0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kişinin daha önceden hileden banlandığını herkes biliyor. Büyük ihtimalle banlandı ki yasaklama kayıtları silinmiş. Eğer geçmiş iletilere bakarsam buraya arkadaşın önceden açılmış hile şikayetini atacağım.
Savunmayı yaptığım vakit anlamaniz için dersinize iyi çalışın baylar. Dalga geçmiyorum, gerçekten çalışın ki anlayın bir şeyleri. i=2JEwHQpXuoBYnKK5Savunmayı yarın akşam yapacağım, şimdi uyumaya gidiyom.
Alıntı yapılan: Mirmanu - 12.09.2023 00:00Savunmayı yaptığım vakit anlamaniz için dersinize iyi çalışın baylar. Dalga geçmiyorum, gerçekten çalışın ki anlayın bir şeyleri. i=2JEwHQpXuoBYnKK5Savunmayı yarın akşam yapacağım, şimdi uyumaya gidiyom. Boş toxiclemene gerek yok dostum, yapman gereken savunmanı yapman yeterli. Şaklabanlığa gerek yok, gereksiz iletilere cevap gelmeyecektir. İyi forumlar
Sanırım yaptığım açıklama arkadaşlara da mantıklı gelmiş ki şikayete daha fazla bir şey yazmamışlar. Sonuçlanmayı bekliyor.
Alıntı yapılan: Mirmanu - 18.09.2023 00:25Sanırım yaptığım açıklama arkadaşlara da mantıklı gelmiş ki şikayete daha fazla bir şey yazmamışlar. Sonuçlanmayı bekliyor.Arkadaş kendi iletisinden başka bütün şikayetlere ileti atmış. Her zamanki gibi trollemeye başlamış. Şikayet sonuçlanabilir.