Konu: Giuliano "Enigma" Chadwick  (Okunma sayısı 872 defa)

#0 - 14.10.2023 23:05

Giuliano Chadwick, 12 Eylül 1997 doğumlu bir genç. İtalya'da dünyaya gelmiş olmasına rağmen, çocukluğu Amerika'da geçirmiştir. Chadwick ailesinin en genç ve son üyesidir. Ailesinin sağladığı destekle yüksek lisans derecesini tamamlamış eğitimli bir bireydir.

Hikayemiz, Giuliano'nun abisi Martin Chadwick'in Vice şehrine gelmesinin ardından bir daha haber alınamamasıyla başlıyor. Martin'in kaybolması ailesini endişelendirir ve özellikle Giuliano için bu durum oldukça sarsıcıdır. Martin'in ani kayboluşu, Giuliano'nun iyi bir gelir elde ettiği işini bırakmasına sebep olur, valizini toplar ve harakete geçer. Kardeşini bulmak ve cevapsız soruları cevaplamak için rotasını Vice'a çevirir.

Chadwick ailesi, dört kişilik mutlu bir aileydi. Aile Newark'da yaşıyor ve kendi kendilerine yetiyorlardı. Ailenin büyük oğlanı Martin'in, Vice'a gitmesiyle, aile de bir kişi eksilmişti. Martin, Vice'da yaşamını sürdürürken. İtalyan suç örgütü Valachi'ye hizmet etti. Daha sonrasında yaptığı hatalardan dolayı Poschevo örgütü tarafından öldürüldü. Martin'den haber alamayan aile endişelenmişti. Bu endişeyi kalbi kaldıramayan, Anne Ridano kalp krizinden hayatını kaybetti. Chadwick ailesi yavaş yavaş dağılırken, bu ayrılıklara bir yenisi eklendi. Frankie Chadwick, ailenin babası iş dönüşü yoldan gelirken, bir tırın altında kalarak can verdi. Bu olaylar Giuliano'nun pozitif hayatını birden tam tersine döndürmüş, annesi ve babasının kaybının üzerine bir de ağabeyinden haber alamıyordu. Giu', ağabeyinin ona gönderdiği mektuplardan birine denk geldi, mektupta ağabeyi Chadwick yanında iki arkadaşı vardı.

Martin Chadwick'in, Giuliano'ya gönderdiği mektup.

Selam küçük kardeşim Giu', okulun nasıl gidiyor? O matematik hocası eğer hâla canını sıkıyorsa bana söyle, ahahah. Şaka yapıyorum. Sana burada çok iyi olduğumu göstermek için ufak bir fotoğraf gönderiyorum.  Yanımdaki beyaz kıyafetli, Enzo benim ortağım. Diğer yanımdakiyse, ciddi görünen Ricky. Enzo'yla bizim başımızda o duruyor. Tam bir ağabey. Burada hayatım yolunda gidiyor. Küçükken hayal ettiğim galericilik işine sonunda başlıyorum. Burada bir işyeri satın aldım. Yanımdaki arkadaşlarım bana sürekli yardımcı oluyorlar. Yakın zamanda yanınıza döneceğim. Sizi çok özledim.. İyi dileklerimle, Ağabeyin Martin.

Martin, Ricky ve Enzo

« Son Düzenleme: 31.12.2023 14:26 Lowest »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.10.2023 23:13
hmmmmmmmmmmmmmm  :minigun:
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
egoat,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 15.10.2023 11:55
up
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 15.10.2023 15:44

Giu', ipucuları takip ederek Ricky Sanfelippo'ya ulaştı. Main Street üzerinde bir pizzacı dükanında onu gördü. Martin'in hataları sonucunda öldüğünü duyduğunda kulaklarına inanamadı tabii. Ailesinden geriye kalan tek kişi ağabeyi Martin'di. Martin'i ruslar öldürmüştü. Ricky, Giu'ye sahip çıktı ve onu yanında işe aldı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 16.10.2023 22:09
++
« Son Düzenleme: 17.10.2023 19:42 Lowest »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.10.2023 11:19

Enzo Valentino & Martin Chadwick ilişkisi - Vice 2023

Enzo Valentino fotoğrafta ki son kişi, Ricky ve ağabeyimin döneminde Valachi suç örgütüne hizmet etmiş fakat sonu kötü bitmiş. Valentino, ağabeyim gibi öldürülmüş. Valentino'yu kimin öldürdüğünü bilmiyorum fakat ağabeyimi öldüren Rusların bu işte parmağı olduğunu da sanmıyorum. Ricky, Enzo için bana bir kaç bilgi verdi: "Tam bir iş adamıydı. İşini kusursuz yapardı, hatta Valachi'nin yükseliş dönemi onun alımları sayesinde olmuştu. Fakat gereksiz tavırları vardı." Valentino'nun ölümü kime yarar sağlamıştı? Ağabeyim ile ilişkisi sadece arkadaş olmaları mıydı? Enzo Valentino tam bir kapalı kutu. Valentino'yu araştırmaya devam edeceğim.

Ricky Sanfelippo, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, fakat bir çocuğu var. Taksicilik yapıyormuş eskiden. Valachi'ye nasıl dahil olduğunu bilmiyorum, fakat ağabeyim kadar eski. Fotoğrafta hayatta kalan tek kişi. Bir süre Vice'de değilmiş, sonrasında tekrar dönmüş ve işinin başında. Sanfelippo ağabeyim için olumlu düşündüğünü sanmıyorum. Ağabeyimi Ruslar öldürmek üzereyken bile bir şey yapmamış. Ağabeyimi ölüme sürükleyen kişi o mu? Yoksa ağabeyimin ölmesine neden engel olmadı? Fotoğrafta gülüyordu oysa ki. Onunla yakın temas kuracağım, belki bana birkaç ipucu verir.
« Son Düzenleme: 19.10.2023 12:00 Lowest »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Valentino, egoat,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.10.2023 11:59
up
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 19.10.2023 12:55
 ;)
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
egoat,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 19.10.2023 14:36

BİLGİLENDİRME

Giuliano Chadwick karakterinin ileri zamanda yapacağı rolleri okuyucuların seçmesine karar verdim. Belki saçma olabilir fakat sanırım ilk kez biri bu şekilde bir aksiyon alıyor. Oylama ise emoji ile olacak. Şimdi gelelim Giu'nun olası 2 senaryosuna...

Kan Kardeşler: Giu'nun Yükselişi - Senaryo I

Ağabeyinin ölümü Giuliano Chadwick'i Valachi suç örgütü içinde yeni bir rol üstlenmeye itmiştir. Giu, ağabeyinin yaptığı hataları telafi etmek ve örgüt içindeki gücünü artırmak için kararlıdır. Ancak, suç dünyasında yükselmek kolay değildir. Rakipleri, sadakat testleri, entrikalar ve tehlikelerle dolu bir dünyada başarılı olmak için Giu'nun tüm becerilerini kullanması gerekecektir. Bu senaryo, ailenin onuru ve gücü için verilen mücadeleyi, ahlaki ikilemleri ve suç dünyasının acımasızlığını anlatır.

Adaletin Peşinde: Giu'nun Savaşı - Senaryo II

Ağabeyinin gizemli ölümü, Giuliano Chadwick'i eski mesleğine dönmeye iter, Giu avukatlığına devam eder. Ağabeyinin ölümünün ardından öğrendiği bilgileri kullanarak, suçluları ifşa etmeye ve adaleti sağlamaya kararlıdır. Ancak bu, tehlikeli bir yolculuk olacaktır. Giu, kanunla suçlular arasında gidip gelirken, hayatı tehlikede olacaktır. Ağabeyinin ölümünün perde arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için zekası, hukuki becerileri ve cesareti sınanacaktır. Bu senaryo, adaletin peşinde koşarken, ahlaki seçimlerin, tehlikeli düşmanlıkların ve ailenin yozlaşmış mirasının birleştiği bir yolculuğu anlatır.

I. Senaryo için =
II. Senaryo için =
Hmmm
4
Mükemmel
4
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
aktasmustafa0, Valentino, egoat, Spectra1,
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Pashaa, egoat, Dusty, Ertuk,
Tepki yok
Tepki yok