Konu: Tim_Lazson - Hız Hilesi  (Okunma sayısı 449 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2023 22:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tim_Lazson @https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=11912
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Anna_White
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.10.2023, 21:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Hız Hilesi
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 15.10.2023 Saat 21:58 Polis çevirme yaparken yanda durarak bekledi ve ardından hız hilesini açarak bir anda çok hızlı bir şekilde giti
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://youtu.be/eFdqLMfLPDE-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.10.2023 22:31
Ben buranın 3 günlük oyuncusu değilim, normalde ciddiye alıp buna yanıt bile vermem de. Hadi o kadar uğraşmışsın boşa gitmesin.

Şu 2 SS Sunucuda ki lag olduğu dakikalarda alınmış Ekran görüntüleri. Arkadaşın aldığı ssler sırasında arkada bulunan arkadaşlar (lagtest) yazıyorlar gözüküyor.

Şu iki SS'de DC üzerinden bana yazarak kanımca bi şeyler koparmak istemesinden kaynaklı bir yakarış.

farklı bi yanıt gelmeyecek sonuçlanabilir.

#2 - 15.10.2023 22:36
Video sağıma soluma baktığımda kimse lag yok ve herkes normal akıcı bir şekilde gidiyor ama kişinin arabası bir anda çok hızlı bir şekilde hızlanıyor.
Ben bunun lag olduğunu düşünmüyorum, böyle anlık bir hızlanma normal değil. 60 seviye olduğu için ve uzun süredir sunucuda bulunduğu için, buna dayanarak yetkilileri manipüle etmeye çalışıyor bana kalırsa. Daha önce çok laga giren kişi gördüm fakat aracı böyle anlık hızlanan kimseyi görmedim.
Ve benim videomdaki hızlanma ile ekstralara eklediğim video hileyle kıyaslana bilir kişin kullandığı hile o galiba. (Bakacak yetkiliye kolay gelsin.)

#3 - 15.10.2023 22:39
Ekstralar kısmına koyamamışım youtube bulduğum hile
ile benim şikayet videosundaki hileyle kıyaslana bilir bence nerdeyse aynı hızda hızlanıyor iki video ile.

#4 - 15.10.2023 23:04
Adamın yanındaki glendale daha hızlı gitmiş lag olduğu çok belli

#5 - 19.10.2023 22:51
Video sağıma soluma baktığımda kimse lag yok ve herkes normal akıcı bir şekilde gidiyor ama kişinin arabası bir anda çok hızlı bir şekilde hızlanıyor.
Ben bunun lag olduğunu düşünmüyorum, böyle anlık bir hızlanma normal değil. 60 seviye olduğu için ve uzun süredir sunucuda bulunduğu için, buna dayanarak yetkilileri manipüle etmeye çalışıyor bana kalırsa. Daha önce çok laga giren kişi gördüm fakat aracı böyle anlık hızlanan kimseyi görmedim.
Ve benim videomdaki hızlanma ile ekstralara eklediğim video hileyle kıyaslana bilir kişin kullandığı hile o galiba. (Bakacak yetkiliye kolay gelsin.)
Abi o hiç vice oynamamışki nerden bilsin böyle lag gireceğini, biraz daha oyna lagdan uzaya uçarsın  ;)
« Son Düzenleme: 19.10.2023 22:54 Resulz »

#6 - 20.10.2023 00:24
Abi o hiç vice oynamamışki nerden bilsin böyle lag gireceğini, biraz daha oyna lagdan uzaya uçarsın  ;)
konusma sen

#7 - 20.10.2023 18:13
Hayat kısa tim uçuyor :-*

#8 - 27.10.2023 18:36
Dost sunucuda lag olan bir saat olduğu doğru üstüne üstlük hile olmadığının 3 kanıtı bulunuyor. Speed basan bir kişi o kadar keskin bir şekilde sandking ile dönemez. Sandking dört çeker bir araç speed bassa o şekilde viraj alırken kayar kaya kaya wheeler hooduna gider. Bu birinci kanıt. İkinci kanıt lagdan dolayı aracın arkası havaya kalkıyor önü yerde bu zaten lag olduğunu kanıtlamaya yeter. Üçüncü kanıt ise glendale. Video hızlandırma olmayabilir ancak daha önce hile görmemen konusunda yorumluyorum bunu bilmediğin için hile olarak düşünmen gayet doğal. Lag olmasa zaten insanlar /b . Atmaz yine de sonuçlansın için rahat etsin.

#9 - 22.11.2023 16:39
Bir problem gözükmüyor.