Konu: Issiah_Quann - [10.09.2023]  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2023 20:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Issiah Quann @Pazzillien$

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
DM ve İllegal kural ihlali
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha öncesinden rol içerisinde Issiah'ın bana küfür etmesi üzerine ağır olmayacak şekilde küfür ettim ve olay yerinden ayrıldım. Yolda tekrar arkadaşı gördüm ve ateş açmayacağını düşünerek yanına gittim, bana gereksiz bir sebepten ateş açtı. - wheeler birliğine gireli 24 saat geçmemiş ama küfür eden birine ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: kendi bilgisayarımda olmadığım için kalitesiz; https://cdn.discordapp.com/attachments/1055080220966780991/1150471373009997835/image.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.09.2023 21:52 mastin »

#1 - 10.09.2023 20:28
Arkadaşında dediği gibi daha önce (15dk önce falan) rol içerisinde bana küfürler etti, orada birşey yapmadım, sonrasında tekrardan yanıma gelip bir anda ''ne oldu zenci küfürüme çokmu içerledin'' dedi, bende sıktım, DM'le alakası olduğunu sanmıyorum, olayın Birlikle ne alakası var onu da anlamadım?

neyse ben senin küfürüne değil de sen benim düşürüşüme çok içerlemişsin herhalde. :-* :-*

#2 - 10.09.2023 20:30
Issiah sıktığında ben de oradaydım, arkadaş gelip bir anda laf etmeye başladı. Issiah'ta sıktı, sonradan öğrendim ki olayın öncesinde arkadaş Issiah'a küfürler etmiş.. DM değil bu.

#3 - 10.09.2023 20:31
Arkadaşında dediği gibi daha önce (15dk önce falan) rol içerisinde bana küfürler etti, orada birşey yapmadım, sonrasında tekrardan yanıma gelip bir anda ''ne oldu zenci küfürüme çokmu içerledin'' dedi, bende sıktım, DM'le alakası olduğunu sanmıyorum, olayın Birlikle ne alakası var onu da anlamadım?

neyse ben senin küfürüne değil de sen benim düşürüşüme çok içerlemişsin herhalde. :-* :-*
Kuralları okumanı öneriyorum, düşürmene içerlediğim falan yok. silahım üzerimde olmasına rağmen bunu yapacağını düşünmediğim için kullanmadım bile. Senin bana sıkabilecek kadar ağır bir küfür ettiysem kanıtını atmanı rica ediyorum iyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 10.09.2023 20:41 mastin »

#4 - 11.09.2023 01:31
Küfürleşme sonucunda vurma rolüne giremezsiniz, politikalara bir kez daha göz atın. Karakter ceza alacak.

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak