Konu: Maske_30215 & Maske_950 - Non-rp Driving & DM  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2023 13:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_950 & Maske_30215

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charlie Costa @Ecstasyh?

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.09.2023 - 03:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-rp Driving & DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar Charlie Costa karakteri ile hastahaneye gidiyoruz. Bir anda hastahaneye giderken arkadaşlar bizi nasıl gördüyse  :D bir anda " Non-rp Driving" kuralını ihlal ederek Sultan ile Piazza hastahanesinin oradaki merdivenden çıkıyorlar.

Sultan ile Piazza hastahanesinin merdivenlerinden çıkarkenki kanıt:

DM konusuna gelirsek beş arkadaş rol planlarımız uyuştuğu için birliğimizi kapatıp Piazza birliğine girdik. Piazza birliğinin ise savaş döneminde olduğunu öğrendik ve savaşa girmek istedik ve FM ekibinin R20'mimizin David Piazza'yı uyarması sonucu savaşa dahil olamayacağımız söylendi. Bizde hiç bir türlü savaşa dahil olmadık ama arkadaş ne hikmetse hastahaneye giderken bizi buluyorlar ve düşürüyorlar. Diğer dört ekip arkadaşım ise savaşa katılamadıklarından dolayı olayı Piazza hoodunda kalıp karşı ateş açmadılar.

Arkadaşların bir anda bizi bulup bana sıktıkları kanıtı:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar yukarıda bulunmakta.

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Ayıretten FM ekibi olarak sadece bizi değil karşı tarafı da speclemisini talep ediyorum. Arkadaşların hile olduğu bariz belli. Admin speclediği anda zaten kişilerin hile olduğunu görecektir. Çünkü arkadaşlar hile açarak karşı tarafın oyun zevkini kaçırmakta.

#1 - 17.09.2023 20:47
@CarterTR ve @samedaozmen 24 saat içerisinde savunma gerçekleştirin.

#2 - 18.09.2023 09:41
Merhaba 2 konudan bahsetmişsiniz. NonRP Driving gece 3 olay heyecanı ile yaptım kabul ediyorum bundan jail alabilirim.
DM konusu ise ortada bir dm döndüğü yok sürekli olarak bunu demeyin arkadaşlar. Savaşa dahil olmadığınızı FM size bildirmiş fakat bize bildirmedi bunun hakkında bilgi bize gece seni esir aldığımızda admin tarafından yapıldı zaten o saatte de saldık. Seni vuırma sebebimiz sürekli o hoodda dolaşıyor savaş rollerine katılıyorsun. Ben kahin değilim bunu bilemem o yüzden ateş ediyorum. Discord üzerinden yazsaydın birlik yönetimine böyle böyle ben savaşa dahil değilim FM bunu yasakladı bizde seni ayrı bir çember içerisine alırdık.
Attığım sste bile (olayı bilmiyorum yalan söylemeyeceğim) görünende bizimkileri görünce maske takıyorsun. Savaşa sürekli yardım da ediyordun adamların aracını sürüyordun. Helikopter meselesi.

EK1: Charlie ile hastaneye giderken bile silah soruyor sana.
EK2: Her gece sizin ekipten 5 6 kişi ve bizim ekipten 4 5 kişi oyuna girer gerek heli savaşı gerekse aşağıdan savaşırdık. Bizde her zamanki gibi sizin binanın etrafında kare çizecek şekilde dolaşıyorduk. O hastaneyi bilme sebebimiz ise Cassandra karakterinin arkadaşımız esir alınınca onu seyretmesiydi.
EK3: Zaten sürekli spec yiyoruz her vurulma vakasından sonra topluca var ekibinde kayıt izliyorduk.

Spoiler: GösterGizle

Savunmamız bu kadardır.
« Son Düzenleme: 18.09.2023 13:00 CarterTR »

#3 - 18.09.2023 10:42
Bu ss FMden uyarı almadan önceki ss ayrıca mekanımda sadece savunma yapıyorum herhangi bir taarruza karşılık. Sizde savaş için birliğe adam aldığınızı biliyoruz. Neyse arkadaş gerekli savunmasını yaptı şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 18.09.2023 12:27
İşte bilmiyoz ki FM seni ne zaman uyardı onu bilsek zaten vurmayacağız. Bizi tek uyaran o gece uyaran admindi hatta orada da sorduk sen herhangi bir yardım edersen iki katı ceza atacağını söyledi. Bunu söyleme nedeni de bizim orada senin el altından yardım ettiğini söylemek oldu. Savunmam bu kadar.

#5 - 18.09.2023 13:02
Merhaba, şikayet incelendi.

@CarterTR cephesinin, FM tarafından Jackie Castelli ve arkadaşlarının savaşa girişinin yasaklandığından haberdar olmadığı için DM kapsamında işlem görmeyecekler. İlerleyen süreçlerde benzeri şikayette, bu şikayeti referans alacağız. Bilmiyorduk, hatırlamıyoruz tarzında bir savunma kabul görmeyecek. Ancak Antonio Herrera karakteri silah kuralları ihlali kapsamında cezalandırılacak. Bir kişiye ateş etmeden önce chatine emotenizin düşmesi gerekiyor.

Ruben Criado karakteri Non-RP Driving nedeniyle cezalandırılacak.

@Skysurge FM tarafından savaşa dahil olmanız yasaklanmış. Savaşa dahili ve harici müdahalelerde bulunmayın. (Silahlı adamları bir yerden almak, bir yere götürmek. Silahlı birinin sizi sağa-sola yönlendirmesi. Eklerde Charlie Costa'nın rolünden yola çıkılarak.) Rolde ve OOC'de bu tip teklifler geldiğinde reddetmeye bakın.

K&A