Konu: [TELEVICE MAGAZİN] Car Meet Etkinliği! DJ Bee Geri Döndü!  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.09.2023 13:15

MAGAZİN NABZI

Lüks ve Modifiyeli Araçlar Etkinlikte Boy Gösterdi: DJ Bee ile Unutulmaz Bir Gece

Vice Şehrinin Temple bölgesinde bulunan bir benzin istasyonunun otoparkı, 23 Eylül 2023 akşamında araba tutkunları için bir buluşma noktasına dönüştü. "Car Meet" isimli etkinlikte, katılımcılar lüks ve modifiyeli araçlarını sergileyerek görsel bir şölen sunarken, sahnelerin tozunu attıran müzikleri DJ Bee yani Dorentina Ndreca sağladı. Hareketli müzikler eşliğinde araçlarını sergileyen katılımcılar, unutulmaz bir gece yaşadı.

Car Meet: Vice Şehri’nin Otomobil Tutkunlarına Özel Bir Platform

Etkinlikte, katılımcılar araçlarına yaptıkları modifiye ve tasarım çalışmalarını diğer araba tutkunlarıyla paylaşma fırsatı buldular. Lüks ve özgün modifiyeli araçlar, göz alıcı detaylarıyla büyüledi ve otomotiv tutkunlarının ilgi odağı oldu. Otopark, adeta modifiye sanatının bir galerisine dönüşerek, araç tutkunlarını büyüledi.

Car Meet etkinliği, Vice Şehri’nin otomobil tutkunları tarafından düzenlenen ve her ay farklı bir yerde gerçekleştirilen bir organizasyon. Etkinlikte, araç sahipleri araçlarını tanıtır, yarıştırır ve eğlenirler. Etkinlik, Vice Şehri’nin kültürüne renk katan ve otomobil severleri bir araya getiren bir platform olarak görülüyor. Bu geceki Car Meet etkinliğini düzenleyen Kenji Nakagawa, etkinliğin amacını şöyle açıkladı:

Alıntı
“Car Meet, otomobil meraklılarının birbirleriyle tanışması, bilgi alışverişi yapması ve keyifli vakit geçirmesi için kuruldu. Burada herkes aracını gösterebilir, beğenebilir ve yorumlayabilir. Ayrıca araçlarımızla yarışarak yeteneklerimizi de sergileyebiliriz. Car Meet, otomobil tutkusunu paylaşan insanların buluşma noktasıdır.”

"DJ Bee: Müziğin Ritmiyle Car Meet'i Aydınlatan İsim, Sahnelere Geri Döndü! TELEVICE'a Konuştu!"

Car Meet etkinliğinin en dikkat çeken isimlerinden biri, sahneye çıkan DJ Bee yani Dorentina Ndreca oldu. Müziğin ritmiyle geceye enerji katan DJ Bee, katılımcıları adeta büyüledi. Sahne performansıyla geceye damgasını vuran DJ Bee, unutulmaz anlar yaşanmasını sağladı.

DJ Bee'in performansı, etkinliğin atmosferini zirveye taşıdı. Hareketli parçalarıyla katılımcıları coşturan DJ Bee, araçların sergilendiği alanda müthiş bir enerji yarattı. Katılımcılar, DJ Bee'in müziğiyle adeta dans ederek geceyi renklendirdi.

DJ Bee'in performansının ardından, TELEVICE ekibi sanatçıyla keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. DJ Bee, etkinliğin unutulmaz olmasını sağladığı için gurur duyduğunu belirtirken, gelecekteki projelerinden de bahsetti. DJ Bee'in müziğiyle Car Meet etkinliği, Vice Şehri'nin unutulmaz anlarından biri haline geldi.

Alıntı
Keyshawn Lisell sordu: Car Meet etkinliği ile uzun zamandan sonra büyük bir etkinlikte sahne aldın, hislerin neler? Etkinliği nasıl buldun?

DJ Bee cevapladı:  Öncelikle etkinliklerin büyük veya küçük olduğuna bakmıyorum. Her sahne aldığım zaman ilk gün hevesi var üzerimde. Bu şehrin tatlı arısı olmak zor, eğer alışmış olsaydım samimiyetim olmazdı. Beni etkinliğin büyüklüğü veya küçüklüğü değil, insanların dans etmesi ve etrafımda olması ilgilendiriyor. Etkinlik için konuşucak olursam, şehirin son zamanlarında olan sessizlik bozuldu. Daha güzel olabilirdi ama güzeldi.

Keyshawn Lisell sordu: Bu güzel gerçekten, pekii.. Neden DJ'lik?

DJ Bee cevapladı: Bundan beş sene önce falan Arnavutluk'ta arkadaşlarımın partilerinde playlistlerimi deniyordum. Onların tecrübesi ile insanlara hitap ettiğimi anladım. Kendimi sahnenin sahibi gördüğüm için DJ oldum.

Keyshawn Lisell sordu: Anlıyorum.. DJ'lik dışında neler yapıyorsun mesela? Günlerin nasıl geçiyor?

DJ Bee cevapladı: DJ'lik dışarısında bu garajda dostlarım ile hayatımı paylaşıyorum, şu an bir tanesi yanımda Dante Reira. Sıradan bir yaşantım var, egolardan nefret ederim. Egolu olanlar şu an benim olduğum yerlerden düştüler. Bu şehirde egolar değil, yaptığın işler ve insanlar ile olan bağların konuşur. Egolu olanlar her zaman ayaklarımın altında olur.

Keyshawn Lisell sordu: Sıradan bir yaşantı, iyi.. Müzik zevklerinin arasında hangi tarz müzikler yer alıyor?

DJ Bee cevapladı: Belki şaşkınlık verecek ama metal tarzını çok seviyorum, birde soft müzikler hoşuma gidiyor. Hatta Henry Dunkirk ile sahne bile almıştım. O çok yetenekli bir isim, benim de ondan az bir yanım yok tabii. Benim için keyifli bir tecrübeydi...

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Keyshawn Lisell
HABER
Keyshawn Lisell
KAMERA
Lara Clarkson

Keyshawn Lisell
Vice News Stajyer Muhabir

Keyshawn Lisell, 10 Ekim 2000 tarihinde İngiltere'de dünyaya geldi. Çocukluğundan beri ilgi duyduğu sektör olan medya sektörüne büyük bir hayal besleyen Keyshawn, hayaline Vice Şehrinde kavuştu ve Vice Media Group bünyesinde çalışmalara başladı. Lisell, Vice Media Group kanallarının hepsinde varlık göstermekte, içerik üretmektedir.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Malibu Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 24.09.2023 13:16 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.09.2023 13:16

TELEVICE'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=383.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1067388039317438474/1110842834656964659/televice_yorum_banner.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.09.2023 13:17

Rumuz: japonruzgari
Yorum:harikaydi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 24.09.2023 13:20

Rumuz: #antiterör
Yorum: VCPD bu terörizm uygulamasına nasıl izin verebiliyor? bıktık artık sizden! #elegyyasaklansın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 24.09.2023 13:26

Rumuz: Otobanfaresi
Yorum: Niceeee
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 24.09.2023 13:29

Rumuz: Athena
Yorum: Polisler olmasa daha iyi olacaktı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 24.09.2023 13:39

Rumuz: KANZİİNABER?
Yorum: ADETA HARİKA BİR ETKİNLİK DOSTUM! ARAÇLARI GÖRDÜKÇE EREKTE OLDUM!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 24.09.2023 13:46

Rumuz: enhizliçeçen
Yorum: Güzel etkinlikti başka kendi garajım olmak üzere tüm garajları tebrik ederim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 24.09.2023 14:04

Rumuz: uzayliadam
Yorum: Güzel bir etkinlikti, yakın zamanda umarız buna benzer bir etkinlik daha olur.
« Son Düzenleme: 24.09.2023 14:07 Alpaslan2861 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok