Konu: Kasper Jensen Bug Abuse  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2023 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kasper_Jensen @xxx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lance_Hebert  @Sebb

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.09.2023 - 16:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile Brawl rolündeyiz ve yere düşüp ölmesine yakın interior içinde /bugkurtar komutunu kullanıp kapıya ışınlanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/gopuiq

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin forum hesabına rolden sonra bakmıştım fakat şikayet açacağımı anlayıp hemen NC atmış  O:-)

#1 - 30.09.2023 17:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.09.2023 20:08
@Lowest Savunmanızı iletin.

#3 - 30.09.2023 21:10
Bug Abuseyi kabul etmiyorum, normal GTA oyununda bile, koşarken ışınlanma olayları oluyor bu sebeple bu gayet normal bir şey.
Arkadaş şikayeti çarpıtıp başka yerlere çekmeye çalışmış öncelikle bir oyun oynuyoruz, bu durumu kınıyorum.
Uzak bir mesafeden o alana ışınlansaydım, evet bir bug abuse örneği olurdu çünkü, başta bahsettiğim gta optimazyonundan ortaya çıkan hata 1-2 saniyelik bir olay. Bu sebeple, bu olay sadece lagdan ve gta optimazyon sonucundan kaynaklanan bir görüntü.

#4 - 30.09.2023 21:27
Bug Abuseyi kabul etmiyorum, normal GTA oyununda bile, koşarken ışınlanma olayları oluyor bu sebeple bu gayet normal bir şey.
Arkadaş şikayeti çarpıtıp başka yerlere çekmeye çalışmış öncelikle bir oyun oynuyoruz, bu durumu kınıyorum.
Uzak bir mesafeden o alana ışınlansaydım, evet bir bug abuse örneği olurdu çünkü, başta bahsettiğim gta optimazyonundan ortaya çıkan hata 1-2 saniyelik bir olay. Bu sebeple, bu olay sadece lagdan ve gta optimazyon sonucundan kaynaklanan bir görüntü.
Nedense herkes bu aralar savunmasına oyunun ya Optimizasyonu ya Senkronizasyon hatası olduğunu söylüyor video kaydın varsa atabilirsen sevinirim yoksa daha fazla savunmaya gerek yok :sampanya:

#5 - 01.10.2023 10:30
Nedense herkes bu aralar savunmasına oyunun ya Optimizasyonu ya Senkronizasyon hatası olduğunu söylüyor video kaydın varsa atabilirsen sevinirim yoksa daha fazla savunmaya gerek yok :sampanya:

1-2 saniyelik bir ışınlanma, oyununuzu bozacak bir süre değil. Optimazasyon sorunu olduğu apaçık belli zaten. Dediğim gibi uzak bir yerden kapıya ışınlansam, Bug Abuse'den ceza yiyebilirdim. Fakat 1-2 saniyelik bir aksama sorunu. Üstelik oyununuzu çokta bozacak bir şey değil.

#6 - 01.10.2023 12:15

1-2 saniyelik bir ışınlanma, oyununuzu bozacak bir süre değil. Optimazasyon sorunu olduğu apaçık belli zaten. Dediğim gibi uzak bir yerden kapıya ışınlansam, Bug Abuse'den ceza yiyebilirdim. Fakat 1-2 saniyelik bir aksama sorunu. Üstelik oyununuzu çokta bozacak bir şey değil.
Brawl rolünde tam seni düşürecekken /bugkurtar atıp kaçıyorsun dostum bu optimizasyon sorunu falan değil varsa videon buraya atabilirsin.

#7 - 01.10.2023 13:45
Azamat Kubatov (şikayetteki adıyla Kasper Jensen) karakteri Bug Abuse kapsamında cezalandırılacak.