Konu: Patrick Borelli - Bug Abuse  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 29.09.2023 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick Borelli - guxway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emil Popovic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/09/2023, 23:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse, ESP (Şüphe)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kiraladığı araçla beni vurmaya geliyor, aracını alıp kaçtığımda ise araç kirasını sıfırlayıp altımdaki aracı spawnlatıyor. Sonrasında da yeni bir araç kiralayıp tekrar peşime düşüyor ve eliyle koymuş gibi buluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/9loigs

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.09.2023 14:45
@guxway Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 29.09.2023 16:34
Merhaba, iyi günler. Motorumu alırken sana hit attım, işlemedi. Animasyon buguna girdin sanırım. Daha sonrasında zaten motoru alıp kaçtın, ben de hiçbir şey yapamadım. Hooduma doğru koşmaya başladım, çünkü üzerinden çok geçmeden orada birlik üyenizden birini vurmuştum. Polis gelmesin diye hızlıca kaçtım. El corona'nın tam ortasından gitmek yerine tren raylarını tercih ettim, çünkü polis gelirse kabak gibi ortada olacaktım ve savunmasız olacaktım. Polislere sıkıp, başıma bela açmayı istemem, kimse istemez. Şans eseri koşarken sana rastlıyorum, sana doğru dönüyorum ve ateş açıyorum. Yani esplik bir şey yok şans eseri önüme çıkıyorsun, tamamen tercihimden dolayı. Dediğim gibi, dümdüz yoldan devam etseydim polisler ile münakaşaya girebilirdim, en risksiz yer yani tren raylarından el coronaya bağlanacaktım. Son anda da seni fark ettim. Kira olayına gelirsek, altından aracını ben silmedim. Zaten motoru aldığın gibi koşmaya başladım, ortada durup polislerin gelmesini bekleyecek değildim. Bu yüzden diyecek bir şeyim yok. Açıkcası ben de şaşırdım orada olmana, altında motor vardı neden oraya çıktı diye düşünmedim değil.

#3 - 29.09.2023 17:53
@bblueragsp55rwhacced çalıştığı için şikayete yazmamı istedi.

Alıntı
Attığın savunmada göz göre göre yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, altından aracı silmediğini söylüyorsun fakat daha aracın 45 dakika süresi var, arkadaşın yönetimi kandırmaya teşebbüstende de ceza almasını istiyorum.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 29.09.2023 18:03

Alıntı
Attığın savunmada göz göre göre yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, altından aracı silmediğini söylüyorsun fakat daha aracın 45 dakika süresi var, arkadaşın yönetimi kandırmaya teşebbüstende de ceza almasını istiyorum.

dostum, ben silmedim dedim zaten. 45 dakikasının olduğunu görüyorum kör değilim. Neden gözümün gördüğü şeye yalan söyleyeyim? Algı yaratmayın, araç nereye spawn oldu bilmiyorum, aracı ben altından yok etmedim kardeşim.

#5 - 29.09.2023 18:07

Alıntı

dostum, ben silmedim dedim zaten. 45 dakikasının olduğunu görüyorum kör değilim. Neden gözümün gördüğü şeye yalan söyleyeyim? Algı yaratmayın, araç nereye spawn oldu bilmiyorum, aracı ben altından yok etmedim kardeşim.
Sürülen motor yok olacak değil ya arkadaşım, senden başka kim yapabilir? Kişinin sürdüğü motor nasıl oluyor da, aradan 5 saniye geçtikten sonra gidiyor? Algı oyunları yapmak bizim işimiz değil, kişi çalıştığı için savunmasını birlik üyesi olduğu için gerçekleştiriyoruz. Ayrıca her şeyde videolu oynarsınız, ekran görüntünüzü eksik etmezsiniz de nasıl oluyor da şimdi bir kanıt sunamıyorsun acaba? Yok polis vardı, yok şuydu, yok raylardan gittim de, yok tesadüf deeeee... Ohoooo, işi tamamen polisiye romanlarına döndürmüşsün.

#6 - 29.09.2023 18:22

Alıntı

Sürülen motor yok olacak değil ya arkadaşım, senden başka kim yapabilir? Kişinin sürdüğü motor nasıl oluyor da, aradan 5 saniye geçtikten sonra gidiyor? Algı oyunları yapmak bizim işimiz değil, kişi çalıştığı için savunmasını birlik üyesi olduğu için gerçekleştiriyoruz. Ayrıca her şeyde videolu oynarsınız, ekran görüntünüzü eksik etmezsiniz de nasıl oluyor da şimdi bir kanıt sunamıyorsun acaba? Yok polis vardı, yok şuydu, yok raylardan gittim de, yok tesadüf deeeee... Ohoooo, işi tamamen polisiye romanlarına döndürmüşsün.
güzel kardeşim, bazen araç sürerken altımızdan araba gidiyor, olduğumuz yerde dururken araç spawn oluyor ilk aldığımız yere gidiyor, motoru son kapattığımız yere gidiyor. Bunlar oluyor, olmuyor diye bir şey yok. Senin için polisiye romanıysa ne güzel, okur okur durursun.

#7 - 29.09.2023 18:49
Gerçekten  çok tesadüfi olaylar yaşanmış, araç bir anda böyle bir sorun çıkartmış sonrasında da iki adımlık yere gitmek için elli adımlık yol tercih edilmiş. Sola gitsen zaten hooduna gideceksin, neden yolunu değiştirip alt tarafa koşuyorsun. Videoyu şimdi tekrar izlediğimde sadece şüphelenmekle kalmadım, ön tarafa gözükmem bile bir saniye sürüyor, sen bana ateş açıyorsun. Ne kadar keskin gözlerin varmış gerçekten  ???

#8 - 29.09.2023 19:10
Gerçekten  çok tesadüfi olaylar yaşanmış, araç bir anda böyle bir sorun çıkartmış sonrasında da iki adımlık yere gitmek için elli adımlık yol tercih edilmiş. Sola gitsen zaten hooduna gideceksin, neden yolunu değiştirip alt tarafa koşuyorsun. Videoyu şimdi tekrar izlediğimde sadece şüphelenmekle kalmadım, ön tarafa gözükmem bile bir saniye sürüyor, sen bana ateş açıyorsun. Ne kadar keskin gözlerin varmış gerçekten  ???
bro, sağım solum her tarafım kapalı bir yoldan mı gitmek mantıklı? Yoksa dümdüz yoldan koşup, polis tehlikesini göze almak mı? Bence sende bunu ayırt edecek beyin vardır. Şikayete daha fazla bir şey yazmayacağım.

#9 - 02.10.2023 12:37
Karakter ceza alacak.