Konu: [09.10.2023] Frank Langford CR  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2023 14:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank Langford @Pyth

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.10.2023 - 22.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Cr

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri akşam saatlerinde bir ihbar yerinde suç üstü yakaladık ve flashın sürücüsü heyecan yapmış olmalı ki arkadaşı arabaya binemeden kaçtı, sonra yaya şekilde kaçmaya çalışan arkadaşına koştuğum esnada döndü ve araçla ezerek üstünlük sağlayıp arkadaşını kaçırdı. Emote olsa bir nebze kabul edilebilir ama bu kadar da heyecan yapmayın polisten kaçacaksınız diye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği zaten yapılır, toxiclik istemiyorum, iyi forumlar. Bence siz de istemezsiniz.)

#1 - 10.10.2023 20:13
En başta karakteri arabaya binmiş gibi oldu ve binemedi, arkaya tplendi. Daha sonra bunu fark ettim ve geri döndüğümde biriniz araçla diğeriniz de üstüne koşuyordunuz. Ne bekliyorsun? Seni ezdim, evet. Ezdikten sonra da kalktın ve lastiğime sıktın ama burayı koymak yerine kesmeyi tercih etmişsin, problem yok. Eğer senin de bir soygun arkadaşın/oyun içinde roldeki kız arkadaşın böyle bir durumda olsa emin ol sende aynısın yapardın. Arkadaşımı kurtarmak adına böyle bir şey yaptım.
EK;
Toxiclik istemiyorum demişsin ve birkaç söylemde bulunmuşsun yok heyecanlanmışım da öyleymiş de böyleymiş de 2 cümlede 2 kez kullanmışsın, maalesef işte ne beklersin, yazık. Söz bir dahaki sefere heyecan yapmayıp senin yanında durup emotemi atar, sonra ezip arkadaşımı alırım. (lmao)

#2 - 10.10.2023 20:16
Evet, arkadaşım sizi ezdi, Oyunda optimizasyon sorunu olduğu için beni araçtan dışarı attı, Beni kurtarmak adına böyle bir davranışta bulundu. Pyth'ın dediği gibi buraları koymak yerine kesmeyi tercih etmişsin. İyi forumlar.  :sampanya:

#3 - 10.10.2023 20:55
En başta karakteri arabaya binmiş gibi oldu ve binemedi, arkaya tplendi. Daha sonra bunu fark ettim ve geri döndüğümde biriniz araçla diğeriniz de üstüne koşuyordunuz. Ne bekliyorsun? Seni ezdim, evet. Ezdikten sonra da kalktın ve lastiğime sıktın ama burayı koymak yerine kesmeyi tercih etmişsin, problem yok. Eğer senin de bir soygun arkadaşın/oyun içinde roldeki kız arkadaşın böyle bir durumda olsa emin ol sende aynısın yapardın. Arkadaşımı kurtarmak adına böyle bir şey yaptım.
EK;
Toxiclik istemiyorum demişsin ve birkaç söylemde bulunmuşsun yok heyecanlanmışım da öyleymiş de böyleymiş de 2 cümlede 2 kez kullanmışsın, maalesef işte ne beklersin, yazık. Söz bir dahaki sefere heyecan yapmayıp senin yanında durup emotemi atar, sonra ezip arkadaşımı alırım. (lmao)

Arkadaşını geride bırakmış olman birini ezip ihlal yapabileceğin anlamına mı geliyor? Üzüldüm halinize lastiğine sıktığım kısmı koymam için herhangi bir sebep yok çünkü beni ezmen gibi bir kural ihlali değil. Kurallar arkadaşın geride kaldığı için esnemiş mi oldu? Birini arabayla öyle kafana göre ezemezsin bu kadar basit. Evet toxiclik istemiyorum dedim ve hala istemiyorum ama çok da zorlamamak lazım. Savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir. xD

#4 - 10.10.2023 20:58
Evet, arkadaşım sizi ezdi, Oyunda optimizasyon sorunu olduğu için beni araçtan dışarı attı, Beni kurtarmak adına böyle bir davranışta bulundu. Pyth'ın dediği gibi buraları koymak yerine kesmeyi tercih etmişsin. İyi forumlar.  :sampanya:

Bu söylediğiniz şey şikayette yazıyor zaten. Burada seni kurtarmasın diyen yok ama araçla ezmek gibi ucuz kural ihlallerine gerek yok. Roleplay sunucusunda oynuyorsunuz karşı tarafa rol fırsatı sunmadan bu şekilde bir rol yapıp şikayet yememeyi beklemiyordunuz sanırım. Savunma da ihlal gibi ucuz. Neyse admin kararını bekleyelim şikayet size açılmadı ilgilendiren kısım olduğunu da düşünmüyorum. Sırf ileti atabilmek için şikayette yazdığım şeyi tekrar yazmışsın. Kendinizle ilgili şikayete yazabilirsiniz bu şikayet size değil, iyi forumlar.

#5 - 11.10.2023 10:31
@Pyth birine araçla vuracağınız zaman emote vermeyi unutmayın. Anın heyecanıyla gerçekleşmiş bir durum fakat tekrarında ağır bir yaptırım alacaksınız. Şikayet kapatıldı.