Konu: Birden fazla kişi / Non-RP , Refuse-RP , Fear - RP , DM  (Okunma sayısı 190 defa)

#10 - 28.09.2023 21:02
Hakkımdaki sikayet ve ss lere iliskin savunma yapacağım, karakterim Merlin Machado: 5k kardayiz yazdigim sste ooc bir ortamdaydik daha sonrasinda ben Kevin karakterini gordugumde "ehm. bes bin kardayiz" olarak cümlemi değiştirdim. Ayrıca hood basmak vesaire olayı dönmüş arkadaş bize küfür edip buraya kaçtı peşinden koştuğumuzda ise birden vurmaya basladi bizde karsilik verdik. Ayriyettende ben kesinlikle brawl rolunde yiyecek yemedim buda dikkate alinsin. Dedigim gibi "5k kardayiz" ve DM unsurlu sikayet hakkinda karakterim Merlin Machado aleyhine yaptigim savunma bu kadar.

Madem sürekli roleplay kuralı var, ben sizin saçma rolünüze dayanamayarak /b'den rolü bölüp daha fazla bu role devam etmek istemediğimi söylediğimde bana iftiralar atarak şikayet açıyorsunuz. O zaman "biz orada ooc ortamdaydık" demeyeceksin kardeşim. Ben orada olayım ya da olmayayım yazmayacaksın o yazıyı.

Eklememi görmedin sanırım kardeşim, "K" 5k 10k gibi yazılarında anlamı var. Çağ atlamanın zamanı senin için gelmiş gibi duruyor.

#11 - 28.09.2023 21:02
Hakkımızda yapılan iftiralara karşı son açıklama.

Daha öncedende mekanı bastık, vurduk ve çıktık. Aradan 2 dakika geçti sokağımıza döndük, araçlardan inmeden arkadaşlar onaylı hood'ta bize laf atmaya başladı, sayı olarakta onlardan kalabalığız + mekan bizim Fear rp yapmak yerine, artislik yaptılar, Arkadaşlarımla kovalamaya başladık, yakaladık ve düşürdük, arkadaşı yerden kalkar kalmaz motora binip olay yerinden kaçtı ve polisi aradı. İllegal bir birlik olduklarını düşünüyorum polise sığındılar, geriye olay yeriden Kevin kaldı, ben yerden kalkıp alışkanlık 1 adet çilek yedim, 2 dakika boyunca kenara çekildim ve dinlendim, herkes yavaşca ayıldığında kevin'i korkutmak için araca atıp dağa götürmek istedim, bacağından arabaya sürükledim, etrafta 1 pd bile yoktu, arkadaş rolü 2 3 dakika bekletti, beklemeseydi aracımıza binip pd'den kaçardık. pd geldikten sonra kendini güvene alan rol yapmayan Kevin ayağa kalkıp pd'nin yanında bize saldırma rolü yapası geldi. gene arkadaşlarımdan dayak yedi, pd biber gazı ile 2 tarafıda etkisiz hale getirdi, Hiç bir kanıtı olmayan pd bizim tarafa çevreye rahatsızlık vermekten 140 dakika ic hapis cezası verdi, (Kevin role devam etse pd bize bu cezayı veremezdi, Ooc bir şekilde rolü durdurması bize 140 dakika ic hapis olarak döndü) Arkadaşın rol hatası yüzünden 140 dakika boşuna ic hapis yedik, Eğer varsa hatamız yiyeceğimiz OOC jail süresinden 140 dakika düşürülmesini ve Kevin'ın ise aktif olan rolün OOC konuşarak rolün gidişatını değiştirdiği için jail almasını talep ediyoruz.

#12 - 28.09.2023 21:15
Hakkımızda yapılan iftiralara karşı son açıklama.

Daha öncedende mekanı bastık, vurduk ve çıktık. Aradan 2 dakika geçti sokağımıza döndük, araçlardan inmeden arkadaşlar onaylı hood'ta bize laf atmaya başladı, sayı olarakta onlardan kalabalığız + mekan bizim Fear rp yapmak yerine, artislik yaptılar, Arkadaşlarımla kovalamaya başladık, yakaladık ve düşürdük, arkadaşı yerden kalkar kalmaz motora binip olay yerinden kaçtı ve polisi aradı. İllegal bir birlik olduklarını düşünüyorum polise sığındılar, geriye olay yeriden Kevin kaldı, ben yerden kalkıp alışkanlık 1 adet çilek yedim, 2 dakika boyunca kenara çekildim ve dinlendim, herkes yavaşca ayıldığında kevin'i korkutmak için araca atıp dağa götürmek istedim, bacağından arabaya sürükledim, etrafta 1 pd bile yoktu, arkadaş rolü 2 3 dakika bekletti, beklemeseydi aracımıza binip pd'den kaçardık. pd geldikten sonra kendini güvene alan rol yapmayan Kevin ayağa kalkıp pd'nin yanında bize saldırma rolü yapası geldi. gene arkadaşlarımdan dayak yedi, pd biber gazı ile 2 tarafıda etkisiz hale getirdi, Hiç bir kanıtı olmayan pd bizim tarafa çevreye rahatsızlık vermekten 140 dakika ic hapis cezası verdi, (Kevin role devam etse pd bize bu cezayı veremezdi, Ooc bir şekilde rolü durdurması bize 140 dakika ic hapis olarak döndü) Arkadaşın rol hatası yüzünden 140 dakika boşuna ic hapis yedik, Eğer varsa hatamız yiyeceğimiz OOC jail süresinden 140 dakika düşürülmesini ve Kevin'ın ise aktif olan rolün OOC konuşarak rolün gidişatını değiştirdiği için jail almasını talep ediyoruz.

Madem öyle, benim de son savunmam olsun. Eğer bizim mekanımıza gelip bize saldırdıktan sonra benim senin mekanına "2 dakika" sonra gelip herhangi bir role girdiğime dair kanıt sunabilirsen tüm suçu kendi üstüme alıp şikayeti geri çekeceğim. İkincisi olarak algı yapmayı kesin bir an önce. İki dakika erkek olup suçunuzu kabul edin. Kevin rolü böldü pd bizi yakaladı diyorsunuz sürekli. Size 3 dakika boyunca role devam etmeyeceğimi söylüyorum, arabanıza binip gitme imkanınız varken sokakta kavga ettiğiniz tanımadığınız adamı dağa kaçırma rolü yapmaya çalışıyosunuz? Nerden geldiniz arkadaşlar üç yıldızlı türk konsept sunuculardan mı? Napacaksınız dağa kaçırıp siz deli misiniz? Sizinle neden böyle bir role girip vaktimi çaldırayım? Attığım ss'lerde her ama her birinizin yere düşüp bayıldığı, sonrasında kalkıp çilek yiyip su içip koşturduğu, can fullediği ve sonrasında beni kaçırmaya çalışıp ooc diyaloğa girdiğinizin görüntüleri var. Hastane önünde ooc konuşmaları IC'ye yansıttığınız var. Yorumlarda itiraf ediyorsunuz. Biriniz geliyor "alışkanlık çilek yedim 1-2 tane" diyor.. Öteki gelmiş "Biz ooc ortamdaydık 5k dedim sonra düzelttim" diyor. Ne saçmalıyosunuz oğlum siz? kafanız mı iyi, bana mı denk geldiniz? Daha fazla sabrımı sınamayın benim. Hâlâ daha size cevap yazarak vaktimi harcıyorum. Utanmadan peş peşe saçma sapan ss'ler ile bir sürü şikayet konusu açıyorsunuz. Sizinle denk düştüğüm ana lanet olsun ya.

#13 - 29.09.2023 12:52
Arkadaş bize rol hatası yüzünden 140 dakika ic jail attırdı, bizi suçladığı yerden kalktıktan sonra vuruyorsunuz diyor, resimlerden arkadaşın yerden kalkıp vurduğuna dair ss ler var. yok mahalleye geldiğimize dair ss varsa at tüm suçu üstleyenim gibi kelimeler kullanarak algı yaratmaya çalışıyor, Biz elimizdeki ss leri yavaşça topluyoruz, arkadaşın iftiralarına karşı kendimizi savunuyoruz leveli yüksek bir arkadaş rol bilgisininde o kadar yüksek olmasını isterdik ama maalesef boş gir çık yapmış, Arkadaş kanıtsız bir şekilde yerden kalkıp vurdunuz yerden kalkıp vurdunuz diyerek ağlanıyor, attığı ss lerde yerde olan Morte ve Merlin karakterlerinin kalktıktan sonra vurduğuna dair kanıtı var ise atılmasını bekliyoruz ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149764.0 ) kanıtlarımıza buradan ulaşabilirsiniz

#14 - 30.09.2023 13:07
Abraham Armstrong ve Chris Montana Brawl rolü esnasında yiyecek tüketip can doldurduğu için ceza alacak.

Merlin Machado karakterini bu seferlik uyarıyorum, yine de gerçek yaşantımız da 5k demek yerine 5 kilo deriz değil mi?