Konu: Damu Ridas, Rolde q.  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2023 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damu_Ridas @enesavage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard_Reyes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.09.2023, 01:40 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol esnasında bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Idlewood HWY'de devriye atarken motor üstünde elinde deagle tutan bir yaralı gördük uzaktan, siren yakıp yanına gittik. Bizi görünce ya da sireni duyunca q çekti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olay hakkında bilgi sahibi olan, çatışma esnasında kanıtı olan herhangi bir user varsa kanıtları bırakabilir.

#1 - 17.09.2023 01:55
@enesavage 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 17.09.2023 02:00
bunlar neyin davasında anlamıyorum, ortada bir kanıt yok sadece motorum orda diye Q'den şikayet açmışsınız elinizde kanıt varsa cezamı öyle yiyebilirim bu konuda nasıl bir savunma yapayım anlamış değilim

#3 - 17.09.2023 02:03
@volooloo Elinizde bir kanıt varsa sunun.

#4 - 17.09.2023 02:39
Birlikten çıktığı için arkadaşın ck hakkını R19 ve R20 karakterler verdi, arkadaşı gördüğümüz yerde vurduk ve arkadaşı alıp rolleyecekken arkadaş q atmayı tercih etti, şikayet açacaktım ama bu şikayeti görünce buraya yazayım dedim. İyi forumlar ve iyi roller.

#5 - 17.09.2023 02:46
birincisi afk'iken sıkıp düşürdün buna rağmen hiçbirsey demedim sonrasında arkadaşı alıp
rolleyecekken diyosun kafasına sıkar diye emote atıyosun :D onu gectim ates ettikten sonra arabaya binip gittin yonetici kandırma kardesim benim sonra role bağlı kaldım hicbirsey demedim ayaga kalktigimda oyundan cikip marketten nc hakkı alıp yeni nc ile devam ettim olay bundan ibaret başka birşey yok

#6 - 17.09.2023 02:52
@blackmamba olayla ilgili diğer userlar sunmuş kanıt.

#7 - 17.09.2023 02:53
birincisi afk'iken sıkıp düşürdün buna rağmen hiçbirsey demedim sonrasında arkadaşı alıp
rolleyecekken diyosun kafasına sıkar diye emote atıyosun :D onu gectim ates ettikten sonra arabaya binip gittin yonetici kandırma kardesim benim sonra role bağlı kaldım hicbirsey demedim ayaga kalktigimda oyundan cikip marketten nc hakkı alıp yeni nc ile devam ettim olay bundan ibaret başka birşey yok
yanına sirenle gelen polis arabası gördüğün zaman marketten nc alıp oyundan çıkman tam da rol esnasında bağlantı koparmak kuralını ihlal ediyor.

#8 - 17.09.2023 02:56
kardeşim kanıtın varmı senin bana kanıtınla gel ikinizinde q attiğima dair kanıtınız varmı? madem q attım kanıtın nerde? belki arkamdan geliyordunuz ben sizi gormedim ve oyundan ciktim sizde bunu q diye sikayet aciyorsunuz?

#9 - 17.09.2023 03:05
arkadaşım nc hakkı almak için çıkmadığının kanıtını da atayım ben de rahatla.

adamın seni vurduğu 01.34'de 3 dakika bekleyip kalktıktan sonra nc atsan saat 02.04'de damu_ridas olarak gözükmezsin.

girip 2 dakika yaralı sürenin bitmesini bekleyip nc atıyorsun. nc attığın saat 02.04

seni motorunun üstünde tam da Tariq Kennedy'nin vurduğu pozisyonda yatarken gördük, siren yakıp gelince q atıp kayboldun.