Konu: Chris_Montana  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 20.09.2023 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris_Montana @emir71

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.09.2023 18;17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona'da ki Atm de para yatırırken yanıma geldi ve bana pm'den " vs gel " yazdı bende umursamadım ve mafya birliğine gittim orada bana bir şeyler yazdı ve ardından bana vurdu aynısını benim bir arkadaşıma daha yapmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/bfd2s1o

Ek açıklamalar(varsa): Sizden ricam böyle boş adamları sunucuya alıp sunucunun kalitesini de düşürtmeyin. Bu şekilde bir sürü adam var ilgilenirseniz ve gerekli  cezayı verirseniz sevinirim, İyi çalışmalar.

« Son Düzenleme: 21.09.2023 19:51 HasanBozkurt »

#1 - 20.09.2023 19:08
 @emir71 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 21.09.2023 19:45
@HasanBozkurt kanıtlar bölümündeki görsel çalışmıyor, düzenlemelisiniz.

#3 - 21.09.2023 19:51
@HasanBozkurt kanıtlar bölümündeki görsel çalışmıyor, düzenlemelisiniz.
Şimdi gözüküyor mu?

#4 - 21.09.2023 20:20
Herhangi bir savunma gelmemiş. Ceza verilecek.