Konu: REFUSERP + OOC BÖLME  (Okunma sayısı 111 defa)

#0 - 28.09.2023 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin Grannell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Morte Machado, Abraham Armstrong

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/09/2023 18:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC BÖLME + REFUSERP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, "Kevin Grannell" karakteri ile saat 18:10 sıralarında bir yumruklu kavga ettik, arkadaş bayıldı yanımdaki dostlarda bizim aracımıza Kevin'ı ayağından tutarak çektiler ardından Kevin ayağa kalktı ve "/b"  komutunu kullanarak bir şeyler yazdı ve rolü baltaladı ardından rolü yapmayacağını belirtti ve yapmadı, kanıtlardada görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: OOC BÖLME: https://hizliresim.com/b8yynsj  REFUSERP: https://hizliresim.com/867vg8r

Ek açıklamalar(varsa): Durduk yere böyle bir şey yapıp rolü baltalaması hoş değil, gereken yapılmalı.

#1 - 28.09.2023 19:16
Kevin grannel'in rolü yavaşlatmasının sebebi pd yi aramış olması, ooc bir şekilde bizi durdurdu ve polise yakalattı, durduk yere 140 dakika ceza yedik ve sicilimize işlendi.

#2 - 28.09.2023 19:40
İlk olarak forum adım etikenlenmediği için şikayeti şans eseri gördüm.

İkincisi olayla alakalı detaylı şikayet konusunun linkini bırakıyorum buraya. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149760.0

Üçüncüsü tepkim gayet normal, şikayet linkini inceleyen bir admin anlayacaktır olayı.

Not: Role admin isteği üzere devam edildi, rol sonrası arkadaşlarla karşılıklı şikayet açmışız birbirimize.

#3 - 28.09.2023 19:42
Ek olarak polisi ben değil arkadaşım aramış, ben role devam etmek istemedim, arkadaşım istedi. Zaten polis gelsin veya gelmesin yerden kalkıp çilek yiyip su içip bize tekrar saldırıp da bizi kaçıramazsınız orası ayrı bir konu.

#4 - 28.09.2023 19:48
@ozmeninho adlı arkadaşla pm'den konuştuk ss almadım fakat kendisinin isteği üzerine role devam ettik, rol departmanda son buldu ardından da şikayetimizi açtık zaten. Arkadaşlar "role devam etmedi" diyerek yönetimi kandırmaya çalışıyor.

#5 - 28.09.2023 20:13
"Yonetimi kandirmaya calisiyor" Guzel bir iftira olmuş ben herhangi bir yetkili değilim arkadas ile pmden konustuklarinizi goremem ayrica wenin durduk yere ooc bolerek yaptigin sey dogru degil, lutfen sikayette boyle bir savunma yaparak olayi kendi aleyhinize cekmeye calismayin.

#6 - 28.09.2023 20:20
Ekleme: benim bulunduğum rol ortamında role devam etmediniz, bu yuzden refuse rp olarakda sikayet actim, OOC böldüğünüz zaten kanıtlarda açık açık gözüküyor, daha fazla bir şey demeyeceğim, şikayetin sonuçlanmasını bekleyeceğim

#7 - 28.09.2023 20:45
bütün arkadaşlarını yere düşürüyorum, yerden kalkıp çilek yiyip bana tekrar saldırıyosun, sonra beni dağa kaçırıyosun öyle mi????

ROL YAPMAK İSTEMİYORUM KARDEŞİM SİZİN GİBİ İNSANLARLA? NE YAPACAKTIM /B DEN BÖLMEYİP SİZİN GÖNLÜNÜZÜ HOŞ EYLEMEK İÇİN 4-5 SAAT VAKTİMİ HİÇE Mİ SAYACAKTIM? YAPTIĞINIZ ROLDE MANTIĞIN M'Sİ YOK UTANMADAN BİR DE ŞİKAYET AÇIYOSUN /B DEN BÖLDÜ DİYE. DUA ET SADECE /B DEN BÖLDÜM.  YİNE DE HER ŞEYE RAĞMEN O ROLE DEVAM ETTİM. NE UTANMAZ İNSANLARSINIZ

#8 - 28.09.2023 21:00
Evet kardeşim, sen role devam etmek zorundasın ayrıca kimse seni 4-5 saat oyalamayacaktı onun bile bir kuralı var. Rol yapmak istemiyorsan girme bu oyuna.
Ayrıca ben asla kavgada çilek yemedim logu vesaire var ise bakılmasınada itiraz etmem.

Not: Arkadaşın forum şikayetindeki bu tavırları lütfen dikkate alınsın.
« Son Düzenleme: 28.09.2023 21:03 Mer3lly »

#9 - 28.09.2023 21:07
 Kendi attığın resimlerde yerdesin, pd'den sonra ayağa kalkıyorsun ve bizi suçladığın yerden kalkıp vuruyorsunuz dediğin şeyi pd varken ellerin kelepçeliyken yapıyorsun. :)