Konu: [10.09.2023] Tyre Williams ESP  (Okunma sayısı 513 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2023 00:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyre Williams @Glitchrain
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2023, 23.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Hile   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10.09.2023 tarihinde  arkadaşımız İdlewood üzerinde VCPD tarafından tutuklanıyor ve SS atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):arkadaş savaş rollerine sık sık katılan birisi, gereken cezayı verilmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 11.09.2023 00:08 xenalways »

#1 - 11.09.2023 00:20
Merhaba Mirmanu, öncelikle nasılsın, iyi misin? Yan hesabınla buraya girip beni banlatmaya çalışma lütfen. Ajanlık yapman da hiç hoş değil, sana ilk olarak bunu söyleyeyim.
Bu attığım ekran görüntülerini görebiliyorsundur umarım. Bu discord sunucusunda sen varsın, başka kim olacak? Multi hesapların ile gelip beni banlatmaya çalışma.

Mirmanu denilen arkadaşın kontrol edilmesini istiyorum.
Erkek gibi MultiAccount yaptığını itiraf et, bak ben ediyorum. Kullandım, evet. Sen de itiraf et, hadi.
« Son Düzenleme: 11.09.2023 00:28 Glitchrain »

#2 - 11.09.2023 00:25
Merhaba Mirmanu, öncelikle nasılsın, iyi misin? Yan hesabınla buraya girip beni banlatmaya çalışma lütfen. Ajanlık yapman da hiç hoş değil, sana ilk olarak bunu söyleyeyim.
Bu attığım ekran görüntülerini görebiliyorsundur umarım. Bu discord sunucusunda sen varsın, başka kim olacak? Multi hesapların ile gelip beni banlatmaya çalışma.

Savunmanı yapsana, varsa bir şüphen git şikayet aç.   ::)

#3 - 11.09.2023 00:28

Erkekliğini konuşturup MultiAccount yaptığını söyle, hadi. Bak ben söyledim, evet kullandım. Pişman mıyım? Pişmanım. Hadi, sen de itiraf et erkek. Şey mi kanka, şuna şikayet açsana çok çatışmaya giriyor. :DDDD
« Son Düzenleme: 11.09.2023 00:31 Glitchrain »

#4 - 11.09.2023 00:30

Erkekliğini konuşturup MultiAccount yaptığını söyle, hadi. Bak ben söyledim, evet kullandım. Pişman mıyım? Pişmanım. Hadi, sen de itiraf et erkek.
Multiaccount yapmadığımı xenalways hesabına biraz göz gezdirerek anlayabilirsin. Kurduğum birlikte o da R20ydi vaktinde, kendisi arkadaşım olduğu için şikayeti ona açtırdım. Kendim açmak istemedim konu basit. Yalancı değiliz, olmadıkta.  :manifdog

#5 - 11.09.2023 00:43
 :D :D :D :D

#6 - 11.09.2023 00:43
selamlar.hileler.acilip.baska.yerlere.sallandı.mı
?

#7 - 11.09.2023 00:44
selamlar.hileler.acilip.baska.yerlere.sallandı.mı
?

az.sussana.kanka.ya.bu.kadar.üzülme.sikayet.yedin.diye

#8 - 11.09.2023 00:48