Konu: Dupree Glockie - Cbug ya da Hile  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2023 19:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dupree Glockie - @enesavage
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood Birlik Üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saniyede 2 - 3 mermi atıyor, ya cbug yapıyor ya da hile. Gerekli cezayı alsın lütfen.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.10.2023 19:39

#2 - 07.10.2023 20:49
Eee şikayet açtınız açtığınız şikayetten memnun kalmayıp şikayetinizin sonucundan memnun kalmamış gibisiniz xd  şimdi bahane bulup saçma saçma sebeplerden şikayetmi açıyosun ? Kendini rezil etmekten başka birsey yaptigin yok yedirememişsin belli butun geçmiş chatloglarima bakilabilir herşeyi didik didik araştırılsın problem yok savunmam bu kadar sizede daha fazla prim yok yanıtta yok sonuçlanabilir O:-) :manifdog
« Son Düzenleme: 07.10.2023 20:54 enesavage »

#3 - 07.10.2023 21:37
Eee şikayet açtınız açtığınız şikayetten memnun kalmayıp şikayetinizin sonucundan memnun kalmamış gibisiniz xd  şimdi bahane bulup saçma saçma sebeplerden şikayetmi açıyosun ? Kendini rezil etmekten başka birsey yaptigin yok yedirememişsin belli butun geçmiş chatloglarima bakilabilir herşeyi didik didik araştırılsın problem yok savunmam bu kadar sizede daha fazla prim yok yanıtta yok sonuçlanabilir O:-) :manifdog

Hile açtığını kendinde biliyorsun enesavage O:-), "hile kullanmadım, kanıtlarım şu şu" diyemiyorsun bile. Yazık, sonuçlanabilir. @Lia

#4 - 07.10.2023 21:41
Böyle boş şeylerin yapmadığim şeyin neyin kanıtını alayımda admine sunayım dibinize kadar geliyorum öyle vuruyorum varsa elinde detaylı kanıtın at kanka bu kadar basit olay şikayet sonuçlanabilir cidden daha fazla uğraşamam oyundan önemli işlerim var. @Lia  @ozmeninho

burdan hit kaçırmama gibi bir durum yok bu arada hadi iyi oyunlar
« Son Düzenleme: 07.10.2023 22:00 enesavage »

#5 - 08.10.2023 00:23
Böyle boş şeylerin yapmadığim şeyin neyin kanıtını alayımda admine sunayım dibinize kadar geliyorum öyle vuruyorum varsa elinde detaylı kanıtın at kanka bu kadar basit olay şikayet sonuçlanabilir cidden daha fazla uğraşamam oyundan önemli işlerim var. @Lia  @ozmeninho

burdan hit kaçırmama gibi bir durum yok bu arada hadi iyi oyunlar

Olay hit kaçırmaman mı sence? :garip: Saniyede 3 desert eagle mermisi atıyosun, sagol sana da iyi oyunlar. O:-)

#6 - 08.10.2023 17:41
Seni vurmam o kadar zoruna gitmiski neyden sikayet acicagin bilememis bir cocuksun adminler herseyi araştirabilir problem yok dibine gelip vuruyorum seni silah sekse bile vucuduna geliyor neyse adminler anlar zaten iyi oyunlar

#7 - 08.10.2023 21:57
Seni vurmam o kadar zoruna gitmiski neyden sikayet acicagin bilememis bir cocuksun adminler herseyi araştirabilir problem yok dibine gelip vuruyorum seni silah sekse bile vucuduna geliyor neyse adminler anlar zaten iyi oyunlar

Okuduğunu anlamada problem mi yasıyosun enesavage? :D bir saniye içerisinde 2 - 3 desert eagle mermisi sıktığın için şikayeti oluşturdum, daha fazla ileti gelmeyecek diyip ileti atmanı da ayrı bi beğendim.

Sonuçlanabilir. O:-)
« Son Düzenleme: 08.10.2023 21:59 Rivera »

#8 - 08.10.2023 21:58
.

#9 - 08.10.2023 23:28
Bana söz hakkı doğurtuyorsun aslan killion kanıtların yetersiz neyin ne olduğu belli değil bu sslerle neyin peşinde olduğunu zaten biliyoruz senin saçma sapan şikayet açmalarına ayrı bi hastayım zaten dibinde gelip vuruyorum sokakta 10 kişisiniz seri seri ateş atıyorum ve hicbiri sekmeyip sana denk geliyor vurulma sslerini atarak yetersiz kanıt atıyorsun .s