Konu: DM  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2023 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luan_ElGuttierez @kaan12 Maiorico_Canzoneri @keskin Felicio_Benetton @DikZhon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christian_Guzman @xqsxmih

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben arkadaşımla gidiyordum arkadaşlar hiç bir şekilde problemim olmamasına rağmen kişiler gelip sıkıyor. Bundan ötürü benim boş yere silahım gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1142670102999863306/1151220357559230555/Ekran_Goruntusu_897.png

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın geri verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 12.09.2023 22:34 veensey »

#1 - 12.09.2023 21:38
@kaan12 @keskin   @DikZhon 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 12.09.2023 22:28
Belirtilen görüntünün tam hali geldiği zaman savunmalarımız gelecek.

#3 - 12.09.2023 22:29
@veensey kanıtlar bölümüne attığınız görselin tam halini yükleyiniz.

#4 - 12.09.2023 22:34
Güncellendi.

#5 - 12.09.2023 22:49
Şahitliğimi onaylıyorum. #15655 Numaralı Desert Eagle Marka Silah ve Uyuşturucuları talep ediyoruz.

#6 - 13.09.2023 21:34
24 saat geçti sonuçlanabilir @blackmamba

#7 - 13.09.2023 21:40
Öncelikle hayırlı akşamlar, moderasyonda olduğum için savunmayı arkadaş benim yerime gönderecek.

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luan_ElGuttierez @kaan12 Maiorico_Canzoneri @keskin Felicio_Benetton @DikZhon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christian_Guzman @xqsxmih

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben arkadaşımla gidiyordum arkadaşlar hiç bir şekilde problemim olmamasına rağmen kişiler gelip sıkıyor. Bundan ötürü benim boş yere silahım gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1142670102999863306/1151220357559230555/Ekran_Goruntusu_897.png

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın geri verilmesini talep ediyorum.

wheler Piazza birliği bir savaşta ve Wheler birliği savaş ortasında açılış yaptıgı için mekanlarına girip, oyuncularını kaçırıyoruz ve illegal olmayan kimseye bir zarar vermeden baskınımızı yapıyoruz. Olay seyrinde Wheleer birliğinin İdlewood birliğinden yardım aldığını bildiğimiz için, bisiklet üzerinde Wheleer hoodunda bu şekilde gördüğümüz için ateş açtık kendisini İdlewood birliği oyuncusu olduğu için, bir savaşta olmadıgımız için kaçırma rolünede girmedik.
Ekstra olarak birlik liderimiz fm chat üzerinden İdlewood birliğinin bu durumunu sizlere bildirdi.
Bu savaşta kişisel olarak benimde silah kayıplarım oldu bir savaşa giriyorsak yada bir birliğin yanında destek olmak için savaşa giriyorsak silah kayıplarınında olmasını hesaba katmalıyız diye düşünüyorum. İyi niyetli bir şekilde davranıp oyun zevkleri kaçmasın diye şikayet açmıyorum.
Spoiler: GösterGizle
Emotelerimiz ve hood içindeki ekran görüntüsü.
Spoiler: GösterGizle

Burada PikeStye ve NonRP yapıyorlar şikayet açmak istemedik ama emote verdiğimizi ispatlayacak kanıt olarak atıyorum.
Savunmamızı yaptık, ilgilenen yetkilininde insiyatif kullanmasını rica ediyor ve tekrar bu tarz durumların olmayacağını söyleyerek bitirmek istiyorum.

#8 - 13.09.2023 21:50
 wheeler hooduna hiç girmedim ya da wheeler üyeleri ile bi sohbet falan etmedim. Arkadaşı aracına götürüyordum. Hadi mekanlarına gidiyorum diyeyim mekanlarınada gitmiyorum.
« Son Düzenleme: 13.09.2023 21:54 veensey »

#9 - 13.09.2023 21:57
Savunma geçerli. Arşiv.