin tadının kaçması realiteye aykırı değil, böyle durumlar gündelik hayatta da yaşanabilecek kadar normal. Ben ihlal yaptığımı düşünmüyorum, sonuçlanabilir.
11.1. Güvenli Legal Rol Ortamları: Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.
Bahsettiğin realiteye değinecek olursak; hiçbir örgüt mensubu veya üst yetkilisi, eline pompalı tüfeği alıp o şekilde yavaş yavaş yürüyerek mekana girmez. Hedef aldıkları birisi varsa birkaç kişi maskelerini takar, hızlıca hedefi vurup çıkar. .Spoiler: GösterGizleHerşeyi bir kenara bıraktım, bu eylemi gerçekleştirdiğin mekan direkt güvenli bölge olan Market Caddesi'nde, Vice Cafe'nin yanında. Kapı No 1584, adminler konumunu kontrol edebilir.
Alıntı yapılan: Lichfield - 21.10.2023 11:05Bahsettiğin realiteye değinecek olursak; hiçbir örgüt mensubu veya üst yetkilisi, eline pompalı tüfeği alıp o şekilde yavaş yavaş yürüyerek mekana girmez. Hedef aldıkları birisi varsa birkaç kişi maskelerini takar, hızlıca hedefi vurup çıkar. .Spoiler: GösterGizleHerşeyi bir kenara bıraktım, bu eylemi gerçekleştirdiğin mekan direkt güvenli bölge olan Market Caddesi'nde, Vice Cafe'nin yanında. Kapı No 1584, adminler konumunu kontrol edebilir.Dağılmış bir oluşumun kaybedecek hiçbir şeyi olmayan mensubu neden kendini gizlesin? Sizden mi öğreneceğim neyi nasıl yapacağımı?Anlaşamadığımız bir nokta var. Ceza almayı kabul ediyorum. Düşüncelerim bana ait.“Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.”Hayrabed Zebunyan karakterini yaklaşık yarım saat boyunca aradık. Dışarı çıkartamadığımız için bunu yaptım.