Konu: İhlal zinciri  (Okunma sayısı 323 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2023 22:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito Martelli @tunahan2045

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2023 - 20.30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Sürekli yaralıya düşürme.

Bölge dışında kaçırdığınız bir oyuncuyu bölge içerisine getirerek gasp edemezsiniz. Bir oyuncuyu gasp etmek istiyorsanız bulunduğu bölge içerisinde yapmalısınız.
Gasp etmek istediğiniz bir oyuncuyu sadece kendi hood bölgenizde veya sistemsel olarak "Tehlikeli bölge" adı verilen bölgeler içerisinde soyabilirsiniz, kişiyi tehlikeli bölge statüsü olmayan bir bölgede soyamazsınız, yasaktır.
Sadece sistemin izin verdiği yerlerde rol gerçekleştirilebilir ve sadece sistemin izin verdiği miktarda gasp yapabilirsiniz.
Shot

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliği ile savaştayız. Piazza'ı uzaktan gözlerken bir yanda yanıma Maiorico_Canzoneri karakter spawn oluyor. (ESP güçleri tabii ki başka ne olacak) Sonrasında orada onunla çatışıyoruz beni nereden tanıdığı da muallak.... NC kural ihlalim olduğu için sadece uzaktan izliyorum Piazza'nın hoodu. Uzaktan dediğim de otobandan izliyorum hani şu Piazza'nın oradaki üst yol. Sonrasında korkuluklara doğru çıkarken yanlışlıkla aşağı düşüyorum ve Maiorico_Canzoneri düşüyor. Sadece hooduna girdim diye... Hiç bir agresif rol girişiminde bulunmadım beni tanımaması muhtemel bir rolümüz yok. (Bilgisayar SS'i kaydetmemiş normalde almıştım. Neyse artık keskin kardeşim canını sıkmasın.) Sonrasında düşüyorum beni esir alıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Gasp Rolü: GösterGizle

Beni başka bir bölgede düşürüp kendi yerlerine kadar çekiyorlar sonrasında arkadaş kuralları okumamış belli beni kafasına göre gasp etmeye çalışıyor. Pm'den yasak olduğunu söylüyor ama ben ona asıl neyin yasak oluduğunu anlatmaya çalışırken yok şikayet açıcam yok şunu yapıcam diyerek kendi kafasında tehditler kuruyor. Kuralları okusun lütfen.

Yaralıdan kalkıyorum sürekli beni düşürüyor (Zamanlara bakılabilir): GösterGizle

Saat 20.00'da Maiorico_Canzoneri karakteri beni zaten yaralıya düşürmüştü. Sonrasında Vito Martelli karakteri 20.29'da düşürüyor sıkıntı yok rolün gidişatında düşürmüş olabilir bunda da şikayet açma planım yoktu. Sonra 20.47'de bir daha düşürüyor. (Bunun /hasarlar SS'i yok chatlogda hangi saatte düştüğüm gözüküyor ama.) Bunda artık yeter dedim abartı role girmeye başlamışlardı. Sonrasında kendi kendine yaptığı ayıltma bayıltma rolleri sonucunda sinirlenmiş olacak ki bir daha düşürüyor. 21.01'de bir daha düşüyorum. Arkadaş çok hırslı ama tek sıkıntı sadece yaralı adam dövmeyi ve pm'den rahatsız etmeyi biliyor.

Kendi kendine bayıltma ayıltma rolü yapıyor(üstelik pmden rahatsız etmeyi ihmal etmiyor): GösterGizle

Kendi kendine yapıyor tamamen karakterimi sanki ben değil o yönetiyor, Tanrı mıdır nedir anlamadım? /dene atıyor sonra /dene attığını pmden belirtim ayılmamı bekliyor. Kendisi /do'dan bayılması ihtimal diyor. 10 dakikanın ardından sıkılıyor heralde eğlence arıyor kendine hemen beni ayıltıp rolüne devam ediyor. Bir de /do'dan içeri mezdekeler girer oynamaya başlar deseydin de kendini eğlendirseydin yani.

Ek açıklamalar(varsa): Savaşırken ihlal yapmayı da çok iyi beceren bir birlik gerçekten en üstten en alta... Arkadaş çok iyi rolcü ben hayran kaldım, bana ulaşıp rol desteği sağlamasını rica ediyorum.

#1 - 11.09.2023 17:06
@tunahan2045 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 12.09.2023 14:57
@Heaven schon gehesen 24 saat geçmiş sonuçlanabilir. Arkadaş savunma yapma niyetinde değil.

#3 - 12.09.2023 22:40
Şikayeti yeni görüyoruz, arkadaş birliğimden yarın savunma yapılacak uzamasını talep ediyorum.

#4 - 12.09.2023 23:36
Şikayeti yeni görüyoruz, arkadaş birliğimden yarın savunma yapılacak uzamasını talep ediyorum.
Beklemedeyiz.

#5 - 13.09.2023 13:36
@TestereXd @tunahan2045 hala bekliyoruz kanka yapmıyacaksanız cezasını alsın.

#6 - 13.09.2023 15:39
@TestereXd @tunahan2045 hala bekliyoruz kanka yapmıyacaksanız cezasını alsın.
merhaba aksama doğru yapılcak yoğu işte mesaide olduğu için savunma yapıldığı anda yanıtlanabilir

#7 - 13.09.2023 18:07
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliği ile savaştayız. Piazza'ı uzaktan gözlerken bir yanda yanıma Maiorico_Canzoneri karakter spawn oluyor. (ESP güçleri tabii ki başka ne olacak) Sonrasında orada onunla çatışıyoruz beni nereden tanıdığı da muallak.... NC kural ihlalim olduğu için sadece uzaktan izliyorum Piazza'nın hoodu. Uzaktan dediğim de otobandan izliyorum hani şu Piazza'nın oradaki üst yol. Sonrasında korkuluklara doğru çıkarken yanlışlıkla aşağı düşüyorum ve Maiorico_Canzoneri düşüyor. Sadece hooduna girdim diye... Hiç bir agresif rol girişiminde bulunmadım beni tanımaması muhtemel bir rolümüz yok. (Bilgisayar SS'i kaydetmemiş normalde almıştım. Neyse artık keskin kardeşim canını sıkmasın.) Sonrasında düşüyorum beni esir alıyorlar.
dqkbqwopblaspğbqk kanka esp vs şikayetden bağımsız yazmışsında ben yinede savunmamı yapayım.Şahısı esir aldıktan sonra üstünü aradım ve güzel parasını olduğunu görünce onaylı hoodumu tek başına bastıkdan sonra(esir olarak düştü)bende 2 saat işgence esir rolüne soktum onaylı hoodumun terasında gasp rolüne girdim sistemsiz hiç bir şey yapmadım ama arkadaş direndi :-*
Spoiler: GösterGizle

yani tek başına hood basarsan düşüp esir rolünde öyle böyle demiyeceksin + olarak rolde yaptığın ihlaller şikayet olarak dönülcek iyi günler  :manifdog

#8 - 13.09.2023 18:45
dqkbqwopblaspğbqk kanka esp vs şikayetden bağımsız yazmışsında ben yinede savunmamı yapayım.Şahısı esir aldıktan sonra üstünü aradım ve güzel parasını olduğunu görünce onaylı hoodumu tek başına bastıkdan sonra(esir olarak düştü)bende 2 saat işgence esir rolüne soktum onaylı hoodumun terasında gasp rolüne girdim sistemsiz hiç bir şey yapmadım ama arkadaş direndi :-*

yani tek başına hood basarsan düşüp esir rolünde öyle böyle demiyeceksin + olarak rolde yaptığın ihlaller şikayet olarak dönülcek iyi günler  :manifdog

Hoodunu basmadım. Şikayeti bekliyorum. @Heaven schon gehesen Sonuçlanabilir.

#9 - 13.09.2023 20:22

Hoodunu basmadım. Şikayeti bekliyorum. @Heaven schon gehesen Sonuçlanabilir.
basmadıysan nasıl esir düşüyon kanka şikayetin uzatılması bu gece videoyu bulup mekanı basıp düştüğünün kanıtı gelicek  :garip: