Konu: 23.09.2023 / Armend Ajkovic - @Jiz voram / Maskeli_45146 / Maskeli_33460 /  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2023 01:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armend Ajkovic - @Jiz voram / Maskeli_45146 / Maskeli_33460 / Maskeli_35792

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brian_Sullivan @erenalp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Armend Ajkovic adlı arkadaş 00:47'de polislere ateş açıyor, ekipler tarafından etkisiz hale getiriliyor. Doğal olarak yaralandığı için hastaneye yöneliyoruz, tedavi işlemlerini yaptırıyoruz. İşlemlerden sonra sevki için Commerce'ye yöneliyoruz, tam bu sırada, Market caddesinin başlangıcıda bir Sultan önümüzü kesip ateş açıyor, bu sırada bir kişi hariç diğer arkadaşlardan emote göremiyorum. Her neyse, şahıslar önümüzü kesip bizi düşürüyor ve adamlarını alıp kaçırıyorlar, yine bu esnada herhangi bir emote vermiyorlar, sistemsel olarak inip kaçıyor. Normalde polis araçlarının kapıları arkadan açılmaz, dışarıdan ikinci bir kişi tarafından açılması gerekli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Mixingden şüphelendiğim için açıyorum bu şikayeti. Eğer arkadaşlar daha öncesinden rol yapmışsa kanıt sunabilirler. Ek olarak emoteleri varsa onlarıda rica edeceğim.

#1 - 23.09.2023 02:07
Olayın başından sonuna kadar olan tüm video görüntüsünü upload ettim, ne takip eden bir araç ne de tutukladığımız arkadaşların onlara bildirim yolladığına dair bir rol yok. Arkadaşlarınınk konumlarını öğrendiklerine dair Rollerinin kaydı varsa paylaşmalarını rica ediyorum.

Olayın başından sonun kadar kesilmemiş 9 dakikalık video linki;

#2 - 24.09.2023 14:03
Olayın başından sonuna kadar olan tüm video görüntüsünü upload ettim, ne takip eden bir araç ne de tutukladığımız arkadaşların onlara bildirim yolladığına dair bir rol yok. Arkadaşlarınınk konumlarını öğrendiklerine dair Rollerinin kaydı varsa paylaşmalarını rica ediyorum.

Olayın başından sonun kadar kesilmemiş 9 dakikalık video linki;

Adamı hoodumuzda vurdunuz bizde sizi araba ile takip ediyorduk hatta olanları şöyle anlatıyım, arkanızda swat arabaları varda onlar gittikten sonra sizi vurup adamı kaçırmak için geldik. Ve kaçırdıkta ortada bir ihlal göremiyorum.

#3 - 24.09.2023 15:28
Resim(net) veya video şeklinde kanıtlarınız bulunuyorsa iletin, şu an olan yazıyla saldıran tarafın kabul edilebilir bir savunması yok. @Lawarence

#4 - 24.09.2023 15:42
Yok elimde bir sste, adam bizim hoodumuzda adam vuruyor neden takip etmiyelim fakat biraz beklerseniz bir arkadaşımda olabilir iletecektir.

#5 - 25.09.2023 00:35
.Merhabalar, arkadaşları siz vururken karakterim o sırada sizin üst bölgenizdeki hood içerisinde duruyordu. Video programı Xbox Game Bar kullanıyorum orada ayarları yapmaya çalışırken kısa bir kesit almışım ve havada polis helikopteri, silah sesleri, sirenlerin hepsini duydum. Daha sonrasında arkadaşları polis aracına alıp götürdünüz, o kısmı video kaydına aldığımı sanıyordum ama almamışım maalesef. Daha sonrasında yokuş olan tepeden ekip aracıyla beraber ikiliyi götürdünüz. Bizde sizi takipe aldık ve aracımız Motel civarında bozuldu ve orada kaldık ve aracı tekrar tamir ettik ve departman'a geldiğimizde sizi göremedik. Daha sonrasında hastane tarafına bakarken ekip aracını hastane'nin önünde görünce ve içeriden iki polis ve arkadaşlarımızın çıktığını görünce anladık. Ve daha sonrasında size ateş açarak arkadaşlarımızı kurtardık.
Video: https://streamable.com/x19n36
Araç sürücüsü olduğum için ateş açmadım veyahut başka bir şey yapmadım, arkadaşlarımızın binmesi için /do kanalından aracın kapılarının açık olduğunu belirttim ve ekip aracından indikleri gibi bizim aracımıza binebilmeleri için. Video'nun saatini kontrol edebilirsiniz diyecektim fakat sanırım saat bozulmuş ve ilerlemiyor, şikayet açan arkadaşında 00:21'de duraklamış. Bu olay saat 01:10 01:25 arasında yaşanıyor. İyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 25.09.2023 00:39 Tonyalı »

#6 - 25.09.2023 02:31
Şikayet edilen karakterler ceza alacak, savunmalar geçerli değil.