Konu: [13.10.2023] Lyton Adams  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2023 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lyton Adams @brom

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Humphrey Herbertson @iflmsg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2023 16.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP drive

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bir ihbar alanında görülüp başka bir ekip tarafından kovalanmaya başlanmış. Daha sonrasında tekrar görüşümüze girdi ve kovalamaya başladık kişi önce tren raylarındaki rampadan sonra da Köprünün ayağından uçarak sanki altındaki bir helikoptermiş nidalarıyla kaçmaya devam etti. Sanchez olsa bile kabul edilebilirdi ancak BF-400 gibi bir yarış tipi motorla bu tarz hareketler RP kavramı dışında. Bu yüzden de şikayet açma gereği duyduk.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılır. İyi forumlar.

#1 - 13.10.2023 16:49
@brom 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 13.10.2023 16:51
Müsait olduğumda savunmamı ileteceğim

#3 - 13.10.2023 17:33
Merhaba kısa tutmayı hedefliyorum

Buradan yere düşünce motordan düştüm, kaza rolü yaptım. 10-15 saniye bekledim ama kimse gelmedi. Ben de emote kullanarak ayaklandım ve motora binip kaçmaya devam ettim. O anki duruma göre insanlar düz duvara bile tırmanabilir, adrenalin pompalıyor insanlar. Aşağı gelseydiniz ya da baksaydınız orada düşmeyle birlikte rol yaptığımı görebilirsiniz. Savunmam bu kadar

#4 - 13.10.2023 17:34
Merhaba kısa tutmayı hedefliyorum

Buradan yere düşünce motordan düştüm, kaza rolü yaptım. 10-15 saniye bekledim ama kimse gelmedi. Ben de emote kullanarak ayaklandım ve motora binip kaçmaya devam ettim. O anki duruma göre insanlar düz duvara bile tırmanabilir, adrenalin pompalıyor insanlar. Aşağı gelseydiniz ya da baksaydınız orada düşmeyle birlikte rol yaptığımı görebilirsiniz. Savunmam bu kadar
Savunmayı kanıtlarla destekleyemediğiniz için karakter cezalandırılacak, iyi günler.