Konu: [Laura Tedrick - 12.10.2023] Cache Mining  (Okunma sayısı 263 defa)

#0 - 12.10.2023 22:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Axy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mnemosyne (Modelin yapımcısı.)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2023, 22:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'te gözüken modelimi Laura Tedrick karakterinde arkadaşım aracılığı ile gördüm. Kendisi Laura Tedrick karakterini görmüş ve bana SS atmıştır. Kafa ve body tamamen bana ait priv modeldir, yapımcısı ise @Mnemosyne 'dir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): @Mnemosyne ondan satın aldığımı doğrulayacaktır.

#1 - 16.10.2023 01:05
@Axy Savunmanızı iletin lütfen.

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 16.10.2023 16:42
Merhabalar, kısaca özet geçeceğim eğer istenirse detayı belirtip konuyu kapatma yönünde olacağım.

- Kendime ait şahsi iki adet özel skinim vardı. Skinlerin kaldırılması ile alakalı bir duyuru atılmıştı ve o pasif oyuncular için geçerliydi. Tabii aralarında bende vardım ve skinim doğal olarak kaldırılmış ya da değiştirilmiş. Bu skin kaldırma meselesi yokken benim mevcut skin id'm muhtemelen bu arkadaşın eklettiği skin ile aynı oldu. Doğal olarak uzun süreden sonra oyuna girince bana bir başkasının özel skini gelmiş oldu. Olayın özeti; Sunucuya uzun süre girmedim ve benim skinim pasif olanlar ile birlikte kaldırıldığı için bir başkasının yeni skini, benim eski skinin id'e entegre edildiği için bana geçti. Bir nevi bug gibi düşünelim. Skinin bana ait olmadığını "kıyafetlerim" bölümünden bakarak kontrol edebilirsiniz. İyi günler

#3 - 18.10.2023 09:18
Bunun farkında olduğunuz halde modeli kullanmışsınız, etrafta gezmişsiniz ve karaktere aksesuar bile takmışsınız. Discord ticket açarak durumu bildirebilir, geçici olarak dolabınız düzeltilene kadar Binco'dan kendinize kıyafet alabilirdiniz. Şahsen benim dolabım karıştığında ben öyle yaptım. "Nasıl olsa karıştı, benim suçum değil, kullanırım." demek yerine Binco modeliyle gezdim.

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 18.10.2023 21:10
Bunun farkında olduğunuz halde modeli kullanmışsınız, etrafta gezmişsiniz ve karaktere aksesuar bile takmışsınız. Discord ticket açarak durumu bildirebilir, geçici olarak dolabınız düzeltilene kadar Binco'dan kendinize kıyafet alabilirdiniz. Şahsen benim dolabım karıştığında ben öyle yaptım. "Nasıl olsa karıştı, benim suçum değil, kullanırım." demek yerine Binco modeliyle gezdim.

Tüm platformlar ile ilişkimi kestim ve doğal olarak hiçbir yer ile alakam yok bu VİCE içinde geçerliydi. Üzerime gelen skinin default olduğunu düşündüm. Çünkü böyle bir şeyin oluşacağını adminlerden beklemezdim. Gözlük olayına gelirsek. Eski skinin üzerine gayet oturuyordu ve değişmeler olunca senin skine de uydu.

İlgilendiğim başka alan dalları var, ona göre hızlı sonuçlarsanız iyi olur. Foruma girerek bu şikayet için daha fazla ileti göndermeyeceğim. @Anomaly

#5 - 14.11.2023 22:41
Oyuncuların dolaplarının karışması sonucu bir hata sonucu gerçekleşen bir olay, dolaplar düzeltilip sorun giderilecek.