Konu: [16.09.2023 - Dwayne_Cordozar] Powergaming  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.09.2023 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @umtwqq

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Skyler Walsh

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trafik çevirmesinin ortasında NOS'u çıkartıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.hizliresim.com/g75g0qr  https://www.hizliresim.com/rkldkfd https://media.discordapp.net/attachments/1131135527849050132/1152637976422125700/image.png?width=1177&height=662

Ek açıklamalar(varsa):  >:(

#1 - 16.09.2023 19:36
@umutwqq 24 saat içerisinde savunma bekliyoruz.

#2 - 17.09.2023 14:54
Bunu yapmam mümkün değil /modifiyekaldir komutu sadece modifiye birliklerinde geçerli adminlerin buna yetkisi varsa girdiğim birliklere bakabilir nc attıktan sonra hiçbir birliğe girmedim sizde bug oluşmuş ben o nos'u yarım saat önce kaldırdım bir önceki çevirmedende sorunsuz geçtim kişinin bilgisayarındaki hata yüzünden bana işlem yapamazsınız

#3 - 17.09.2023 23:07
Bunu yapmam mümkün değil /modifiyekaldir komutu sadece modifiye birliklerinde geçerli adminlerin buna yetkisi varsa girdiğim birliklere bakabilir nc attıktan sonra hiçbir birliğe girmedim sizde bug oluşmuş ben o nos'u yarım saat önce kaldırdım bir önceki çevirmedende sorunsuz geçtim kişinin bilgisayarındaki hata yüzünden bana işlem yapamazsınız
Öyle bir hata olacağını sanmıyorum, yarım saat önce kaldırdıysan nasıl basabiliyorsun?

#4 - 17.09.2023 23:11
Dostum anlamıyor musun? Benim bunu kaldırma yetkim yok.

#5 - 17.09.2023 23:32
Dostum anlamıyor musun? Benim bunu kaldırma yetkim yok.
kanka nos bir anda kaybolunca senden bildik doğal olarak, bilemiyorum.

#6 - 18.09.2023 03:20
Merhaba, şikayet incelendi.

Herhangi bir ihlal söz konusu değil. Araçta 1x'lik NOS bulunuyor. Polis memuru karakterler gördüğünde o 1x'lik NOS hakkını Dwayne Cordozar karakteri kullanıyormuş. NOS söndüğünde, otomatik olarak görünmez hale gelmiş. Bildiğiniz üzere bu NOS basım hakkı bittiğinde bütün araçlarda, kontrol dışı olan bir durum. Ortada bir sorun bulunmuyor. Modifiye yapılırken/sökülürken, herkesin görebileceği şekilde /me emotesi düşer, "Önündeki araçla uğraşmayı bırakır." şeklinde, her şeyin yanında bu emote de yok. Şikayet kapatıldı.

k&a
« Son Düzenleme: 18.09.2023 03:23 ByRevenge »