Dostum, sana sıktığımız zaman 23.38, hasarlar da gözüken saat 23.44 ve vurulduğun saat 23.46. Ben relog atıyorum, girdiğim saat 23.47. Yani, benden 7 dakika sonra vuruluyorsun. Seni kaybediyorum. Hasarlarına baktığımız zaman, 23.30'da iki tane deagleyle hit yemişsin, 86 yapar. 23.38 de benden ak ile iki hit yiyorsun, 104 yapar. 23.46'da iki adet deagle hasarı yiyorsun, 190 yapar. Şimdi, konuyu toplayalım. Karakterinin dayanıklılığın çok az. Canın hiçbir şekilde 190 olamaz. Dayanıklılığı 10 olan kişinin canı uyuşturucu ile birlikte, 195'i anca görüyor. Hasarlarında bariz olarak, 190 hasar yediğin gözüküyor. Şimdi, 23.30 ve 23.46 arasında ne yaptığını merak ediyorum. Yemek mi yiyorsun? Yoksa god mu kullanıyorsun? Ayrıca, düşürüldüğün yerde ben yokum, benden 7 dakika sonra vuruldun.
ilk sıktığım yer ve saat

Bu da relog attığım, tam senin vurulduğun zaman ki görüntü

Bu da senin dayanıklılığın, 190 can %20 dayanıklılıkla mümkün değil.

Bu da %50 dayanıklılığı olan arkadaşım, uyuşturucu ile birlikte canını 195 anca yapıyor.

Ek; sana sıktığım saat 23.38, düştüğün saat 23.46 ve düştüğün saatte yanında yoktum. Sana hasar attığım zaman, başka bir konumdaydık zaten kanıtını attım. Diğer değindiğim konular ek olaraktı, merak ettim. Bunları bana açıklarsan sevinirim.