Selamlar, acelem olduğu için arkadaşlara ters yönden sert bir şekilde çarpıyorum. Sonra birkaç korna öttürüp tekrardan gideceğim yere devam ediyorum burada benim hatam var cidden kusura bakmayın arkadaşlar . Arkadaş beni takip ediyor, ettikleri esnada da agresif role girişip paramı ver. Hergele veya aptal gibisinden karakterime hakaretler yağıyorlar. Tamircinin önünde duruyorum o esnada da araçtan inip daha da agresifleşiyor arkadaşlar. Araçtan inip kapıyı açar, gibisinden emote veriyor. Böyle bir şey yapmaya hakkı yok, tam parayı verecekken bir emote atıp arkadaşın yanından omuz atıp geçiyorum, arkadaş direktmen ensesine yumruk atar gibisinden emote verip direktmen karakterime saldırıyor. Role uymayacağımı belirtiyorum, yaptıklarının yanlış olduğunu söylüyorum PMden OOC bir şekilde ne anlatıyorsun? İşine bak bilader diyor ve Capslock açıp OOC kin kusuyor hem suçlu ve güçlü oluyor arkadaş. Kanıtları buraya yolluyorum.

Ve ayrıca şunu da eklemek isterim ki yanındaki arkadaşta, ben yerdeyken cebinden parayı alalım gibisinden daha da kötü ihlalli bir şekilde rol sürdürüyor.
Her şey ap açık bir şekilde ortada, arkadaşların gereken cezasını çekmesini istiyorum.