Konu: BurakYalım - Markovv M/A şüphesi  (Okunma sayısı 558 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2023 15:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BurakYalım @Markovv

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hesap paylaşımı - M/A.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, bir arkadaşımın söylemesi üzerine Markovv adlı arkadaş sanırım çift forum hesabı kullanıyor. BurakYalım hesabı karakter banı yemesine rağmen hala forumu açık, yani bu M/A'a girer. Kontrollerin sağlanmasını istiyorum, bilgi kısmında da ikisinin de aynı discord adreslerine sahip olduğunu görebiliriz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet yerini bulsun.

« Son Düzenleme: 01.10.2023 15:30 şeyhoordinaryus »

#1 - 01.10.2023 16:13

Alıntı
Hesap paylaşımı - M/A.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, bir arkadaşımın söylemesi üzerine Markovv adlı arkadaş sanırım çift forum hesabı kullanıyor. BurakYalım hesabı karakter banı yemesine rağmen hala forumu açık, yani bu M/A'a girer. Kontrollerin sağlanmasını istiyorum, bilgi kısmında da ikisinin de aynı discord adreslerine sahip olduğunu görebiliriz.

Ana forum hesabın ile yapabilirdin şikayeti yeni bir forum hesabı ile açman biraz kin yapmış olma ihtimalin varmı?

#2 - 01.10.2023 16:24

Alıntı
Hesap paylaşımı - M/A.

Ana forum hesabın ile yapabilirdin şikayeti yeni bir forum hesabı ile açman biraz kin yapmış olma ihtimalin varmı?

Sen kimsin tanımıyorum, şikayetlede alakan yok. Neden bu yazıyı yazdığını anlamadım, tek hesabım var o da bu.

#3 - 01.10.2023 19:16
Merhaba iyi forumlar  :sampanya:

M/A olduğunu bugün işden dönünce öğrendim Ticket üzerinden yetkili ile konuştum ve yaptığımın M/A olduğunu eski hesabınızın ise ticket açarak banlatmasını söylediler ben ise söylediklerini yaptım. Kusura bakmayın, böyle M/A olduğunu bilmiyordum, Markovv hesabımda olan karakterim kapanınca bende bu hesaba geçtim ve şimdi ticket üzerinden aldığım bilgi ile Markovv forum hesabını banlattıracağım, kanıtları ise aşa atıyorum. Ban yediğim dönemde oynadığım diğer hesabımdı aynı dönemlerde iki farklı hesaptan oynama mevcut değildir. Arkadaş ooc kin ile şikayeti açtı ve sonrasında forum üzerinden beni ve arkadaşlarıma yönelik hakaret içerikli flame attığı için manifesto tarafından yasaklandı, olmayan sebepten ötürü beni de yasaklatacagini planladı.

Kanıt:

« Son Düzenleme: 07.10.2023 12:58 BurakYalım »

#4 - 01.10.2023 19:20
Arkadaş savunmasını yapmış, gerisi admin kararı. İyi forumlar  :sampanya:

#5 - 01.10.2023 23:59
Arkadaş ban yemiş, zaten hesabınıda yeni açmıştı. Birde bana M/A diyordu  :D
« Son Düzenleme: 02.10.2023 13:20 BurakYalım »

#6 - 07.10.2023 00:49
Markovv forum hesabında bir şey kalmadı, ticket'a bakılmış.

#7 - 07.11.2023 14:07
Şikayet sahibi yasaklanmış, arşiv.