Konu: 19.10.2023 Draxler Schaeffer Arnaud Perkins  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 19.10.2023 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Draxler Schaeffer, noix - Arnaud Perkins, zuzujokerxx    N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  19.10.2023, 19:14 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yan karakterimle masaj rolü çeviriyordum, önce iki kişi olarak geldiler ve beni içeriye almaya çalıştılar farklı bir eve fakat kabul etmedim, kabul etmedikten sonra bir numara masaj için beni aradı ve ona gerekli konumu yolladım, Draxler_Schaeffer karakteriyle masaj için eve girdik ve rol yapıyorduk bir anda önceden iki kişi olursa yapmayacağımı reddettiğim 2 şahıs geldi ve bir tanesi bana hızlıca ateş etti, ortada gun-rp dönecek ne gibi bir durum var bunu pek çözemedim. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/yEIjGA
https://imgyukle.com/i/yEIOIH
N/A

Ek açıklamalar(varsa):  Arkadaşlar kesinlikle bu sunucuda oynayabilecek seviyede değiller, bu derece bir rol tarzıyla burda daha ne kadar ayakta kalırlar bilmiyorum, aynı zamanda kişilerin loglarınada bakılmasını talep ediyorum, şüphe duyduğumu söyleyebilirim. N/A

#1 - 19.10.2023 20:16
Reklamlarda Arina Alyana adlı karakterin ismini gördüm, telefon numarasından ona ulaşım sağladım. Masaj rolü dönecekti, beni evine çağırıp gelmemi istedi. Verdiği konuma giderek bir koltukta oturdum, şikayet edilen diğer arkadaşım evin içerisinde Arina Alyana adlı karakteri vurdu. Aralarında ic olarak ne geçtiği hakkında bir fikrim yok, olaylarla alakam yok. İyi roller.

#2 - 19.10.2023 20:18
Evet fakat rolde olayı biliyormuş gibi emote atıyorsun, gülümsüyorsun.
Bu dediğim senin alakan olduğunu doğrulamaz ancak yazışmalar okunduktan sonra neyin ne olduğunu anlarız.

#3 - 19.10.2023 20:39
Şahısı sabah aradım ve masaj ayarlamaya çalıştım, ancak anlaşmaya varamadık ve bana küfürler ederek eş cinsel olduğumu, anal bölgeme masaj yaptırmam gerektiğini falan söyledi katı bir katolik ve homofobik olan karakterim de laf üstünde  seni öldürürüm gibi bir tabir kullandı ancak karşı taraftan da aynı şekilde bir sert çıkış alınca karakterim kendine yediremedi. Evin bulunduğu konum rol yaptığım birliğin hoodunun hemen arka tarafı. Etrafta dolaşırken onun motorunu, sonra da onu eve girerken gördüm ve gittiğimde ateş açtım bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum ayrıca Draxler'in orada olması bir şeyi değiştirmiyor rolden haberi dahi yoktu ki ateş bile açmadı. Ekleyeceğim bir şey yok iyi roller dilerim. Ayrıca, bu sunucuda oynayabilecek seviyeyi senin belirlemen biraz ikonik olmuş. Uzun bir süredir de burada ayakta kalıyorum, şikayete dahil edilen arkadaşım da öyle. İyi forumlar.

#4 - 19.10.2023 20:45
Gerekli kanıtları buraya iletirseniz sevinirim, ne olursa olsun yaptığın şeyin realist olduğunu kabul ediyorsun bu biraz komik, hatanı kabullensen zaten şikayet açmayacağım dostum üste çıkmaya gerek yok, yetkililer gerekeni yapacaktır.

#5 - 22.10.2023 17:01
Görselleri yeniler misiniz? @sting

#7 - 24.10.2023 13:27
Kanıt olarak sunulan linkler ikinci defa bozulduğu için şikayet yetersiz kanıt gerekçesiyle kapatıldı. Aynı konu hakkında tekrar şikayet oluşturmak istiyorsanız başka bir upload yöntemi deneyin.