Konu: Giacomo Fellini  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2023 01:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Giacomo_Fellini @Flores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PowerGaming(- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Silahlı arkadaşını almak için helikopteri yolun ortasına, helikopter pisti bulunmayan alana indirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sanırım savaştalar arkadaş helikopterini AK'li arkadaşını almak için hoodumuzun yanına, yolun ortasına indiriyor.

#1 - 18.09.2023 02:06
@Flores 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 18.09.2023 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Giacomo_Fellini @Flores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PowerGaming(- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Silahlı arkadaşını almak için helikopteri yolun ortasına, helikopter pisti bulunmayan alana indirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sanırım savaştalar arkadaş helikopterini AK'li arkadaşını almak için hoodumuzun yanına, yolun ortasına indiriyor.

Şikayet açmak için böyle yollarmı deniyorsun dostum? İniş yapması gerekiyordu yaptı. Heli pisti gibi bir yere ihtiyaç yok otopark yeterince büyük ve helikopter rahatlıkca inebiliyor. OOC olarak düşünürsek bir helikopter oraya inebilirmi evet inebilir. Yeterince alan varsa çok fazla yerde durmadı. Orda inemeyeceği bir engel göremiyorum. Herşeyi ic ooc olarak yapıyolar ya bunuda OOC olarak bir yere indirebilirsiniz. Sadece heli pistine inicek diye bişey  yok. O zaman herkes pisti olmayan yere iniyor onlara şikayet açsak ne anlam getirir. İC YADA OOC olarak. (Silahlı olan kişi benim bir kaç bişeyde ben ekledim)

#3 - 18.09.2023 02:27
Şikayet açmak için böyle yollarmı deniyorsun dostum? İniş yapması gerekiyordu yaptı. Heli pisti gibi bir yere ihtiyaç yok otopark yeterince büyük ve helikopter rahatlıkca inebiliyor. OOC olarak düşünürsek bir helikopter oraya inebilirmi evet inebilir. Yeterince alan varsa çok fazla yerde durmadı. Orda inemeyeceği bir engel göremiyorum. Herşeyi ic ooc olarak yapıyolar ya bunuda OOC olarak bir yere indirebilirsiniz. Sadece heli pistine inicek diye bişey  yok. O zaman herkes pisti olmayan yere iniyor onlara şikayet açsak ne anlam getirir. İC YADA OOC olarak. (Silahlı olan kişi benim bir kaç bişeyde ben ekledim)
Şikayet açmak için denediğim bir yol yok, Ak ile yolda koşuşturuyorsun bir PD görse silahın gidecek. Ama arkadaşın kuralları çiğneyip helikopteri yolun ortasına indirip seni alıyor, bu ne kadar kabul edilebilir? Eğer bu kabul edilebiliyorsa PD aracı beni kovalarken arkadaşım helikopteri buraya indirsin, binip kaçayım. Ne kadar mantıklı? Kurallarda (Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak) yazan şey belli, pist harici iniş yapmak yasak. Birden fazla katı bulunan bir otoparkın en üstteki katına insen anlarım ama direkt zemine iniyor arkadaşın.

#4 - 18.09.2023 08:21
Öncelikle merhabalar, savaş içinde olduğumuz doğrudur güvenlik amacıyla helikopter ile geziyorduk. Arkadaşı evine bıraktım sonrasında hava da arkadaşı bekledim geldiğini öğrenince iki dakika inmek zorunda kaldım. Ekstra olarak çatıya insem gene helikopter yeri yok diye şikayet açacaktınız ikinci olarak çatıya insem arkadaş çatıya çıkış olmadığı için gelemeyecek. En doğru karar orası boş olduğu ve güvenli olduğu için maksimum olarak bir-iki dakika beklendi, beklenilmedi savunmam bu kadar açıklanabilir. Not: Şehrin her bölgesine birer tane helikopter pisti yapılabilir o zaman.

#5 - 18.09.2023 12:50
Merhaba, şikayet incelendi.

Giacomo Fellini karakteri Powergaming kapsamında cezalandırılacak.

OYUN KURALLARI, MADDE 3.2
Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:

- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak