Şikayetteki herkesin adına savumayı yapalım. xD.
Birincisi Arina'yı vurduğum yerde bana gelen PM yeri öğrenmek için değil. PM atan arkadaşım zaten motorumun arkasında muhtemelen sunucuda oluşan bir lagdan dolayı ya da arkadaşım afk attıysa atacağım sslerde de göreceksiniz motor indiğim yerde yok bundan dolayı da arkadaşım ne olduğunu şaşırıyor. Yani anlayacağın gelen PM Mix için değil ne olduğunu şaşırdığı için gelen bir PM.
Motordan inmeden, sıkmadan önce arkadaşımın arkamda olduğuna dair kanıt:

Daha sonra arkadaşınız kaçmak için interiora gir çık atıyor ve ben de arkasından çıktığımda motorun lagdan veya arkadaşımın afk atmasından dolayı yerinde olmadığına dair kanıt:

Normalde savunma zorunluluğum yok ancak ileti olarak attığın videoya da savunma yapayım aklınızda soru işareti kalmasın.
Jax için videoda olan pmdeki arkadaşım zaten olayın başından sonuna kadar yanımda.
Arkadaşınız güvenli bölgeden çıkıp geri dönmeye başladığında yanımda olduğuna dair kanıt:

Arkadaşınızı izlediğimiz yerde de zaten yanımda olduğuna dair kanıt:

Jax için olan videodaki pmde konuştuğum arkadaşım zaten olay yerinde olduğu için ona yer söylemiyorum. Yaptığımız şey korkaklığından pd binasına sığınan arkadaşınız ile dalga geçmek bunu da anlayamayacak kadar kafanız yoksa ailenizin problemi, benim değil. Tarafımca yönetimden bir şey istemedikçe ileti gelmeyecektir.