Konu: Mykonos Organize Suç Örgütü - Göçmenlerin İsyanı  (Okunma sayısı 3767 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#110 - 29.10.2023 02:02
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#111 - 29.10.2023 02:02
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#112 - 29.10.2023 02:03
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#113 - 30.10.2023 15:12
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#114 - 30.10.2023 17:34
Yeni yeni oturan bir birlik, başarılar diliyorum öncelikle. SS'leri iki üç kişi atıyor sadece, çok kalabalık değilsiniz anladığım kadarıyla. Ben de birlik hakkında ulaşıp, konuşmayı düşünüyordum belki katılma gibi durumlarım olabilirdi ama OOC alımlara karşı tutumunuz, üstüne gelen kişi "En aşağıdan başlar, kurultay toplanır" vs. vs. gibi yeni katılacak kişiye daha katılmadan köle muamelesi yaparsanız çok kalabalıkşamazsınız zaten. Bunlar benim şahsi görüşlerim ekstra olarak, katılmak zorunda değilsiniz. Hepimiz bir oyun oynuyoruz, hepimiz ortak bir oyunu oynuyoruz ve hepimiz eğlenmek istiyoruz. Birliğinize katılacak adama daha katılmadan bu şekilde şeyler söylerseniz katılmaz normal olarak, muameleniz olağanın dışında çünkü. Bu tutum da sizin kendi tercihiniz ben sadece birliğinizin gelişimi için düşüncelerimi belirttim başarılar tekrardan.
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mavridis,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#115 - 30.10.2023 17:48
Yeni yeni oturan bir birlik, başarılar diliyorum öncelikle. SS'leri iki üç kişi atıyor sadece, çok kalabalık değilsiniz anladığım kadarıyla. Ben de birlik hakkında ulaşıp, konuşmayı düşünüyordum belki katılma gibi durumlarım olabilirdi ama OOC alımlara karşı tutumunuz, üstüne gelen kişi "En aşağıdan başlar, kurultay toplanır" vs. vs. gibi yeni katılacak kişiye daha katılmadan köle muamelesi yaparsanız çok kalabalıkşamazsınız zaten. Bunlar benim şahsi görüşlerim ekstra olarak, katılmak zorunda değilsiniz. Hepimiz bir oyun oynuyoruz, hepimiz ortak bir oyunu oynuyoruz ve hepimiz eğlenmek istiyoruz. Birliğinize katılacak adama daha katılmadan bu şekilde şeyler söylerseniz katılmaz normal olarak, muameleniz olağanın dışında çünkü. Bu tutum da sizin kendi tercihiniz ben sadece birliğinizin gelişimi için düşüncelerimi belirttim başarılar tekrardan.

Merhaba, yorumun için teşekkürler. Giren hiçbir üyeme köle muamelesi yapmadım. Açıkcası biraz önyargılı yaklaşmışsın. Sadece birlik adına ciddi kararlar alacak isimler olması için biz toparlanıp karar veririz. Aksi takdirde ekibimize yeni giriş yapmış üyelerin araba işyeri ev gibi bütün ihtiyaçlarını baştan aşağı karşılayan bir ekibiz. Amacımız eğlenmek. SS konusuna gelecek olursak biz kendi yazdığımız aktif senaryomuza göre hareket ettiğimize dair 3 adet bilgilendirme mesajı attık. Mesajları dikkatli takip edersen görebilirsin ve ekip içerisindeki tüm üyelere emek vererek (en düşük rütbe bile olursa olsun) senaryodan özel roller pasladık. Ve bu konuda FM'den onayda aldık. Keşke bu fikrini belirtirken oraya bıraktığım Discord adresimden bana ulaşıp nasıl bir işleyiş içerisinde olduğumuzu detaylı bir şekilde sorsaydın dostum. Gerekli cevabı alırdın zaten. Benim bu birliği açma amacım geleneksel patron-köle ilişkisini kırmak zaten birliği açarken Michell Daniel ile beraber içimizde yer alan bütün üyelerin maddi olarak gelişmesi için uzun süredir çabalıyoruz. Ve çok başarılı sonuçlarda aldık. Düşüncen yanlış, çünkü içeride dönen muhabbeti tam olarak bilmeden yargılayarak yorum yapman "KÖLE" gibi hatalı ibareleri kullanman yanlış. Ben ve Michell Daniel bütün ekip üyelerimizi kardeşlerimiz gibi görürüz. Herkesle en iyi şekilde geçiniriz ve gerek Vice çevresi gerek ekibimiz tarafından seviliriz.

Ek olarak alım konusuna gelecek olursak, Discord üzerinden ulaşıp ic rol planı çizilir ve katılmak istersen katılırsın. Ben başta da dediğim gibi senaryomu yürütüp işin cıvkını çıkartmadan kenara çekilmek. Hood onayı vesaire gibi çabalarla uğraşmayacağım ekip olarak fazlasıyla eğleniyoruz zaten şuan bulunan halimizden iyi forumlar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#116 - 30.10.2023 17:55
Şimdi, ben birliğinizde bulunmadığım için ve sizleri tanımadığım için tanıtımdan gördüğüm kadarıyla yorumluyorum olan şeyleri bu önyargı değildir. OOC Tutumunuz ve "En aşağıdan başlayacaksın, kurultay toplanacak sonra karakter gelişimine göre bakacağız" gibi IC bir yaklaşımda okuyan kişiye "Evet ben bu birliğe katılacağım ama en aşağıda olacağım, muhtemelen sürekli ayak işi yapacağım, eğlenceli rolleri onlar yaparken ben barmenlik yapacağım" gibi bir izlenim yaratıyor. Bak, siz böyle yapıyorsunuz demiyorum sadece dışarıdan benim gibi kişilerin tanıtımdan çıkarabileceği bir olasılığı söyledim, yanlış anlamayın. Birlik içinde dediğin gibi, eğleniyorsanız ve her şey yolundaysa adınıza çok sevindim ve devamını dilerim. Ben sadece tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bir eleştiri yapmak istedim kendi çapımda, amacım huzursuzluk yaratmak değildi.

Ben de düşündüm mesela, bu birliğe katılabilirim ama bana rol paslanacak mı çünkü "Kurultay" falan diyor bu adam demek ki ciddi roller yapıyorlar ve haftalarca en aşağıda ayak işi yaptırabilirler, bu da büyük bir zaman kaybı. Hepimiz rol yapıyoruz, hepimizin hakkı eğlenmek en nihayetinde.
« Son Düzenleme: 30.10.2023 17:59 Nötrino »
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mavridis,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#117 - 30.10.2023 17:58
Şimdi, ben birliğinizde bulunmadığım için ve sizleri tanımadığım için tanıtımdan gördüğüm kadarıyla yorumluyorum olan şeyleri bu önyargı değildir. OOC Tutumunuz ve "En aşağıdan başlayacaksın, kurultay toplanacak sonra karakter gelişimine göre bakacağız" gibi IC bir yaklaşımda okuyan kişiye "Evet ben bu birliğe katılacağım ama en aşağıda olacağım, muhtemelen sürekli ayak işi yapacağım, eğlenceli rolleri onlar yaparken ben barmenlik yapacağım" gibi bir izlenim yaratıyor. Bak, siz böyle yapıyorsunuz demiyorum sadece dışarıdan benim gibi kişilerin tanıtımdan çıkarabileceği bir olasılığı söyledim sadece yanlış anlamayın. Birlik içinde dediğin gibi, eğleniyorsanız ve her şey yolundaysa adınıza çok sevindim ve devamını dilerim. Ben sadece tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bir eleştiri yapmak istedim kendi çapımda, amacım huzursuzluk yaratmak değildi.

Estağfurullah dostum fikirlerin için teşekkür ederim. Ekibim ile birlik açmadan bir isim altında bir buçuk ay beraber hareket ettik ve birlik başvurusunu yapmaya karar verdiğimizde tanıtım hazırlamaya koyulduk saat sabah 09.00'da başlayıp akşam 20.45 civarlarında tanıtımı bitirdim ve o süre içerisinde hem tanıtım hikayesi hem görseller hem o hem bu derken tabiri caizse beynim yandı sonlara doğru kafam afallayama başladı. Gerekli düzenlemeleri yaparız. Teşekkür ederim uyarı için <3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#118 - 30.10.2023 18:00
Rica ederim, ben genel olarak beğendim rollerinizi ve konseptinizi zaten fark ettiysen bu tarz konular hakkında hiç eleştiri yapmadım çünkü eleştiri yapabileceğim bir şey yoktu. asilburak discord adresim ekstra bilgi vermek istersen oradan ulaşabilirsin, tanıtımınızı kirletmeyelim daha fazla, sevgiler.
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mavridis,
Tepki yok