Konu: DM  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 18.10.2023 20:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jan_Schuster @BallıSüt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ilk önce bisikletle gelip eziyordu ve kahkaha atıyordu, tekrar geldiğinde ''Ne yapıyorsun adam akıllı sür'' gibi şeyler dedim bunun üstüne arkadaş iyice agresif rp ye daldı ve sonrasında bana laf ettiğinde ''tamam, okey'' gibi şeyler diyerek olayı bitirmeye çalışırken arkadaş hooddan bir arkadaşla konuşurken karakterime sahte zenci gibi laflar söyledi bunun üzerine ben de laf ettim (bunların hepsi attığım ss lerde gözüküyor) ondan sonra ise arkadaş hemen silahını çıkarıp beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/btltog5   -   https://hizliresim.com/mcn5j9r   -   https://hizliresim.com/7x0rp68

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsın.

#1 - 18.10.2023 21:05
Dün gece bir arkadaşı ile mekanda silah çekip düşüyorlar,

Ertesi gün Oddmunt karakteri ile rol yapmaya geliyorum, rol yaparken arkadan sürekli olarak aşağılıyor ve mahalleden kovma tarzında rollere giriyor. Dün gece vurulmasını hatırlatıyorum aynı olayı bir daha mı yaşamak istiyorsun tarzında rol sergiliyorum arkadaş olayı uzattıkça uzatıyor hakaret etmeye devam edince onu vurup uzaklaşıyorum.

#2 - 18.10.2023 21:10
Dün gece bir arkadaşı ile mekanda silah çekip düşüyorlar,

Ertesi gün Oddmunt karakteri ile rol yapmaya geliyorum, rol yaparken arkadan sürekli olarak aşağılıyor ve mahalleden kovma tarzında rollere giriyor. Dün gece vurulmasını hatırlatıyorum aynı olayı bir daha mı yaşamak istiyorsun tarzında rol sergiliyorum arkadaş olayı uzattıkça uzatıyor hakaret etmeye devam edince onu vurup uzaklaşıyorum.

İyimisin sen kardeşim karakterim 2 level sana nasıl silah çekeyim? ve o olayda kavgayı ben başlatmadım attığın ss ten de gözüküyor

ikincisi oddmund ile role gelmediğini sende bende biliyoruz, bisikletle ezip kahkaha attın, sonrasında ise oddmund karakteri ile konuşurken bana laf attın?

böyle şeylerde silah çekemessin kuralları oku :d

#3 - 18.10.2023 21:15
sürekli olarak kışkırttığın eziklediğin için silah çekiyorum zaten, olayı uzattıkça uzatıyorsun orada Oddmunt karakteri ile rollüyorum arkadan sallıyorsun. Kahkaha spamlayıp toxicleyip kendine sıktırmaya çalışıyorsun. Kendine sıktırıp şikayet açıyorsun.
Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 18.10.2023 21:29 BallıSüt »

#4 - 18.10.2023 21:32
sürekli olarak kışkırttığın eziklediğin için silah çekiyorum zaten, olayı uzattıkça uzatıyorsun orada Oddmunt karakteri ile rollüyorum arkadan sallıyorsun. Kahkaha spamlayıp toxicleyip kendine sıktırmaya çalışıyorsun. Kendine sıktırıp şikayet açıyorsun.
Sonuçlanabilir.

Ben olayı bitirmeye çalışırken Oddmund'la konuşurken bana laf söyleyen sen değilmisin ya? ben olayı bitirmişken sen uzatıp durdun dostum, ss lerde gözüküyor,

sonuçlansın

#5 - 22.10.2023 17:09
@BallıSüt ssleri güncelleyebilir misiniz? Şikayet incelemede.

#6 - 24.10.2023 13:22
Savunma tarafı kendisine verilen yaklaşık iki günlük sürede ekran görüntülerini güncellememiş. Jan Schuster karakteri (yeni karakter adıyla Trenard Shivers) Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.