Konu: [30.09.2023] Paul Borelli - Jeremy Banks Godmode  (Okunma sayısı 668 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.10.2023 22:55
Jeremy Banks kim bilmiyorum yazdıklarım manchov için geçerli, o kişi kendi savunmasını yapabilir
Zaten admin tarafından size imtiyaz verilmişken m4 ve 200 can verilmişken kendi birliğindeki adamı tanımıyorum demen gereksiz kanka. Bu arada seni suçlu bulmuyorum ama o arkadaş hiç yazmadı yazsa direkt ona derdim 200 can ve m4 varken god açmakdaki amaç nedir. Orada silah kaybı yaşandı bu düpedüz karşı tarafa rol fırsatı tanımama ve oyundan soğutmadır.

#11 - 02.10.2023 02:32
birader sen yazdığımı okumuyor musun Jeremy Banks'dan söz etmişim onu tanımıyorum diye

#12 - 02.10.2023 02:34
adam bizim birliğimizde değil git buldur her kimse Jeremy Banks

#13 - 05.10.2023 02:26
Birliğinizde olmayan adam hotline günü 200 can ve eline m4 verilmiş şekilde cordizelli üyeleriyle aynı araca binip Gandolfini' yi kaçırıyor ve siz adamı tanımıyorsunuz. Bak o da güzel hikayeymiş.

#14 - 05.10.2023 13:07
Birliğinizde olmayan adam hotline günü 200 can ve eline m4 verilmiş şekilde cordizelli üyeleriyle aynı araca binip Gandolfini' yi kaçırıyor ve siz adamı tanımıyorsunuz. Bak o da güzel hikayeymiş.
Dostum, beyninde sorun mu var yoksa anlama problemi mi yaşıyorsun bilmiyorum. Poschevo hooduna yapılan baskın sonrasında Gandolfini oradan kaçırılırken sadece bizim birlik orada yoktu. Dick'in ekibi, bizim ekibimiz ve başka ekipler de bulunuyordu. Oradaki amacımız zaten Gandolfini'yi kaçırmak olduğu için adamı araca bindirdiğimizde bizimle birlikte oraya gelen birisinin de araca binmesi gayet normal değil mi? Burada zırlamak yerine adminlerin şikayeti incelemesini bekle. Adamın kim olduğu zaten ortaya çıkacaktır.
Spoiler: GösterGizle

paylaştığımız videolara lütfen dikkat edelim, hileler bazen çok belli olabiliyor. :(

#15 - 05.10.2023 15:52
5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatacağım belki o zaman anlarsın

dick ve adamları(adamları support veya admin muhtemelen)
cordizellii (biz)

dick bize silah verip oraya önden gitmemizi istiyor ve gidiyoruz sonrasında 5 6 araç dickin ekibi geliyor herkesin amacı belli gandolfiniyi kaçırmak. Girip vurup çıkıyoruz adamı kaçırıyoruz hani aynı tarafta olduğumuz için birbirimizin aracına binebiliriz ya hatta g tuşuna basıp biniliyor bu şikayetteki adamda muhtemelen support veya admin. Boş boş buraya ilet atmana gerek yok her yanıtın boş palavra

#16 - 05.10.2023 16:06
palavra sıkma açık arama vaktin bitti mi kaan12

#17 - 06.10.2023 00:57
Şikayetler bölümünde dolaşırken denk geldim, arkadaşlar oyun oynadığımızı unutmayalım. Sakin kalalım ve saygı kuralları çerçevesinde şikayetin sonuçlanması beklensin.
İyi forumlar.

#18 - 16.10.2023 15:18
Bugtan kurtarma postu

#19 - 18.10.2023 13:58
Bugtan kurtarma postu
espden kurtarma postu sizin videolarıda attırma buraya  ::)