Konu: TOPLU ŞİKAYET - Agresif RP vb.  (Okunma sayısı 357 defa)

#0 - 28.09.2023 23:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hardy Wright - @CanBey , Vladimir_Savarowsky - @Otto11 , Gary_Gaetti @superslimey , Martin Rivas @Mer3lly , Morte Machado @Mortee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michell_Daniel - @YasinEsenoğlu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2023 21:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Aşırı Agresiflik rolü, Retarded RP , GBİ(?), Noob DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım Michell_Daniel ile aracımı almak için seyir etmekteydik. Bir anda karşımıza arabanın içerisinde Hardy_Wright ve Vladimir_Savarowsky çıktı ve bize çarptı. Kaza rolü yapmak yerine Vladimir_Savarowsky aracın üzerine çıktı ve tekme attı, GBİ alan(hastane yakını) içerisindeyken agresif rp ve illegal rol yaptılar. Vladimir_Savarowsky aracın üzerinden indi ve Hardy_Wright'ın içerisinde olduğu araca bindi. Ardından Hardy_Wright "Takip et!" gibi bir şey söyledi. Michell_Daniel ve ben aldırmadık ve yolumuza devam ettik. Buna rağmen, Hardy_Wright ve Vladimir_Savarowsky bizi darlamaya devam etti, ben de aracın içerisindeki Michell Daniel duyabilecek şekilde kenara çek de şunları bir sikeyim dedim. Bunun sonucunda birlik mesleği olan yarış mesleğinin oraya arabalarımızı çektik. Vladimir_Savarowsky ve Hardy_Wright araçtan indi, agresif rol yapmaya devam etti. Hardy_Wright telefonundan birkaç kişiyi arayarak gelmelerini istedi, sonrasında ise gelen kişiler bizi emote'suz bir şekilde dövmeye başladılar.(Olay ve devamı attığım linkteki videoda bulunuyor.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/oupy0c  https://streamable.com/t8eugl

Ek açıklamalar(varsa): Michell_Daniel'in açtığı şikayette ss'ler bulunmaktadır Vladimir_Savarowsky'nin hastane yakınlarında aracın üzerine çıkıp aracı tekmelediğini ve kaza rp'si yapmadığını görebilirsiniz.

#1 - 28.09.2023 23:14
Yazmayı unutmuşum, polisin gelip yanımızdan geçmesine rağmen dayak atmaya devam ediyorlar.

#2 - 29.09.2023 02:41
İlk ve son açıklama ;

Arkadaş ortamında takılıyorduk telefon geldi konuma gittik olayı anlamadan biri birine vurdu mecbur kalıp saldırdık, (Ben arkadaşa ilk yumruğu atıyorum sonra oda emote vermeden mecbur vuruyor) bende o durumda kaldım Hardy vurunca emotesiz vurma hakkı doğduğunu düşündüm biz 6-7 kişiyiz arkadaşlar 2 kişi olmasına rağmen hala bize agresif rol sergiliyorlar, Amına koyarım, orospu çocuğu vb. kelimeler kullanarak karakterlerimiz kışkırtıyorlar. Rolün bu kadar uzaması arkadaşların kötü rol yapmasıdır, bir kere düşürecektik onlar fear rp yapıp özür dilese tekrar vurmazdık, karşı taraf hata yapınca, rolü düzeltmek için bizde bilerek hata yapmak zorunda kalıyoruz.

(ARKADAŞLARA FEAR RP NEDİR ÖĞRETİLMELİ)

#3 - 29.09.2023 06:45
Fear RP yapmamıza zaman bırrakmıyorsunuz ki. Geldiğiniz gibi giriştiniz bize. Emotesiz vurdunuz ve vurdukça vurmaya devam ettiniz. Spawn kill tarzı bir hata yaptınız.

#4 - 29.09.2023 12:15
Bir kendiniz oraya kaçtınız, GBİ sığınma oluyor bu da., iki gereksiz agresif rol yaptınız. Benim lagım çıktı, size çarptım. Geri Micheal arkadaşa yazdım, lag çıktı kusura bakma diye. Sonra, Micheal arkadaş siktirin gidin dedi ilk başta. Bende gel dedim, sonra birlik yarış bölgesine çekti, bizim arkadaşları aradım geldiler. Sonrasında Fear RP yaptınız, Türkçe terim, gereksiz agresif rol,   her şeyi yaptınız. Burada hiç bir kusurumuz yoktu, emotelerimizi verdik. Siz tüm ihlalleri yaptınız, inatla FEAR RP  yapmamaya devam ettiniz, https://cdn.discordapp.com/attachments/1155447102235742329/1157325393632702666/Screenshot_355.png?ex=651832c3&is=6516e143&hm=6eacd37f1a1581e73bfe1a8750e83a58a35bf859f8f79ad13e9c8f5c49ca5db1& emote verdiğime dair SS, attığım şikayet linkinde de SS'ler bulunuyor. [ https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149791.0 ] bu şikayette her şey ortada. Savunmam bu kadar, daha fazla ileti gelmeyecek. Başarılar!  :sampanya:
« Son Düzenleme: 29.09.2023 17:38 CanBey »

#5 - 29.09.2023 12:25
Fear RP yapmamıza zaman bırrakmıyorsunuz ki. Geldiğiniz gibi giriştiniz bize. Emotesiz vurdunuz ve vurdukça vurmaya devam ettiniz. Spawn kill tarzı bir hata yaptınız.

Nasıl zaman yok, attığın videoda ne kadar zaman olduğu görülüyor ilk yumruğuda ben atmıyorum, siz nasıl karşılık vermeye çalışıyorsanız, bizde olaya mecbur dahil oluyoruz, Rol hatalarınız yüzünde spawn kill yapıyoruz, sizin bize korku rolü sergilemeniz gerek ama siz, sizi bulacağız siktir git tarzı kelimeler kullanıp rolün akışını bozuyorsun, senden güçlü olduğumuzu anlarsın belki korku rolü sergilersin diye bir daha vuruyoruz ama sende bir gelişme yok aynı şekil devam ediyorsun.

#6 - 29.09.2023 13:23
Orada küfür etmeye devam ettiğin için ve gereksiz agresif rol yapmaya devam ettiğin için, kavga çıktı. Sonrasında yine tekrarladın, yine yaptın. Üç kere bu hatayı yapıyorsun sonrasında ise spawn kill diyorsun. Fear Rp'de yapmaya zaman bırakmadın diyorsun, ayağa kalkıp korku rolü yapmamaya devam ediyorsun.

#7 - 29.09.2023 16:34
Hardy_Wright önde olan araba sendin dostum, bizi oraya sen çektin. Fakat buranın GBİ olduğunu bilmene rağmen saldırman ayrı bir değişiklik açıkçası :D. En azından /do İllegal rol izni diyerek izin alabilirdin, burada kimin rol bilip bilmediği belli oluyor. Ayrıca senin ve şikayet ettiğim kişilerin birden fazla şikayeti bulunuyor. Türkçe terim kullanmış olabilirim kabul ediyorum, video kayıtlarında da bulunuyor. Fakat olaydan önceki tavrınız da sizin agresif rol yaptığınızı gösteriyor. Ayrıca, biz kalktıktan sonra, tekrardan bize vurarak spawn kill yapıyorsunuz.

#8 - 29.09.2023 16:36
Hardy_Wright önde olan araba sendin dostum, bizi oraya sen çektin. Fakat buranın GBİ olduğunu bilmene rağmen saldırman ayrı bir değişiklik açıkçası :D. En azından /do İllegal rol izni diyerek izin alabilirdin, burada kimin rol bilip bilmediği belli oluyor. Ayrıca senin ve şikayet ettiğim kişilerin birden fazla şikayeti bulunuyor. Türkçe terim kullanmış olabilirim kabul ediyorum, video kayıtlarında da bulunuyor. Fakat olaydan önceki tavrınız da sizin agresif rol yaptığınızı gösteriyor. Ayrıca, biz kalktıktan sonra, tekrardan bize vurarak spawn kill yapıyorsunuz.
Önde giden sendin kardeşim, o siyah Sandking sizdiniz. Benim seni oraya çektiğime dair kanıt sunmalısın, laf ile olmuyor. Size takip et dedim, yarış birliğine çektiniz. Yanii GBİ'e sığındınız, bu da bir kural ihlali. Kendi ihlallerini de videoya çekmen ayrı bir hoş.  :D :D

#9 - 29.09.2023 16:36
Yetkili gerekli incelemeyi yapıp gereken neyse yapacaktır, daha fazla yorum yazmayacağım. İyi forumlar.