Konu: Arina Barrymore  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2023 11:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arina Barrymore ( @Özlem ) sanırım etiketlenmiyor.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PD sığınma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı İdlewood üzerinde denk düşürüp vuruyorum. Daha sonrasında bir arkadaşı tarafından alınıp bir yere gidiyorlar. Muhtemelen hastane. Ondan sonra aradan kısa bir süre geçiyor ve pd önünde kelepçeli şekilde ön kapıdan içeri alındığını görüyorum. Pd olduğum dönemden hatırladığım kadarıyla ifade için ön kapıdan alınıyordu. Aradan 1-2 saat sonra arkadaşı kendi barlarında gördüğüm için herhangi bir hapis durumu olmadığını anlıyorum. Zaten eğer o tarz bir durum yoksa savunmasında kanıtlayacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Vurulduğu saat.

Arkadaşıyla gördüğümüz saat.

Skin değiştirip pdde gördüğümüz saat.

Ek açıklamalar(varsa): Farklı bir sebepten alındıysa pdden ya da arkadaştan kanıt geleceğini düşünüyorum. Üstüm dolu pd binasına girip sormak istemedim.

#1 - 10.09.2023 11:40
Şikayet açılmak için açılmış, beni vurduğunda o skin vardı evet, Idlewood benzinlik interioruna girdim skin ID'me bakmak için, çünkü değişim atacağım. (Beni sürekli nokta atışı nasıl buluyorsanız artık  :-\ ) Daha sonra hastaneye götürdü Idlewood'tan arkadaşım, beni Idleood'ta vurduğunuz için aracım orta yerde kalmış, poliste gelip çekmiş. Hastaneden sonra arkadaşım ile PD önüne gittim, polisten aracımı istedim vermedi, direndim daha sonra kelepçe taktı. Olayı başka yerlere çekmene gerek yok, olayı bilen tüm PD personellerini ekleyebilirsin, sorun yok.  :o

#2 - 10.09.2023 11:46
Şikayet açılmak için açılmış, beni vurduğunda o skin vardı evet, Idlewood benzinlik interioruna girdim skin ID'me bakmak için, çünkü değişim atacağım. (Beni sürekli nokta atışı nasıl buluyorsanız artık  :-\ ) Daha sonra hastaneye götürdü Idlewood'tan arkadaşım, beni Idleood'ta vurduğunuz için aracım orta yerde kalmış, poliste gelip çekmiş. Hastaneden sonra arkadaşım ile PD önüne gittim, polisten aracımı istedim vermedi, direndim daha sonra kelepçe taktı. Olayı başka yerlere çekmene gerek yok, olayı bilen tüm PD personellerini ekleyebilirsin, sorun yok.  :o

Zaten şikayeti dikkatli okursanız ne dediğimizi anlarsın. Hastaneye gitmen, skin değişmenle ilgili bir şey demedik. Pd içinde ne olduğunu bilmiyoruz konuya açıklık getirin dedik. Ss varsa pdde ya da sende şikayeti çekeriz dert değil.

#3 - 10.09.2023 11:47
Üstüne üstlük direnme suçunda neden seni ön kapıda bekletsin ki arkadan direkt kodese alırlar. Bu da başka bir detay tabi ki.

#4 - 10.09.2023 11:50

Direnme suçundan (1.26) alındıysan neden sicilin yok? 68 lvl birine göre çok basit yalan söylüyorsun. Sicilinde 1.26 180 dk olması gerekir direnmeden aldılarsa. Avukat tuttuysan 1.26 60 (2/3) indirimli sicil olurdu.

#5 - 10.09.2023 11:52
Bir de orta yerde kalan aracın açık otoparka çekilir pdden almanı gerektirecek onun da vermemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Yönetimi kandırmaya çalışmayın. Eski pd birine pd yalanları sıkıyorsunuz.

#6 - 10.09.2023 12:00
İfade almak için kelepçe takılmıyor, ben buraya çavuşu da etiketliyorum, kendisi de Sultan aracım için olan konuşmayı biliyor. Sizi şikayet etsem hakkınızda dosya açılır, PD staffta bakar.

@TheLegend Albert karakteri, o gece Sutlan aracımın çekildiğini biliyor, sonrasında geri verildi araç. Birebir şahit.  O:-) :-\

#7 - 10.09.2023 12:02

Direnme suçundan (1.26) alındıysan neden sicilin yok? 68 lvl birine göre çok basit yalan söylüyorsun. Sicilinde 1.26 180 dk olması gerekir direnmeden aldılarsa. Avukat tuttuysan 1.26 60 (2/3) indirimli sicil olurdu.

Çünkü tutuklanmadım, şikayet açıyorsan benim savunmama göre değil kendi kanıtlarına göre SUÇLAMA yap. Yapamıyorsan şikayet açma, benim savunmam bu kadar, seni gidip IC niye şikayet edeyim, max gidecek olan silah, senin gibi değerli bir hileyi neden IC şikayet edeyim.

#8 - 10.09.2023 12:05

Çünkü tutuklanmadım, şikayet açıyorsan benim savunmama göre değil kendi kanıtlarına göre SUÇLAMA yap. Yapamıyorsan şikayet açma, benim savunmam bu kadar, seni gidip IC niye şikayet edeyim, max gidecek olan silah, senin gibi değerli bir hileyi neden IC şikayet edeyim.

Yönetimi kandırmaya çalışıyorsun çünkü. Direnme suçundan hiç kimseyi serbest bırakmazlar. Yalanlar patladı knks.

#9 - 10.09.2023 12:07
Gidip PD den bilgi al o zaman "knks" hadi.