Konu: Nazzareno_Fulgenzi ESP  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2023 05:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @vodexQ_ - Nazzareno_Fulgenzi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.09.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadas sanırım ESP kullanıyor, çok uzak bir mesafedeki aracın içerisindeki oyuncuların isimlerini görüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videonun yedeği bulunuyor. Şüphe üzerine açtım, kesin bir kanıt görürsem şikayeti çekerim.

#1 - 30.09.2023 09:56
Olaya şahidim Paul Borelli benim. Çok uzak bir yerden gelip bizi bir anda buldular ve indirdiler. @behzatc4530 Micheal Gandolfini olaya şahittir.

#2 - 30.09.2023 11:02
Bu karakterin esp açtığına ben de şahidim bilgisayara geçince ekran görüntülerini atacağım.

#3 - 30.09.2023 11:22
örnek oluşum

#4 - 30.09.2023 13:44
https://prnt.sc/Qen-1M2ODCy2 hoodla hiç alakası olmayan bir yerde takibe alınıp vuruluyorum ve bu ilk sefer de olmuyor ondan dolayı esp şüphem var https://prnt.sc/vqZzecXKIB-y vurulduktan sonra yaralıdan kalkıyorum tekrar düşürüyorlar yönetim bu dm atmaktan başka bi şey bilmeyen tayfayı banlamak için neyi bekliyor acaba

#5 - 30.09.2023 14:31
Multi bir hesap olduğundan dolayı arkadaş savunma bile yapamayacak arkadaşlar, foruma en son ne zaman girdiğine bakabilirsiniz.
Düzeltme;
En son ayın 1'inde girmişti, şikayetler çoğalınca foruma giriş sağlamış.  ::)

#6 - 30.09.2023 16:25
Multi bir hesap olduğundan dolayı arkadaş savunma bile yapamayacak arkadaşlar, foruma en son ne zaman girdiğine bakabilirsiniz.
Düzeltme;
En son ayın 1'inde girmişti, şikayetler çoğalınca foruma giriş sağlamış.  ::)
Mesela buda şey kaybettik bari bişeler yapıp ban yedirtelim,  :D

#7 - 30.09.2023 23:05
Merhaba. Şehir karışmış halde iken düşmanı Poschevo hoodundan beri takip ettik. Hapishane çıkışının oradaki otobana bağlanırken arkalarında bulunan Kırmızıya benzer renkli Huntley'i pasif hale getirip otobandan gidiceğinizi bildiğimiz için bizde otobana doğru yöneldik. O sırada Vinwood'un orada sizi gördük ve takip etmeye devam ettik Montgomery yolundayken ateş açtık ve düştüler. ESP'lik hiçbir durum yok bu durumu herkes onaylar zaten herşeyi takip edip role göre sürdürdük. Bir polisin neden şikayet açtığınada şaşırdım şüpheden olsa gerek ama gerçekten herhangi birşey yok. ESP'm olsa videodada görülürdü ki araç sürücüsü ben bile değilim. Düzeltme olarak uzaktaki araçtaki kişilerin ismini görmekten bahsetmişsiniz. Anladığım kadarıyla ESP bu işe yaramıyor şehirdeki belirli bölgelerdeki size yakın olan kişilerin ismini duvar arkasındanda gösteriyor. ESP'm olsa Huntley'e yaklaştıkça HUD'lar bariz şekilde ortaya çıkmazdı her zaman isimler var olmuş şekilde olurdu. Samp packetlossundanda kaynaklı olarak araba geriye çekildiği için mesafem sürekli o kişilerle azalıyor ve aracımızın hızlılığından yararlanıp hızlıca  yaklaşıyoruz. Gerçekten hiçbir hilem yok.
« Son Düzenleme: 30.09.2023 23:07 vodexQ_ »

#8 - 14.10.2023 13:37
Atılan kanıtlar yetersiz sayılacak vaziyette fakat karakterin daha önceden yediği şikayetler, multiaccount hesapları ve mal varlığı aktarması kullanıcının hile olduğunu işaret ediyor. Yasaklandı.