Konu: lencarst god  (Okunma sayısı 356 defa)

#0 - 20.09.2023 22:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @lencarst
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtta var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa zamanında şikayet açmıştılar, fakat şikayet inceleme diyip arşive düştü ve bir şekilde kurtuldu. Bunun sebebi ne anlamıyorum savunma yapılmasını istenildi ve METEHAN adlı arkadaş kendisinden video istediğinde sadece ss atıp geçiştirmeye çalıştı, ardından şikayet inceleme diyip kapatıldı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Zaman aşımı diye kudurmayın, inceleme diyip arşive atılmış. Şikayet devam ediyor. https://hizliresim.com/8s8m8tq

#1 - 20.09.2023 22:35
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145989.20 eski şikayeti, inceleme diyip kapatıldı

#2 - 21.09.2023 19:00
@lencarst savunma bekliyom aga

#3 - 21.09.2023 19:01
@lencarst savunma bekliyom aga

beklemeye devam et

#4 - 21.09.2023 20:13
@METEHAN yarım akıllı mongols ekibi her şikayette uyguladıgı taktigi yaparak savunma yapmıyor ve süre uzatıyor, arkadaştan zaten video istemişsin atmamış. aktif olarak god şikayeti de var, banlayın da gitsin. sunucuya yakışmıyor kendisi çünkü.

#5 - 21.09.2023 20:31
Kime neyin süresini uzatacağız? Üzerinden aylar geçmiş SONUÇLANMIŞ şikayet, keyfinden "incelemeye" atılmadı susturmam vardı kanıt attım ve rafa kaldırıldı. Açılan diğer şikayetlere de savunmamı yazdım bu zamana kadar, senin gibi MA'dan açılan şikayete verebileceğim maksimum yanıt bu. Biliyorum çok istiyorsunuz beni yanınıza da başka zamana be gözüm.

#6 - 21.09.2023 20:49
at videonu kanka sus bi

#7 - 21.09.2023 21:34
Kime neyin süresini uzatacağız? Üzerinden aylar geçmiş SONUÇLANMIŞ şikayet, keyfinden "incelemeye" atılmadı susturmam vardı kanıt attım ve rafa kaldırıldı. Açılan diğer şikayetlere de savunmamı yazdım bu zamana kadar, senin gibi MA'dan açılan şikayete verebileceğim maksimum yanıt bu. Biliyorum çok istiyorsunuz beni yanınıza da başka zamana be gözüm.

#8 - 22.09.2023 12:52
arkadaşın hala savunma yapmasını bekliyorum, attığın kanıtı buraya da at kapatayım. hile dağıtmaya benzemez  :-\

#9 - 22.09.2023 14:46
Nasıl kudurmuşsa bu türeme MA'dan şikayet açmaya başlamış, sıra kimde paşam?