Konu: TOPLU ŞİKAYET - Agresif RP vb.  (Okunma sayısı 375 defa)

#10 - 29.09.2023 16:38
Gerekli kanıtlar videoda ve Michell_Daniel @YasinEsenoğlu nun açtığı şikayette bulunuyor.

#11 - 29.09.2023 16:47
Emote ile yumruk atıyorum, kayıtlarda var. ayrıca gereksiz agresif rol yok adam ile kavga etmişiz daha sonra ortama PD geliyor gidiyor, bende gelip role devam ediyorum. tükürme ve yumruk emotesi atıyorum

#12 - 29.09.2023 17:39
Gerekli kanıtlar videoda ve Michell_Daniel @YasinEsenoğlu nun açtığı şikayette bulunuyor.
O şikayetteki görüntüler görünmüyor, aynı görüntüler olmalı.

#13 - 29.09.2023 17:43
Attığım linkte SS'ler bulunuyor, bakarsınız küfür vs. ediyorlar. Yoksa bu rolün sonu kavga ile bitmezdi. İleti gelmeyecek, başarılar.  :sampanya:

#14 - 29.09.2023 18:03
GBİ'ye bizim çektiğimize dair bir kanıt göremedim, ayrıca GB'ye biz çekmedik, siz çektiniz.

#15 - 29.09.2023 18:14
GBİ'ye bizim çektiğimize dair bir kanıt göremedim, ayrıca GB'ye biz çekmedik, siz çektiniz.
Kanıt göster kardeşim, orası GBİ olarak da geçmiyor. Güvenli bölge olduğunda map altında yazıyor koskocaman. O kadar mı bilmiyorsun. Kuralları da bilmiyorsun sanırsam, ilk küfür eden sizsiniz. Arkadaşa ben PM üzerinden yazıyorum, "lag çıktı pardon." diye ama siz İC bir şekilde küfür ediyorsunuz. FEAR RP yapmıyorsunuz, tekrar tekrar saymalı mıyım?

#16 - 29.09.2023 21:57
Orada yanında gelen adamlar hesap bile sormadan saldırmaya başlıyor, bu birinci hata. Sen de GBİ bölge olduğu halde adam çağırıp illegal rol sergiliyorsun ve bizim GBİ'ye sığındığımıza dair bir kanıt yok, bu ikincisi. GBİ bölgede Fear RP yapmamızı gerektirecek bir hareket görmüyorum, izin almadan illegal role girişiyorsun, bu da bir hata. "BİRLİK MESLEĞİ BÖLGESİ" içerisinde bir illegal rol yapılamayacağını herkes biliyor, hiç meslek bölgesinde illegal rol yapıldığını veya birine sıkıldığını görmedim doğrusu. Gereken sonucu admin verecektir, iyi forumlar.  :sampanya:

#17 - 29.09.2023 22:02
 :-\

#18 - 29.09.2023 23:00
Orada yanında gelen adamlar hesap bile sormadan saldırmaya başlıyor, bu birinci hata. Sen de GBİ bölge olduğu halde adam çağırıp illegal rol sergiliyorsun ve bizim GBİ'ye sığındığımıza dair bir kanıt yok, bu ikincisi. GBİ bölgede Fear RP yapmamızı gerektirecek bir hareket görmüyorum, izin almadan illegal role girişiyorsun, bu da bir hata. "BİRLİK MESLEĞİ BÖLGESİ" içerisinde bir illegal rol yapılamayacağını herkes biliyor, hiç meslek bölgesinde illegal rol yapıldığını veya birine sıkıldığını görmedim doğrusu. Gereken sonucu admin verecektir, iyi forumlar.  :sampanya:
Bir seni benim oraya çektiğime dair SS yok, ikinci siz oraya bizi çektiniz, üç ihlalleri siz yaptınız. GBİ sığınma, FEAR RP, gereksiz agresif rol, diğer şikayetimde SS'lerde görünüyor zaten, geçerli savunmamı yaptığımı düşünüyorum. Diğer şikayetime bakabilirler.

#19 - 29.09.2023 23:06
Başka diyeceğim bir şey yok, gerekli diyeceğimi dedim. Sonuçlanabilir.