Merhaba, iyi günler. Motorumu alırken sana hit attım, işlemedi. Animasyon buguna girdin sanırım. Daha sonrasında zaten motoru alıp kaçtın, ben de hiçbir şey yapamadım. Hooduma doğru koşmaya başladım, çünkü üzerinden çok geçmeden orada birlik üyenizden birini vurmuştum. Polis gelmesin diye hızlıca kaçtım. El corona'nın tam ortasından gitmek yerine tren raylarını tercih ettim, çünkü polis gelirse kabak gibi ortada olacaktım ve savunmasız olacaktım. Polislere sıkıp, başıma bela açmayı istemem, kimse istemez. Şans eseri koşarken sana rastlıyorum, sana doğru dönüyorum ve ateş açıyorum. Yani esplik bir şey yok şans eseri önüme çıkıyorsun, tamamen tercihimden dolayı. Dediğim gibi, dümdüz yoldan devam etseydim polisler ile münakaşaya girebilirdim, en risksiz yer yani tren raylarından el coronaya bağlanacaktım. Son anda da seni fark ettim. Kira olayına gelirsek, altından aracını ben silmedim. Zaten motoru aldığın gibi koşmaya başladım, ortada durup polislerin gelmesini bekleyecek değildim. Bu yüzden diyecek bir şeyim yok. Açıkcası ben de şaşırdım orada olmana, altında motor vardı neden oraya çıktı diye düşünmedim değil.