Konu: Devonte_Terrance  (Okunma sayısı 66 defa)

#0 - 23.09.2023 00:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Denvote_Terrance @ppppp4l

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timothy_Stubblefield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.09.2023 / 22:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devonte Terrance karakteri ile yumruk yumruğa kavga rolüne girdik. Rolde bir çok kez saçma rol kavramı dışı davranışlar sergilendi. Yaralıya düşüp kısa süre içinde emote ile belirtmeden saldırmak vesaire. En sonunda kavga ederken arkadaş bir kasa çilek yedi. Bu kısmı ekran görüntüsü alabildim. Kişinin kavga esnasında yiyecek tüketerek can doldurmaya çalışması kural ihlali olduğu için şikayette bulunuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[/b]

Ek açıklamalar(varsa): İlk görsel rol arkadaşımın aldığı bir ss, kavga başlamadan önce küfürleşmeler gözükmekte ve zıplayarak kaçıyor çilek tüketiyor aksiyon içinde. İkinci görselde ise kişinin üzerine emote vererek araba sürüp çarpıyorum. Hiç bir şey olmamış gibi kaçıyor tekrar çilek tüketiyor.

#1 - 23.09.2023 01:19
@ppppp4l 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 24.09.2023 10:12
Merhaba, şikayet incelendi ve karar verildi. Devonte Terrance brawl esnasında yiyecek/içecek yediği ve canını doldurğu için ceza alacak. Arşiv.