0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.Örnekler- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.Sürekli yaralıya düşürme.Bölge dışında kaçırdığınız bir oyuncuyu bölge içerisine getirerek gasp edemezsiniz. Bir oyuncuyu gasp etmek istiyorsanız bulunduğu bölge içerisinde yapmalısınız.Gasp etmek istediğiniz bir oyuncuyu sadece kendi hood bölgenizde veya sistemsel olarak "Tehlikeli bölge" adı verilen bölgeler içerisinde soyabilirsiniz, kişiyi tehlikeli bölge statüsü olmayan bir bölgede soyamazsınız, yasaktır.Sadece sistemin izin verdiği yerlerde rol gerçekleştirilebilir ve sadece sistemin izin verdiği miktarda gasp yapabilirsiniz.Shot
Şikayeti yeni görüyoruz, arkadaş birliğimden yarın savunma yapılacak uzamasını talep ediyorum.
@TestereXd @tunahan2045 hala bekliyoruz kanka yapmıyacaksanız cezasını alsın.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliği ile savaştayız. Piazza'ı uzaktan gözlerken bir yanda yanıma Maiorico_Canzoneri karakter spawn oluyor. (ESP güçleri tabii ki başka ne olacak) Sonrasında orada onunla çatışıyoruz beni nereden tanıdığı da muallak.... NC kural ihlalim olduğu için sadece uzaktan izliyorum Piazza'nın hoodu. Uzaktan dediğim de otobandan izliyorum hani şu Piazza'nın oradaki üst yol. Sonrasında korkuluklara doğru çıkarken yanlışlıkla aşağı düşüyorum ve Maiorico_Canzoneri düşüyor. Sadece hooduna girdim diye... Hiç bir agresif rol girişiminde bulunmadım beni tanımaması muhtemel bir rolümüz yok. (Bilgisayar SS'i kaydetmemiş normalde almıştım. Neyse artık keskin kardeşim canını sıkmasın.) Sonrasında düşüyorum beni esir alıyorlar.dqkbqwopblaspğbqk kanka esp vs şikayetden bağımsız yazmışsında ben yinede savunmamı yapayım.Şahısı esir aldıktan sonra üstünü aradım ve güzel parasını olduğunu görünce onaylı hoodumu tek başına bastıkdan sonra(esir olarak düştü)bende 2 saat işgence esir rolüne soktum onaylı hoodumun terasında gasp rolüne girdim sistemsiz hiç bir şey yapmadım ama arkadaş direndi Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleyani tek başına hood basarsan düşüp esir rolünde öyle böyle demiyeceksin + olarak rolde yaptığın ihlaller şikayet olarak dönülcek iyi günler Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: tunahan2045 - 13.09.2023 18:07Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliği ile savaştayız. Piazza'ı uzaktan gözlerken bir yanda yanıma Maiorico_Canzoneri karakter spawn oluyor. (ESP güçleri tabii ki başka ne olacak) Sonrasında orada onunla çatışıyoruz beni nereden tanıdığı da muallak.... NC kural ihlalim olduğu için sadece uzaktan izliyorum Piazza'nın hoodu. Uzaktan dediğim de otobandan izliyorum hani şu Piazza'nın oradaki üst yol. Sonrasında korkuluklara doğru çıkarken yanlışlıkla aşağı düşüyorum ve Maiorico_Canzoneri düşüyor. Sadece hooduna girdim diye... Hiç bir agresif rol girişiminde bulunmadım beni tanımaması muhtemel bir rolümüz yok. (Bilgisayar SS'i kaydetmemiş normalde almıştım. Neyse artık keskin kardeşim canını sıkmasın.) Sonrasında düşüyorum beni esir alıyorlar.dqkbqwopblaspğbqk kanka esp vs şikayetden bağımsız yazmışsında ben yinede savunmamı yapayım.Şahısı esir aldıktan sonra üstünü aradım ve güzel parasını olduğunu görünce onaylı hoodumu tek başına bastıkdan sonra(esir olarak düştü)bende 2 saat işgence esir rolüne soktum onaylı hoodumun terasında gasp rolüne girdim sistemsiz hiç bir şey yapmadım ama arkadaş direndi Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleyani tek başına hood basarsan düşüp esir rolünde öyle böyle demiyeceksin + olarak rolde yaptığın ihlaller şikayet olarak dönülcek iyi günler Spoiler: GösterGizle Hoodunu basmadım. Şikayeti bekliyorum. @Heaven schon gehesen Sonuçlanabilir.