Konu: Danqer - OOC TİCARET ŞÜPHESİ  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2023 21:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerardo Pessina @Danqer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ooc Ticaret

Alıntı
15.1. OOC Ticaret: Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız. Bununla birlikte OOC parayla alınan Vice Market ürünleri hiçbir şekilde paraya çevrilemez.
Örnekler
- Discord üzerinden iletişime geçip OOC anlaşma yaparak bir evi/işyerini satın almak
- Gerçek para karşılığı para, mülk, araç, materyal vb. satış gerçekleştirmek
- VP ile alınmış özel interior, gate vb. mülke eklenen market ürünleri için fiyat biçmek (Satış yapmadan önce tüm Vice Market ürünleri mülkten kaldırılmalıdır, özel interior, özel exterior veya gate ile satış yapılamaz.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin Revenge Store yeni katılması katılması steam hesap ilişkilendirilmesi vesayre vesayre, bunlar aşırı şekilde hesabını sattığını belli ediyor. Yan hesabı ile satması dahada komik.  ::)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin iyice incelenmesini istiyorum loglara bakılarak, kişinin mal varlığına bakılmasını arz talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 29.09.2023 21:31 xqsxmih »

#1 - 29.09.2023 21:33
Arkadaş mesajı silmiş discorddan kendini kurtarabileceğini sanıyor  :garip:

#2 - 29.09.2023 21:36

Silsende birşey ifade etmez bu saatten sonra. Saçmalık tamamen. ::)
« Son Düzenleme: 29.09.2023 21:54 xqsxmih »

#3 - 29.09.2023 21:36
Discord kanalını yeni keşfettim ve olan şeylerimi yazdım ooc ticaret yapmadım bakılabilir satış işlemi olmadı alış işlemi olmadı hesabımda olan şeylerin değerini merak ettim ve yolladım. OOC yapsam bile zaten tespit edilip banlanırdım. OOC yapsam öyle değil tanıdıklarımı verirdim. Ama hiç bir şekilde ooc yapmadığım için denedim.

Yan dc hesabımdan yapma sebeplerimden ise telefondan dc girdiğim için yayın için dc değiştiriyorum ondan dolayı ordan girdim.
İncelene bilir iyi forumlar.

Dc yeni bulmama bakılırsa arkadaşın sürekli yaptığı bişey dc bulunması flan  ???

#4 - 29.09.2023 21:37

Silsende birşey ifade etmez bu saatten sonra. Rezillik tamamen. ::)
Savunma yapıldı rezil flan sen kendini ne sanıyorsun dostum? Yapılmayan bişey üsüne üşüşüyorsun :) zamanında çok ooc yaptın sanırım. Zoruna gitmiş olmalı

#5 - 29.09.2023 21:40
Satmaya kalkıştığını kabul ettin, sonuçlanabilir. Zamanında tespit edilmişsin kanka?
Söze gerek yok, sonuçlanabilir. Tarafımca savunma gelmeyecektir iyi geceler diliyorum. ::)
« Son Düzenleme: 29.09.2023 21:44 xqsxmih »

#6 - 29.09.2023 21:43
Satmaya kalkıştığını kabul ettin, sonuçlanabilir. Zamanında yasaklanma kaydında biraz kirli sanırsam. ;)
  :D :D Öyle mi diyorsun satmaya değil satılsa ne kadar oluyor diye attım sadece boş iletiye gerek yok sonuçlanabilir.

#7 - 29.09.2023 22:21
Şikayete boş iletiler atmayalım lütfen rica ediyorum. :)

#8 - 30.09.2023 14:57
Discord mesajları kanıt içeriği taşımıyor. Arşiv.