Konu: Itzel Escanor Bernadine Kindellan gbi mix  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2023 13:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sud3m Itzel Escanor Bernadine Kindellan @NAILS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: videodaki karakterler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI, Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tutuklama sırasında kodeslere memurlara saldırıyorlar, güvenli bölge ihlaline giriyor, ne hikmetse arka arkaya ikisi birdende uzun uzun emote veriyor, birisi üç diyor diğeri saldırıyor, 7/24 dcden rol yaptıkları belli  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/kfnut7

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsınlar

« Son Düzenleme: 07.10.2023 13:47 hoon1gan242 »

#1 - 07.10.2023 14:04
Sana video üzerinden hiçbir oynama yapmadan, sadece yaşanan olay anını keserek kanıt ileteceğim. Herhangi bir discord konuşmasında veya benzeri bir uygulama üzerinde değiliz. -ki ek olarak şunu söyleyebilirim ki; Bu inan herhangi bir şeyi değiştirmezdi, gördüğün üzere gayet rolümüzü düzgünce gerçekleştirmişiz.

Bu kadar içerlemiş olmalısın ki bir de rolde /b bölüyorsun?  :garip: Utanmadan şikayet mi açtın?
Spoiler: GösterGizle

Gerçekleştirdiğim, gerçekleştirdiğimiz rolde herhangi bir ihlal göremiyorum. Aksine güzel bir karakter gelişimi yakalamışız, polislere kelepçeliyken tekmeler savurduktan sonra yeri boylamışız, üç gram rol bilginle tekrar karşılaşmamak dileği ile. İyi forumlar.

#2 - 07.10.2023 14:37
Ben utanmadım ama sen biraz kudurmuşsun gibi duruyor bro. Sana b üzerinden düzgün bir dille bunun bir yanlış olduğunu belirttim ama egon tavan herhalde ki rahatsızsan şikayet aç diyorsun, ek olarak sana mı kalmış herhangi birinin rolünü yargılamak, sana öncelikle üstünlük sağlamayan modlar kullanmanı önereceğim, kendini düzelttiğindee ve kusursuz olduğunda belki birilerini yargılarsın.

Referans şikayetide bırakayım sana, anlamazsan diye
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144505.msg1014381#msg1014381

« Son Düzenleme: 07.10.2023 14:45 hoon1gan242 »

#3 - 07.10.2023 14:56
Ortada ihlal göremiyorum, IRL kodeslerde karakterimin üzeri polis tarafından aranırken bir anda polislere arkadaşları ile saldırıyorlar ve doğal olarak yeri boyluyorlar. Daha fazla diyaloğa girmeyeceğim, GBI'a tolerans gösterilebilir, herhangi bir şekilde rolünü engelleyen bir durum yok. Aksine sana bir rol paslanmış gibi duruyor, karakterlerimiz yeri boyladığına ve herhangi birinizin zarar görmemesine rağmen aktif rolde OOC çıkıyorsun?  Adminlerin inisiyatifine bırakıyorum, iyi forumlar dilerim.

Al, bu da sana referans olsun.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129710.0

#4 - 07.10.2023 14:56
" Tutuklama sırasında kodeslere memurlara saldırıyorlar, güvenli bölge ihlaline giriyor, ne hikmetse arka arkaya ikisi birdende uzun uzun emote veriyor, birisi üç diyor diğeri saldırıyor, 7/24 dcden rol yaptıkları belli  :garip: "

- ne hikmetse arka arkaya ikisi birdende uzun uzun emote veriyor

Daha öncesin de bir çok kez IC hapise girdiğimiz zaman yaptığım bir taktik benim genellikle, kodeslere gelmeden önce Üç kelimesi duyulduğu zaman polislere saldırı yapılır bu bizim IC ortamımız ile alakalı bir şey uzun emote vermeye gelirsek ise Üç dedikten sonra arkadaşın dalıp bizim Emote yazmak ile uğraşacağımızı beklemiyorsundur herhalde araç içerisinde AW ile konuşma da saldıracaksak hazırlanayım diyorum. Emote kopyalıyorum ve Üç denildiği zaman yapıştırıyorum. Ben bu konu da bir problem göremiyorum?

- Bir kural ihlali yaptığımızı belirtiyorsun madem neden kural ihlaline başka bir kural ihlali yaparak devam ediyorsun. Şikayetini açarsın arkadaşın dediği gibi orada aktif bir rol dönüyor B bölemezsin dostum.
« Son Düzenleme: 07.10.2023 15:00 NAILS »

#5 - 07.10.2023 15:11
sana öncelikle üstünlük sağlamayan modlar kullanmanı önereceğim, kendini düzelttiğindee ve kusursuz olduğunda belki birilerini yargılarsın.
Utanıp attığın iletiyi mi değiştirdin? :-*

Sicilimde bulunan 1500 dakikalık "Üstünlük Sağlayan Mod & Üslup" cezamın, beni tanıyan herkesin; "haksız yere atıldığını bildiğini" ben biliyorum. Gelip bana sicil sunacak kadar düşük olduğunu düşünmüyordum. Rol bilgin ile eş orantılı, "zeka" seviyen.  :garip:
Daha fazla parmaklarımı yoramayacağımdan herhangi bir dönüş alamayacaksın benden, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.10.2023 15:13 sud3m »

#6 - 07.10.2023 16:52
Mixing iddiası hakkında yetersiz kanıt. Güvenli Bölge İhlaline gelecek olursak, yapılan rolde bir ihlal var. Departman içerisinde, kodesler katında, ne polisler size saldırabilir ne de siz polislere saldırabilirsiniz. Ancak IC hapis cezalarına bu rolle alakalı bir madde eklenmiş, rolde tutulabilir. İhlalin tekrarı dahilinde ağır bir ceza alacaksınız, şikayet arşiv.