Konu: Dwayne Long, Micheal Gray - Metagaming, Retarted RP  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2023 19:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Long, Micheal Gray -  @Fragrantrock, @thomaskankinizz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.09.2023, 19.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu kelepçeli bir şekilde polis aracındayken, arkadaşıyla pm ya da sesli sohbet aracılığıyla konuşuyor ve yanına çağırıyor. Arkadaşı geldikten sonra da polis aracından inip motora koşuyor ve binerek kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/mo04g9

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 19.09.2023 20:00 Maffei »

#1 - 19.09.2023 20:13
Şahıs İC arkadaşım kendisini kelepçeli gördüm ve arkama binmesini sağladım şahısın ic de yaptığı şey ooc hayatta da yapılabilir Kesinlikle META gibi bir olay yoktur şahısı gezinirken gördüm ve şahısın buna dair bir kanıtı bulunmuyor yolda gördüm ve aldım

#2 - 19.09.2023 20:32
Bu olay üç saniyeden kısa sürede koordinasyonu sağlanıp yapılabilecek bir kaçış değil.

Birincisi, Amerika'daki polis araçlarında güvenlik önlemleri yüzünden arka yolcu tarafı tamamen modifikasyonlu haldedir, içeriden herhangi bir şekilde kapıyı açabilecek kulpu yok. Kelepçeli kollarınızla dışarı da erişemezsiniz.

Polis aracının arka kapısı: GösterGizle

Savunmalar geçerli değil, karakterler cezalandırılacak.