Konu: Dupree Glockie Yetersiz Oyuncu profili  (Okunma sayısı 404 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2023 23:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dupree_Glockie @enesavage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ss'tekiler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP,  Retarted RP, DM, Rolde quit, RK, Emotesiz ateş

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Arkadaş onaylı hood'ta aktif bir şekilde rol yaparken emotesiz bir şekilde beni düşürüyor ve ardından q atıyor daha sonra oyuna girdiğinde emotesiz bir şekilde beni tekrardan düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Arkadaş emotesiz sıkıyor ve düşürüyor ardından direkt q atıyor(bilmediğim bir nedenden hasarlarda ismi gözükmedi bende hasarları atmadım, loglara bakılırsa oradan anlaşılabilir) Burada da rollerken beni tekrardan emotesiz bir şekilde düşürüyor ve RK yapıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın yetersiz oyuncu profilinden ceza almasını istiyorum. Çünkü yaptığı şey komik veya hoş bir şey değil, rol zevkimi bozuyor. Onun önceki karakterini CK ettiğim için bana OOC kinli olduğunu düşünüyorum. En ağır cezayı alsın.

#1 - 07.10.2023 00:40
@enesavage savunma yapın.

#2 - 07.10.2023 00:55
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150105.0

Neden iki şikayette birbirinin yandan yemişi?

Çok ceza yedirtmek istiyorsunuz herhalde, ilk başta gel Idlewood Infant'ıyla adama kendi hoodunda laf söyle yok "Buraya sığınma dışarı gel seni öldürücem" falan, sonra da adam gelip sizi vurduğu zaman DM diyorsunuz..

Birde bu olaydan önce Dupree'ye sıkmak için kovalıyorlardı. Bilinsin istedim sadece. O:-)

#3 - 07.10.2023 01:00

Açık açık yanıma gelip beni vurmakla tehtid ediyorlar göründüğü gibi olay çıkartmaya niyetliler bu rolden sonra sosyal rp diğer oyuncularla sosyal rp yapmamı beklemeyin tüm idlewood arabalarla beni arıyorken rol yapamam, bu attığım ss lerdeki olaylardan sonra arkadaşları ne kadar takmasam da sunucuda takılırken beni arabayla takip edip vurmaya çalıştılar, bu olaydan sonra ise mahallelerine gidip gun rp yaparak cevap verdim olay bundan ibaret fazla söylenecek söz yok dahada yorum yapılmayacak iyi roller   :manifdog
« Son Düzenleme: 07.10.2023 10:14 enesavage »

#4 - 07.10.2023 01:32

Açık açık yanıma gelip beni vurmakla tehtid ediyorlar göründüğü gibi olay çıkartmaya niyetliler, bu attığım ss lerdeki olaylardan sonra arkadaşları ne kadar takmasam da sunucuda takılırken beni arabayla takip edip vurmaya çalıştılar, bu olaydan sonra ise mahallelerine gidip gun rp yaparak cevap verdim olay bundan ibaret fazla söylenecek söz yok dahada yorum yapılmayacak iyi roller   :manifdog
Kanki seni tehdit ettiğimiz doğrudur, eyvallah. Ama niye onaylı bir hooda sivil karakterle kafana göre girip sıkıyorsun? Onu geçtim emote de atmıyorsun, beni vurduktan sonra direkt q atıyorsun daha sonra da RK yapıp yeniden emotesiz şekilde beni düşürüyorsun. Niye bunları yaptın peki?

#5 - 07.10.2023 01:36
emote attım sana düşmemiş chatloga bakılabilir np sivil olduğum için gun rp yapılmıyormu? fazla yorum yapmıyalım sonuçlansın

#6 - 07.10.2023 01:43
kanka, olay çıkartmaya niyetliler, arkadaşları ne kadar takmasam da gibisinden şeyler demişsin ama https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149860.0 bu şikayette belli oluyor kimin olay çıkarmaya niyetli olduğu. Neyse, tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

#7 - 07.10.2023 01:45
Arkadaş onaylı hood içerisine tek başına girip girip sıkıyor, karşılık alınca da hızlıca /q atıyor, gereken yapılırsa seviniriz, @Restnox etiketleyeceğim arkadaş olaya şahit. Loca'da rol yaparken tek başına gelip ateş açtı, karşılık alınca kaçıp /q attı.

#8 - 07.10.2023 01:51
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150105.0

Neden iki şikayette birbirinin yandan yemişi?

Çok ceza yedirtmek istiyorsunuz herhalde, ilk başta gel Idlewood Infant'ıyla adama kendi hoodunda laf söyle yok "Buraya sığınma dışarı gel seni öldürücem" falan, sonra da adam gelip sizi vurduğu zaman DM diyorsunuz..

Birde bu olaydan önce Dupree'ye sıkmak için kovalıyorlardı. Bilinsin istedim sadece. O:-)
Bahsettiğin olaydan önce R20'yi vurdun, yine iki kişi, hood içerisinde, şikayet de yandan yemişi değil, saat aralıklarına bakarsan senin de ne yaptığın gayet açık ve net ortada, ayıp ediyorsun, yapma bro.

#9 - 07.10.2023 02:22

r20'i attığım sslerden sonra vurdum memo tarihe bakılabilir, ayrıca ayıp yapan sizlersiniz konuşulcak çok konu varda konuşulmayacak duruma geldi ben artık daha fazla birşey demek istemiyorum memo şikayet sonuçlansın daha fazla inan birbirimize söz etmeye gerek yok ben bu olayı herzaman sizleri konunun dışında bırakmak istedim üstüme üstüme siz geldiniz neyse olanlar oldu yaşanılacaklar yaşandı size karşı bir kin veya öfkem yok sadece bu konuşmaların üstüne hoodunuza gelip baskın yaptım bana gelipte 5v1 atalım deme be bro herkese iyi roller inan daha fazla yorum yapmıyalım bu yazıdan sonra hangi konuda olursa olsun yanıt gelmeyecek iyi geceler